Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva 2014

Статус
Затворена за писање одговора.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.744
Reaction score
6.249
Nikako ne bih stavljao Zeku i Volkova u isti koš. Računam da Andriju neće prodati sigurno do leta jer ipak je još dete.

Ako prodaju Jojica poništavaju skoro sve dobro uradjeno u ovom prelaznom roku. A ako prodaju Volkova nije toliko strašno ako se dovede bilo kakva zamena. U tom slučaju dižem obe ruke za to.
 

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!
Joca bi vec nagovestio da ide neko.
Prema tome bespotrebno se dize prasina.
Zeka najverovatnije ide na leto.
Za Volkova nisam siguran,ali mislim da ce pre on da ode nego bilo ko drugi.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Ne baksuziraj :D Ja sam rekao ovo bi bio idealan prelazni rok ako nam i Stojke ostane ...
 

Loki

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
498
Reaction score
54
Локација
Candyland
Za ozbiljniju evropsku pricu, sigurno u sledecem prelaznom roku sigurno treba dovesti jos jednog ozbiljnog zadnjeg veznog da igra u paru sa Drincicem i jos jednog stopera u rotaciji (Stankovicu ionako istice ugovor za 6 meseci). Jos uvek se nadam da Stojke nece naci klub i da ce pristati da produzi za neku razumnu cifru, a podjednako se nadam da ce se i Volkov urazumiti.


Ja ne znam kako mozes ovako nesto da napises nakon svega sto je Stojkovic uradio za Partizan?! Svojim igrama je zasluzio da mu se daju odresene ruke pa cak da mu se i pripomogne u pronalasku novog kluba!
 
Последња измена:

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Mislim da kod Stojketa i nije toliki problem da on zeli da ode, vise zeli da ostavi prostor Lukacu, bar je to neko moje misljenje.
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Joco sad kad je onaj Libijac otpao imali šanse da se nešto uradi oko Lekovića naravno ako Vova ode
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Pa Lekovic bi svakako dosao otpadao Momir ili ne otpadao :D
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Мени се свиђа што смо потписали 5 играча на дужи период, сем малог Пантића који је потписао на само 2 године.

Нема кретенских позјамица.

Поред још једног нападача, морамо решити позицију левог бека.

Једноставно - не желим да Гулан и Станковић буду решења уместо Волкова.
 

Loki

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
498
Reaction score
54
Локација
Candyland
@-Joco-

Svaka njemu cast ako je tako, ali i da zeli rukama i nogama da kopa da pobegne odavde, vala uz Saleta legendu treba jedini da ima tu privilegiju da sam sebe odvede u neki mnogo jaci klub u mnogo jacoj ligi.
Barem smo mi Partizanovci uvek bili gospoda...
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Kod golmana je problem sto se tesko nalazi angazman, dobar naravno. Mahom golmani dolaze u klubove kad nekog usere da ode u veliki klub a tamo je prethodno golman penzionisan.
Stojkovic je takav lik da pre nece braniti nigde nego da brani bilo gde.
 

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.143
Reaction score
2.069
Локација
u srcu šesnaesterca
Ja ne znam kako mozes ovako nesto da napises nakon svega sto je Stojkovic uradio za Partizan?! Svojim igrama je zasluzio da mu se daju odresene ruke pa cak da mu se i pripomogne u pronalasku novog kluba!

Zato sto je Stojke vec uzeo sasvim dovoljno novca u karijeri i moze bes problema da brani i za manje pare nego sto vredi u klubu koji ga je vratio u fudbalski zivot i pruzio mu kakvo-takvo utociste kada je bio bukvalno progonjen. A ocigledno je da u klubu nema novca (ili idioti ne zele da ga trose) za visoke ugovore, jer bi mu vec bio ponudjen, siguran sam.
Ostankom bi sigurno branio, ostao na golu reprezentacije i ziveo u blizi sina kojeg moze da vidja samo u unapred dogovrenim terminima.
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Nađ: Ništa od Milevskog
M.Blažić | 11. januar 2014. 20:43 | Komentara: 0
Dosta imena se pojavljuje po raznim portalima i teško je pričati o svakom. Istina je da su to spekulacije i kada se mi iz kluba pojavimo sa nekim imenom u javnosti to će biti znak da postoji interesovanje, istakao je Nađ.


UKRAJINCI su napisali, a naši mediji preneli da je Partizan zainteresovan za doskorašnjeg napadača Gacijantepa Artema Milevskog.


Ovaj 28-godišnji napadač je pre pola godine bio na meti Crvene zvezde, ali u Humskoj tvrde da ne razmišljaju o angažovanju nekadašnjeg fudbalera kijevskog Dinama.

- Dosta imena se pojavljuje po raznim portalima i teško je pričati o svakom. Istina je da su to spekulacije i kada se mi iz kluba pojavimo sa nekim imenom u javnosti to će biti znak da postoji interesovanje - istakao je Nađ.

Trener Partizana Marko Nikolić je posle promocije Trajkovića kratko naglasio da kvaliteti Milevskog nisu sporni, ali da klub nije zainteresovan da ga angažuje ove zime.

novosti.rs
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.714
Reaction score
29.421
Локација
Beograd
...
Zašto se ovde toliko priziva taj Koreanac?
...
Ali ako igra za bonove što da ne, od viška glava ne boli.
Ili bolje rečeno ,,kad je džabe i sirće je slatko'':D

Ma i neka bude mačka u džaku, bar će biti interesantno. Još kad ukrsti okicama kad promaši prazan gol, ma biće piš!
Bolje Koreancu da se smejem nego Brazilcu. :D
Tako i ja nešto kontam...
Fudbal nije samo ,,smrtno ozbiljna stvar,, kako se često to prikazuje ovde na Forumu, jesmo Grobari, i jeste samo smrt siguran posao, ali, brate, fudbal je i - ZABAVA!
Dakle, ako je drug Gvan odličan fudbaler, svaka čast, ako nije - ubaciti Luku i njega na 15 minuta, kad imamo dobar rezultata, da ih gledamo kako zuje po terenu do izginuća... Luka je na tu ,,foru,, beskrajnog zalaganja i neke golove dao - možda će tako i Gvan?
Što reče kolega, bolje da se smejem Koreancu nego Brazilcu - ja sam očekivao od Pašeka da bude za klasu bolji od Klea (toliko nas je i koštao), kad ono, došlo mi da plačem, a ne da se smejem...Iliev, Delibašić - izmislili su fudbal za Pašeka...
Ali, nisam siguran da su ta dvojica sada u tip-top formi?

Samo jos fali da se pojacamo na poziciji "crnac"!
O.k. ima crnaca koji rasturaju na zadnjem veznom, ima ih koji su špicevi-zverovi, ali...najređi su plejmejkeri, kao što je bio Veliki Dr Mo...
I ja nešto sanjam, da bi nam neki takav dobrodošao...iako je ,,gužva,, u našoj sredini, i dalje tu ne vidim novog Moa...

...
I ja bi voleo tog Korejanca, ne zato sto mislim da je neka igracina, ne moze se to proceniti na osnovu klipa, vec sto dolazi iz meni bratske Severne Koreje.
...
:D
Ja malo sa teme na temu, nisam citirao sve što sam hteo, a nisam ni ,,poređao,, po nekom redu...ali...bez obzira kako nam izgleda poredak u S. Koreji (nije to baš toiko ni za zezanje), možemo i da se zapitamo, a kako nam izgleda naš ,,poredak,, ovde, u Majci nam Srbiji?!
Da ne širim temu, ali...utiče sve to i na vaspitanje, navike i moral naših fudbalera i ,,kolovođa,, u Partizanu, zar ne?

...
U stvari najveci problem je nestrpljivost navijaca jer ako decko u prve 2 utakmice ne pokida bice otpisan po obicaju...
I ovo je bilo o Koreancu...
Neće navijači baš biti neki veliki problem - nema ih mnogo na utakmicama, verujem da će ga primiti euforično, ako uopšte dođe, i ako uopšte zaigra - ako ne bude igrao kako očekujemo, već će ga trener ,,spakovati,, na tribine, pa neće navijači ni imati kad da razmišljaju o njemu...

Inače, divim se onom kolegi sa Foruma koji je postavio Gvanov klip - kolega, zar ti znaš da čitaš Korejsko pismo, ili govoriš njihov jezik - a ako ne znaš ni jedno ni drugo, kako si ,,prokljuvio,, da je u pitanju baš naš Gvan?

Nama treba pravi playmaker na sredini. Meni je to važnije od špica trenutno jer ovim ljudima nema ko da da loptu.
Sale je na zalasku karijere, Brašanca teško da će forsirati, Andrija i Jojić nisu taj kalibar, a od Ninkovića sam davno digao ruke. Ako ode Jojić koji nam je individualnim akcijama donosio bodove, mi smo ga najebali!
Evo, vraćam se na temu ,,pleja,, - kolega President misli slično kao i ja...
A kolega Joco nas obaveštava da je Pantić plej.
O dečku ne znam ništa, ili skoro ništa, ali, ako on u tim godinama uspe da bude pravi plej, onda samo da mu skinem kapu, kao novom Mesiju...
A ako ne uspe, ili bude na nivou, recimo Džigija...onda opet nemamo pleja...

Za dolazak Milevskog najvise se zalaze Menadzer Stefana Brauna i Bleja Voca :)
Verovatno je ovo jos jedna patka, ali ja vec zamisljam huk sa juga i muk sa severa dok cirke Ukrajinac daje gol na derbiju, a konobari vec glancaju najveci separe u Braunu.
E, ovo je već veliko pitanje teorije fudbala...
Ako je neko pravi as, onda mu se ,,gleda kroz prste,, i što pije (Čava), i što je lenj da potrči (Milko), i što je sitne građe (Ćira)...
...jer as može da reši utakmicu dok si rek'o ,,piksla,,!
A vrednom (koji ne zna puno), treba tri utakmice pa da ,,ubode nešto,,...

Najbolje je imati igrača i koji zna, i koji može, i koji se trudi, ali...takvi su najređi... (Vokri, Mijat, Moreira)...

Hm, ja bih asa (ako je u stanju da se kreće, i ako mu mozak dovoljno funkcioniše), svakako doveo, ali, uz klauzulu u ugovoru da mu neću baš sve isplatiti, ako ne igra na profesionalnom nivou...
Naravno, ja ne znam Milevskog, ali, kažem onako, u principu...i iz iskustva...(bio pre neko veče snimak na Sosu) utakmice Seltik - Partizan...

Ludi Milko nam je, svojevremeno, tj. u to doba, sa svoja 3-4 trka po utakmici, donosio mnogo više nego neki na 3-4 utakmice...ali...on je bio klasa...
 

Loki

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
498
Reaction score
54
Локација
Candyland
Zato sto je Stojke vec uzeo sasvim dovoljno novca u karijeri i moze bes problema da brani i za manje pare nego sto vredi u klubu koji ga je vratio u fudbalski zivot i pruzio mu kakvo-takvo utociste kada je bio bukvalno progonjen. A ocigledno je da u klubu nema novca (ili idioti ne zele da ga trose) za visoke ugovore, jer bi mu vec bio ponudjen, siguran sam.
Ostankom bi sigurno branio, ostao na golu reprezentacije i ziveo u blizi sina kojeg moze da vidja samo u unapred dogovrenim terminima.

Prvi bold:
Ti mu gledas u budjelar pa znas koliko je zaradio pa potrosio?
Neko moze da zivi i sa 20000 dinara mesecno, neko ne moze ni sa 20000 evra, takvi su ljudi. Zasto da se sputava ako moze da zaradi jos 10 puta toliko? Treba dok moze da se nafatira, jer ko zna sta ce biti kada ostavi rukavice.
Hoce li nakon karijere slavu da jede? A za ove 3 ipo godine je stekao dosta postovanja od vecine, tako da mu ni odlazak nece ugroziti status kod Partizanovaca.
Drugi bold:
Tacno je, sve mu je to pruzio Partizan. A da li mu se on oduzio? Jeste. Da li je zaradio vise bodova nego svi nasi napadaci zajedno? Jeste.
Nista on Partizanu vise ne duguje! On je radnik u firmi koja ga je placala da radi svoj posao i ako smem da primetim- radio ga je fantasticno.
Bas je zbog tih zasluga i zasluzio da ode i napravi u Evropi nesto znacajnije u svojoj karijeri.
Sve ostalo bi bilo sebicno prema njemu.
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Tomicu

Zabava ili sprdnja, zavisi iz kog ugla posmatras stvari. Evo ja bih rekao da ovo na sta mi licimo par godina u nazad nije zabava vec mucenje, sve manje ljudi dolazi da se zabavlja, nece da gledaju ovo.
U principu ljudima se na sam pomen stadiona okrece zeludac. Ozbiljni klubovi su ti oni za 30.000 poena pa na vise, mi smo na putu da sidjemo ispod 1k (uefa.com).
To su to oni mucenici koje svi oberucke zele da izvuku na zrebu, koji se trude ali na kraju i po pravilu uvek ostaju trudni.
 

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.143
Reaction score
2.069
Локација
u srcu šesnaesterca
@ Loki

Ja ga stvarno ne sprecavam da ide bilo gde, samo navodim razloge zbog kojih bi bilo dobro da ostane kod nas i pristane na manju platu od one koju je imao.


Koliko sam cuo, do sada je zaradjivao 240.000 god, sto je 20.000 eur mesecno+premije (koje se bas i ne isplacuju redovno), ali znacajno podizu godisnje zarade. S obzirom da je 3,5 god u Partizanu, prakticno znaci da je do sada uzeo oko milion eur (ili ce dobiti sa zakasnjenjem). I slazem se da ih je zasluzio.

Ali zaista mislim da je i 120.000-180.000 eur godisnje (10-15.000 mesecno) sasvim dobra lova za nase prilike, narocito za golmana. Opet, ako on ne deli moje skromno misljenje, nek potrazi srecu negde drugde. :?
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Verujem da u narednom periodu necu gledati:

-Podletanje pod loptu u nasem sesnestercu kao protiv Tuna u gostima...
-Promasaj glavom sa 3 m na istoj utakmici...
-Seci usi krpi dupe u odbrambenoj i defanzivno veznoj formaciji za derbi i poslednja 4 kola jeseni...
-Promaju u svim pravcima kao protiv Vojvodine u drugom poluvremenu...
-Igraca Partizana na zv koji prati protivnika kao baka unuce od 11 meseci (videti pod Erik DjDj sezona 2013/14)
- Partizanovog spica koji izbacuje loptu iz protivnickog gola
- Partizanovog stopera koga Admir Kecap PRETRCI 15 puta na utakmici
- Partizanovog vunderkinda koji ne moze da oduzme loptu ni kada to zeli
- Partizanovog levog spolja koga boli polni organ
- Partizanovog stopera koji iz cistog ludila daje rivalu penal fore u Jagodini

Nema vise Vuka Rasovica nad kome ce da se silji kara po sajber prostoru.


E sada ja hocu okasionese, strast i igru. I 40 bodova na prolece.
Sa malim Panticem je ovo 2x jaca ekipa nego jesenas. Igracki, takticki, kako god.
Dakle, Pexijan je u pravu. Zabole me za cigane.
Ovo je jaca ekipa od njihove. Ima bod prednosti, odradjena sva teska gostovanja sem NP i sve se resava na JNA.
Hocu titulu.
(Disclaimer: u poslednjem pasusu posta ima sarkazma, ali i iskrenog vidjenja realnosti).
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Ne nego ce covek da igra dzabe.
Kada cete shvatiti da je to za njih posao kao i svaki drugi, ne igraju oni do kraja svog zivota fudbal pa da kaze e bole me imam 10 000 mesecno, pa i 5 000.
Stojkovic ce igrati fudbal jos 4, 5 godina i normalno da nece pristati da igra ispod cene.

Sad moze neko da kaze tebi 10 000 mesecno malo?
Da malo je.
Da mu je 10 000 plata pa da je prima do starosne penzije onda je taman, ovako je malo.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top