Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva, a.k.a. Prelazni rok 2011

Статус
Затворена за писање одговора.

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Aj dok ne pochne vaterpolo da napishem josh jednu stvar.

Jovanchic je nash igrach sad i necu da ga pljujem vec mi samo neshto ide na nerve.
Kakve veze ima shto je tadashnji napadacha Rada namuchio Krstajica do jaja!?!?!Pa shta onda!?Jel to onda mora da bude uslov da se neko dovede?Jel dovodimo igracha koji treba Krstajicu ili Stanojevicu?Jel Krstajic vodi tim ili Stanoje?Stvarno mi ta stvar nije jasna...
Nisam ubedjen da je "SS" bash toliko zeleo ovog igracha!
 

Sajla

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
440
Reaction score
6
Ja na ovu temu pizdim ponajviše zbog Đurićeve izjave zimus "Pare neće biti problem ako se Tejgo pokaže i dokaže"...Može da priča ko šta hoće, ali Tejgo se JESTE pokazao i dokazao u prolećnoj sezoni. Ima odličan učinak, uz napomenu da je bio najbolji kad je bilo najpotrebnije. I šta je sad Đuriću sa tvojom izjavom zimus? Cifra za otkup je bila ista i zimus, a i sad. Ništa se tu nije promenilo. Znači da si kenjao samo tako sa tim "pare neće biti problem". Kao što verovatno i sad kenjaš slično jer slično izjavljuješ i sad kad su u pitanju drugi igrači...Hajde jednom ućuti na temu para, ako već nisi spreman da se isprsiš za njih!

De mi je onaj mlađi kolega, što nam je definisao šta znači "pravo preče kupovine". Eh, pihtije dolaze sa godinama. Još mi je tužnija ova izjava da sad vredi 2,5 a mi možemo da ga kupimo za 1,7. Pa da je tako, kupili bi ga i prodali, i bili bi dobri bar pola miliona kada se odbije porez. Svašta.

Samo u klubu znaju kakav je njegov ugovor bio.

Jel zna neko gde ide Davidov? I on je što reče Krle za ovog njegovog centarfora, oženjen i ozbiljan čovek. A može da igra i zadnjeg veznog, krilo i beka. :)
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Dijara na probi u Partizanu
B. C. | 04. jun 2011. 20:59 | Komentara: 0

Niko ne sumnja u igračke kvalitete Senegalca, ali posle sedam meseci pauze žele da se uvere u trenutne mogućnosti. Ukoliko se vrati moraće i jezik da „skrati“
Lamin Dijara

sp-diara_310x186.jpg

Lamin Dijara
Srodne vesti

Radović: Došlo vreme za povratak u Humsku
Hofenhajm produžio rok za Tejga
Smiljanić opet na poziciji
Jovančić: Nisam vam ja Tejgo
Partizan angažovao levog beka Borca

Srodne teme

Partizan u LŠ

POSLE dovođenja Vladimira Jovančića iz Rada, Partizan bi pojačanje u napadačkoj liniji mogao da dobije i iz sopstvenih redova.

Prethodnih dana stidljivo najavljivani povratak Lamina Dijare sa pozajmice iz Al Šababa trebalo bi da se ostvari do početka priprema crno-belih, na kojima će provereni golgeter pokušati da se nametne treneru Stanojeviću.

Razlog za „probu“ igrača koji je tokom tri sezone u Partizanu odigrao 123 utakmice i postigao 63 gola je teška povreda zbog koje je Senegalac pauzirao više od pola sezone.

Dijara, koji ima ugovor s Beograđanima do juna 2012, krajem oktobra prošle godine slomio je nogu i od tada nije odigrao nijedan zvanični meč za Al Šabab, jer su se u međuvremenu nametnuli Brazilci Sijel (22 gola) i Žulio Sezar (13).

Sezona u Emiratima završava se u nedelju, tako da bi već tokom naredne nedelje Dijara mogao da se pojavi u Humskoj, na sastanku s direktorom Krstajićem i trenerom Stanojevićem.

U Partizanu niko ne sumnja u njegove igračke kvalitete, ali posle sedam meseci pauze žele da se uvere u trenutne mogućnosti.

Crno-beli žele i da skrenu pažnju rasnom strelcu da u slučaju povratka više ne smeju da se ponavljaju situacije od pre godinu dana, kada je javno iznosio nezadovoljstvo statusom (platom).

Vecernje Novosti
 

Zemunelo

Grobar
Учлањен(а)
17.04.2008
Порука
755
Reaction score
26
Локација
Zemunelo
Кичма или осовина сваког тима су квалитетни појединци на централним позицијама на терену - голман, штопер(и), задњи везни, централни везни и шпиц. Што су ту бољи играчи, тим ће бити успешнији. Тако да није чудо да смо последњих година имали доминацију у Србији јер смо баш на тим местима имали одличне играче - М. Божовић па Стојковић, Ђорђевић, Крстајић, Савић, затим Жука, Фејса, Раћа, Смиљанић, плејмејкери Мореира и Илић, и шпицеви - Јовета, Диара, Клео.

То су најосетљивија места а сва остала јесу битна али не у тој мери. Наравно да би било сјајно и да на бековским и бочним позицијама добијемо што боље играче, али дај да решимо прво кичму тима, а остало је мање болно.

Aj nek bude ceo tvoj post da te ne secem jer se potpuno slazem i samo da dodam koga si jos zaboravio od igraca u napadu koji su zakovali nasu dominaciju i ove sezone a to je - TejgoL.

Ako mogu za iste ili manje pare da dovedu istog ili boljeg napadaca slazem se i odmah bih to uradio ali u suprotnom on je igracina za sve napadace koji su sada u nasem timu pod ugovorm i za sve one koji su se spominjali u eventualnom dolasku u nas klub.
Vredi za sve pare i prodacemo ga bar duplo a kod prodaje se uvek ukalkulise i plata igraca ako je visoka pa nece ni nasi to da zaborave.


Jos nesto o Tejgu cisto da zagolica mastu,
on je kod nas bio u nekoj losijoj formi sto se videlo po tome kako je igrao u polju gde mu je ne retko lopta bezala i vise puta se odbijala a samo povremeno je pokazivao da i ume sa njom.

I takav van neke vrhnuske forme
(forma ala Kleo, to je ono kad covek kako sutne tako ga smesti sto ni Kleo nije radio od samog pocetka),
i takav je smestio lagano golove najacim ekipama protiv kojih smo igrali i resio derbije i "derbije" i realno nam doneo titulu i duplu krunu uz naravno prvi deo sezone i sjajne Klea i Moreiru koji su takodje zasluzni a nisu ostali sa nama do kraja sezone.

Zamislite sta bi radio da je usao u tu formu "ala Kleo"?


Jovanchic je nash igrach sad i necu da ga pljujem vec mi samo neshto ide na nerve.
Kakve veze ima shto je tadashnji napadacha Rada namuchio Krstajica do jaja!?!?!Pa shta onda!?Jel to onda mora da bude uslov da se neko dovede?

Tebe sam malo isekao ali ovo jeste sustina i veoma mi je cudno da po jednoj utakmici koju je Jovancic "namucio" Krstajica mi njega dovodimo.
I ok verovatno su ga pratili i doveli i iz drugih razloga (sto je eto ozenjen :buhaha) ali to je navedeno kao razlog cak javno od strane Krstajica.

*Izvini Krle ali ti si ipak matoran koji je igrao i kao takav na vrhunskom nivou ali je potpuno realno da se nadje mladji koji ce da te namuci bar na jednoj utakmici a mozda mu je bio ekstra dan a tebi sve lose islo tada :wink:.

Da li je on kvalitet za Partizan videcemo ali siguran sam da nije za LS cak ni za LE vec samo za domacu ligu i kao podrska u evropici.
Cekamo dalje TejgoL ili neki drugi crnac sa kikicama :D ...
 

Dimitrijevic

Početnik
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
7
Reaction score
1
Локација
Beograd
Ne tako davno, doduše ne na ovoj temi, neko ko dobro prati i zapaža stvari, primetio je da nama nedostaje kondicioni trener. Ja bih dodao "ludi" kondicioni trener.:banghead
Dovešće rukovodstvo ovog leta, nadam se, dovoljno dobrih igrača da bi se nastavila dominacija, ali svi koji su gledali utakmice ovog proleća, videli su da je ekipa delovala dosta sporije nego jesenas. Možda je to i što je otišao Moreira, možda i to što su i Sale i Zvone, koji bi trebalo da kreiraju igru, bili sporiji nego što smo od njih navikli, ali moje je mišljenje da nama treba zver od kondicionog trenera, a onda je Stanojeviću prilično lakše da svoje zamisli sprovede u delo.
Inače, samo da dodam: ako se ne varam mali Marković iz OFK je prošao sve naše selekcije, a onda je, na početku jedne sezone sa gomilom svojih drugara iz omladinske ekipe, bukvalno najuren iz kluba, jer su prvih pet utakmica izgubili. Tada je veliki deo kadetske ekipe ušao u omladinski sastav i do kraja prvenstva sve pobedili i bili prvi. Mislim da je u toj otpuštenoj ekipi bio i stariji Šćepović i Leković i ....
Inače, što se tiče štopera, mnogi ovde zaboravljaju, recimo Brkovića, koji je sada u Smederevu, a naš je klinac, koji je svaku utakmicu koju je igrao protiv:pickaciganska igrao kao da mu je poslednja u karijeri. Bilo je tako i u Hajduku i sada u Smederevu. Takođe, setite se i da je Pajović iz Rada prošao našu školu. Setite se da se ova dva igrača Rada nisu radovali kada su nam davali golove u nedavnom meču.
Pozicija desnog beka je problematična od odlaska Rukavine. Žao mi je ako Antonije ne bude mogao da dođe ovog leta, ali ukoliko smo zaboravili Bagajoka i druge opcije, red je da se neko seti još jednog našeg igrača, koji sada igra za Spartak i po mom mišljenju, bolji je i od Miljkovića i od svog starijeg prezimenjaka Stevanovića. Ovo je samo moje mišljenje.
Kako god se završilo sa Tejgom mora mu se odati priznanje da je, kad je trebalo bio gde treba i dao je kad treba. Ali... on je igrač koji nema pas, slabo vodi kontru i kako je sezona odmicala bio je sve slabiji. Trebalo bi razmisliti da li tih 1.7 mil. evra treba dati za njega ili možda da se proba sa nekim neafirmisanim strancem ili jeftinijim igračem sa iskustvom.
U svakom slučaju, nadam se da ćemo dovesti nekog stvarno dobrog kondicionog trenera, koji će nam pomoći da budemo još bolji.
Izvinjavam se na dužini posta.
Čestitam vaterpolistima sedmu titulu prvaka Evrope.

__________________________________________
Svi su govorili da naš put nema smisla,
ali mi smo to i dokazali
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
Problem u prici sa Tejgom jeste u tome sto je klub sada na raskrsnici sa mnogo rizika jer:
Tejgo jeste "skup", ali je solidnog kvaliteta, i odigrao je jednu CELU POLUSEZONU sa klubom.. a na drugoj strani, moze se za iste pare sigurno dovesti na papiru bolji igrac, ali ko nam garantuje da ce se taj uklopiti..? sta ako se ne uklopi u tim, hocemo li menjati napadaca tamo u zadnjem krugu kvalifikacija za LS (ako stignemo dotle naravno...) ?! rizik je veliki, tako da upravu ne mozemo kriviti ukoliko cela ta prica, ne daj boze, dobije negativan ishod...u svakom slucaju, dajmo malo vere u Krleta i Saleta!

a za vaterpoliste, jos jednom, SAMPIONI!!!!!
 

PFCBGD011

Grobarčina
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
1.971
Reaction score
121
Gazda, prošle godine je Stanojević rekao da mu treba Boja.

Maltene ista priča kao sad. Nema šta ni da nagađamo..

Hehe bravo, to je to. Mogu oni da pricaju ko im satro "treba" kolko hoce, ali sve je to prinudno i zadovoljavanje minimumom, a sigurno ne neki korak ka ozbiljnijem Partizanu. Tako je dobar deo ljudi pred dolazak Boje pricao kako je to dobra opcija, kako je jak, kako je kurac-palac, kako je znao da da gol (jednom u 40 utakmica)...
I ovo vaganje koja je pozicija vaznija mi se ne svidja...Zanemariti bekove i krila u modernom fudbalu nije nista manje suludo od zanemarivanja centarfora.
 

Astore

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2007
Порука
844
Reaction score
80
Omasio si stopera i to debelo. To je onaj sto ne voli Mateusa koji vec bio jednom nogom u Humskoj :wink:

Inace bacenih 38 strana i baze. Jos vise volim da vidim ove sto unapred ocenjuju prelazni rok. Prelazni rok tek mozes oceniti za 6 meseci kada se vidi bilans stanja na terenu.

Zimski rok je recimo jedva pristojan (ocena 3- u skali do 5), Tejgo je zamenio Klea iako nam nije pomogao u razvijanju igre. Adija je bolji od Boje ali jos veci problem u glavi. Vukic je tu dosao da zakrpi rupu sto neocekivanog bega tako da je to vise iznudjeno resenje. Prosli letnji prelazni rok jeste uradjen stihijski ali nam doneo LS i dominaciju u domacim okvirima ma sta god vi rekli. A prica o 30k i ostala fabrikovanjaa su jos smesnija no o tome drugom prilikom za par meseci.

Imam veru u Krleta a pogotovo u Stanoja.

Kako treba oceniti prelazni rok gde se posle 6 meseci uigravanja najboljeg igraca(Tagoe) i najboljeg strelca lige(Iliev), obojica puste vec na pocetku istog. Najbolji zadnji vezni u ekipi se takodje pusti. I sad ajde opet pravi novi tim, opet uigravaj a do pocetka sezone ni 2 meseca.
 

markovic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
1.780
Reaction score
22
Pa zbog uigravanja je Volkov i doveden ranije, Medo je tu cele sezone, Fejsa, Savic, na desnom beku ce verovatno biti neki povratnik koji vec razume sistem, Lazevski, Sale, Vukic, itd... Kostur tima ostaje, jedino za sta ce trebati vremena su spic(ukoliko Dijara ne bude prvi izbor) i, pre svega, stoper, ali bi tu trebalo dovesti kvalitetne igrace kojima ne bi bilo tesko da se uklope. Zato i mislim da stopera mozemo ocekivati u naredne 2,3 nedelje.
 

Astore

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2007
Порука
844
Reaction score
80
Kakav kostur tima ostaje? Mi sa tim kosturom tima, bez Tagoe-a i Ilieva pitanje je da li bi treci bili...
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Ja bi bio zadovoljan do 12og stignu napadac i stoper, ako vec ne mogu svi. I prosle godine su dovedena tri igraca pred kraj prelaznog roka od kojih je jedan golman a druga dvojica su igrali u rotaciji. Verujmo Krletu
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Još mi je tužnija ova izjava da sad vredi 2,5 a mi možemo da ga kupimo za 1,7. Pa da je tako, kupili bi ga i prodali, i bili bi dobri bar pola miliona kada se odbije porez. Svašta.

Prema sajtu koji je najmjerodovniji na svijetu kada je vrijednost fudbalera u pitanju, Prince Tagoe je u trenutku kad je došao kod nas vrijedio 1,5 ili 1,7 miliona evra, a sad vrijedi 2,5 miliona. Mi ga navodno možemo dobiti za toliko koliko je vrijedio kada je došao kod nas. Ja ugovor nisam vidjeo.

Najtužnije će biti ako je to stvarno tako, a mi ga ne uzmemo.
 
Последња измена:

medjutim

Banned
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
2.590
Reaction score
88
сезона 2008/09 FC Anderlecht 7 утакмица (6 стартер) 1 црвени картон

сезона 2009/10 FC Anderlecht 6 утакмица (4 стартер) 370 мин.
Лига УЕФА 1 утакмица 44 мин.

сезона 2010/11 Germinal 10 утакмица (10стартер) 900 мин. 1 жути картон

Čekaj, pa ovde ljudi (ne znam ko beše) mrtvi ladni pričaju kako je dobio dva crvena kartona u mesec dana čim je došao u Anderleht?
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
...na desnom beku ce verovatno biti neki povratnik koji vec razume sistem...

Koji sistem????
U FK Partizan postoji sistem?
Pa mi smo samo ove sezone igrali potpuno razlichito,sa 2 razlichita tipa napadacha,prvi deo sa Cleo-om a posle drugi sa Tagoe-om,skroz drugi stil shto implicira da mi ne mozemo da se drzimo sistema godinu dana a treba neki povratik vec da zna kako je bilo ranije.
Tom sistemu Stanojevic tezi (tako je prichao).Omladinci i Teleoptik treba da imaju isti sistem a ljudi naucheni tamo se onda lakshe prilagode prvom timu.Koliko je to realno ne znam,pogotovo shto za tako neshto mora da postoji i neka zrtva a kod nas se samo titula i uspeh cene.Odricanje je nemoguce kod nas!
 

StefanPfc1989

Banned
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
7
Reaction score
0
u ponedeljak potpisuje Miroslav Radovic,danas je zavrsen taj posao...ne znam da li to znaci (ne)produzavanje ugovora sa Babovicem,ili mozda odlazak Vukica ili Tomica...videcemo,ocekuju nas zanimljivi dani u sedmici koja sledi.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Možda Tejgo ostane na pozajmici još 6 meseci. Ako se opet plasiramo u Ligu šampiona onda bi mogli da ga platimo.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.403
Reaction score
40.454
Локација
Žrnov
u ponedeljak potpisuje Miroslav Radovic,danas je zavrsen taj posao...ne znam da li to znaci (ne)produzavanje ugovora sa Babovicem,ili mozda odlazak Vukica ili Tomica...videcemo,ocekuju nas zanimljivi dani u sedmici koja sledi.

Potpisuje isto kao Ćulibrk?

Informacije je.... odakle? Insajderska?

@Gazda,
i meni je ta kombinacija pala na pamet kada sam neke "natpise u štampi" videla. Možda to za nas i nije tako loša opcija.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top