Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva - leto 2012

Статус
Затворена за писање одговора.

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Јебеш дугорочни интерес Партизана, битно је да је клуб и даље одличан полигон за разигравање посрнуле чељади шиптарског хохштаплера и његове агенције LIAN SPORTS GmbH :puke

Александар Катаи
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Ponoviću milion puta ponovljenu stvar:
-dok je šnajder sa bagrom u klubu, mi nećemo napredovati ni u čemu! Daj Bože da nas ne dovedu na nivo cigana.

Što se tiče njihovog rada kad su u pitanju dovođenja i odlasci igrača, očekujem čerupanje ekipe.

Sve što bude valjalo, biće ponuđeno na pijaci, pa ko voli - nek izvoli! (valja popuniti kasu države i SPS posle napornih i skupih kampanja).

Što se tiče dolazaka - dovodićemo one koji nisu u prvom planu u drugim klubovima ili one koji nemaju neki kvalitet pa će kod nas da oporavljaju karijeru. Naravno, moraju da budu džaba, ili u najgorem slučaju da ih pozajmimo.

Jad i beda!

Glupo što citiram sam sebe, ali: Tejgo, Katai, Fejsa, ________ (nastaviti niz). :banghead
Prelazni rok nije još počeo, ali "ako se po jutru dan poznaje"... :banghead
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Katai!? :pop
Pa da,kad je overio spavanje u svakom klubu u NS red je da pređe na BG!
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
Koliko znam, a i nije neka vest barem za Tejga više ne mora ovde da se brine. Kobajagi nam je skup, ali meni Katai nije loš, znanja ima, ali to što je budala na kubik je neka druga stvar... Od svih fadiljevih pulena, vratio bi jedino Fejsu...
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Što se tiče pozajmica, to nipošto ne raditi klubu! Pozajmica može biti korisna samo u 2 slučaja:
1. Kad se igrač dovodi na pozajmicu sa mogućnošću otkupa za nisku cenu
2. Kad klub kao mi uđe u LŠ pa uzme neku aždaju od igrača za grupnu fazu, samo na pozajmicu od 6 meseci.

Dakle, u ovom trenutku, niti Fejsa niti Katai nam ne trebaju ni pod razno. Bogićeviću zadatak na početku mora biti da tog Ramadanija otera u 3 pm, i van Partizana i van Srbije.
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Cirkus Kolorado se nastavlja,pozajmice se ponavljaju.Da dovodimo bar nekog jaceg igraca pa covek da kaze nesto ali dovodis raspalog Kataia.....

U igri je i izraubovani Fejsa,da ne pricam da cemo luckim ciganima da razigravamo igrace....Je*acina na 100 nacina.....
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Tejgo traži platu 600.000 evra!

M. B. | 03. maj 2012. 17:21 | Komentara: 11
Malo je verovatno da će se dve strane naći po ovom pitanju, dok je za obeštećenje Bursi u opticaju i trampa u vidu odlaska Milana Smiljanića u turski klub



Prins Tejgo



PARTIZAN želi Prinsa Tejga, a internacionalac iz Gane je voljan da se vrati u Humsku. Na prvi pogled, najveću prepreku bi moglo da predstavlja obeštećenje koje Bursa traži za napadača, ali prema informacijama koje stižu, daleko veći problem je plata koju traži visoki napadač.

Ona bi, naime, trebalo da iznosi blizu 600.000 evra, čime bi Tejgo postao najplaćeniji igrač u istoriji crno-belih.

Malo je verovatno da će se dve strane naći po ovom pitanju, dok je za obeštećenje Bursi u opticaju i trampa u vidu odlaska Milana Smiljanića u turski klub.

Тејго отпада због пара ... Добро су се сетили.
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Mozemo dovesti igraca na pozajmicu ali da znamo da ce nam doneti dobitak...sta je Katai napravio u karijeri?Momak nam uopste ne treba...sto se Fejse tice kada malo bolje razmislim vezano za situaciju odlazaka zadnjih veznih Smiljanica i Mede...pa nama je Fejsa potreban...
 

medjutim

Banned
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
2.590
Reaction score
88
Ako me sećanje ne vara, Đura bio peder što nije doveo Klea na pozajmicu kad smo već imali 4 napadača i + 10, a sad je peder što hoće da dovede grobarčinu Fejsu koji je bolji od obojice koju trenutno imamo, a obojica na izlaznim vratima?

Tejgo ove pare ne vredi. Nije on loš koliko se kuka na njega, ali da je pola od ove cene, pa da počnemo da se cenjkamo..
 

cipriPFC

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
455
Reaction score
11
pa dokle vise daj jebeni siptar! a u ku**c,ako sam popizdio!
 

Nemanja-NUSKNVP

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2009
Порука
2.351
Reaction score
77
Локација
Leskovac
Slazem se, mislim da za tu platu mozemo naci napadaca s boljim karakteristikama. A od Fejse trenutno boljeg zadnjeg veznog ne mozemo naci, u ovakvoj situaciji, tako da pozdravljam njegov eventualni dolazak. Ono sto mene zapanjuje je to da mi menjamo Vukica Kataijem, jebem te nesposobna upravo.
 

medjutim

Banned
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
2.590
Reaction score
88
Katai sigurno ne menja Vukića, pa i ne igraju na istoj poziciji, niko nije toliko blesav. Samo u isto vreme stižu vesti..
 

Nemanja-NUSKNVP

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2009
Порука
2.351
Reaction score
77
Локација
Leskovac
Mozda sam ja izvukao iz konteksta, zato sto je par listova prenelo da je zamena za Zvoneta. U svakom slucaju ja bih najradije gledao Zvoneta u crno-belom i dalje, a da li ce pored njega Igrati Merebasvili, Knezevic, nasi klnci, neka odluce novi SD i (nadam se) novi trener.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Znam da me niko i ne pita al ja biK da reknem svoje mišljenje, :D

ne treba nam ni Fejsa!
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Kakav smo narod svakom nadjemo manu i nijedan nam nije dovoljno dobar, sad odjednom uvidesmo da Meda i nije neki igrac, i ako nam je pokrivao celu sredinu terena i krpio sve rupe, ako na necemu mozemo da mu zamerimo je taj motiv koji mu nije bio na najvisem nivou na svim utakmicama, ali zato kad hoce, on igra i rastura i za nase uslove je vanserijski igrac, pravi defanzivni vezni, a i u Evropi se sa njim ne bi brukali.

Ali ocigledno da zeli da ide i treba mu to omoguciti, a prava zamena bi bio Ljuba Fejsa, pozajmica, pa sta, kao mozemo da dovedemo nekog boljeg, on bi u ovom trenutku bio premija za nas, Lola vise nije isti igrac i realno nam ne treba uopste.

Sasa Markovic, Boksa je lepo objasnio, slazem se u potpunosti, on to ne moze da igra i nikad nece moci verovatno, a sa drugim delom posta se ne slazem, sa tipovima igraca koje je on naveo, tj. bez klasicnog zadnjeg veznog mi mozemo da igramo nasu ligu ali Evropu nikako, u kvalifikacijama, jos u trecem kolu protiv ekipa tipa Genka mi nemamo sanse bez klasicnog zadnjeg veznog kao sto je Meda ili Fejsa.

Sto se tice Tejga nadam se da stvarno trazi 600 000, jer ipak mislim da Djura bas toliko mu ne bi dao, jes da ne daje svoje pare, ali jbg otkida i od njegovog kolaca.

Ali opet s obzirom da je ustvari Tejgo kao i Grant samo pokusaj da se odrze na vlasti ne bi me cudilo i da nas zakopa tako, ionako su lepo pripremili i servirali price preko burek novinara
kao se dvoumi Djura mutavi dal da dovede Klea ili Tejga, ali realnije kobajagi da ce to biti Kleo jer Bursa nece da pusti Tejga, a realnost je takva da Kleo igra redovno i daje golove, a ovaj nije odigrao 3 meca za prvi tim gledaju samo da ga se otarase, i na kraju ispade ipak se mi izborismo za Tejga, Bravo Mutavi najebem ti se mile majcice.

I sto je najgore mi se primili, prica o laznom fudbaleru je tako servirana da mi ocekujemo da nas on stvarno uvede u Ls.

Blago nama sa Djurom i sa nama samima.
 
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
799
Reaction score
5
Локација
Kumanovo R.Makedonija
Vukica ne damo i kraj.
Taman smo ga docekali da na nesto lici sad da ga prodaju, a nas je covek, nase dete, nasa krv, e ne moze, a da usput jure poluproizvode za pozajmicu. Nece da moze.
Moze da odu bez da mi oko trepne Babovic, Rnic, Miljkovic, Kamara. A Tomica ce najverovatnije prodati ma da je igrac u najboljim godinama, i pamticu ga po slobodnjacima. Nemam mn godina, ali ne pamtim nekog da je tako dobro izvodio slobodnjake, i zelim mu da to svoje znanje iskoristi i u derbiju i da se pamti ko je Tomic ubica iz slobodnjaka.
Pauljevica bi doveo na mesto Miljkovica.
Fejsa umesto Kamare.
To im ja preporucujem.
za ostalo neka se pobrinu ovi smradovi u upravi...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.422
Reaction score
40.753
Локација
Žrnov
E, vala, baš.. S. Marković ne može sam da igra, ali zato Fejsa, koji, na stranu što je dobar dečko, sklon povredama i rovit, e on može...

Pa mi smo Fejsu i zavalili čim se oporavio od koje povrede po redu? Nije jadan mesec dana u treningu mogao da sastavi... Koliko je puta bio povređen od kad je kod cigana u Pirej otišao?

Pa šta sad?! Ne mož' šiptar da ga više finansira, pa daj mi malo da utrčimo?!

Katai :puke:

Što nam šiptar ne pošalje Adema? Eto, malo... dok se ne smire strasti na čizmi, da učinimo i detetu i mendažeru... a bio bi prvi put i nama da učinimo...
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Nama netreba ni Katai ni Fejsa ali ako neko mora od njih dvojice ja sam za Fejsu i to je sve. Moram da pitam upucene da li je recimo Abu(koji se isto pominjao) realnija opcija od Tejga? U svakom slucaju mi moramo dovesti kvalitetnog napadaca. A cena, e jbg...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top