Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva - prelazni rok, leto 2013.

Статус
Затворена за писање одговора.

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Pa ako udjemo docice sigurno jos neko pored njega.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Тејго потписао за неке Африканце :pop
А ми као мутави запели за јебеног Ђурђевића и то хоћемо да оборимо рекорд највећег трансфера.
А при томе нас још јебе газда Ранко, па страхујемо да чика Вучко не упути позив Ранку па да овај оде на другу страну :banghead
И на крај свега што неко рече биће Видаковић :prekrsti
 

cipriPFC

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
455
Reaction score
11
Ona ljiga potpisala za kurvu raspalu, ali neka, drago mi je da jedan los covek nije presao kod nas, a ovaj mali Pavlovski je jos jedan dokaz da sve sto vredi iz ofke ode napolje, tako da je dobro sto nije kod nas doaso
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Nemojte samo da pljujete po mutavom kad nam propadne Djurdjevic ,a Tejgo otisao ,zna se cime je ideja bila domace pojacanje.. :banghead pocinjem da mislim da je nadj vece zlo po klub od mutavog.
 

djiu

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
424
Reaction score
380
e kad udjemo....dao bi mu kurac da izbije oci pa nek igra fudbal protiv poleta a ja trazio nekog nigera koji ce preorati teren a posle tekme i tribine da ocisti cisto da se izduva.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Што је неко већ раније написао, наш клуб да је имало нормалан тим би састављао од играча из Телеоптика. А појачања тражио искључиво у иностранству,никаква сарадња са овдашњим говнима, па макар нам поклањали у пакету Роналда и Месија.
Ем што су странци за нас чак и јефтиније опција, због разноразних уцјена овдашњих "менаџера", ем су бре квалитетнији од овдашњих ЈСЛ балвана.
Једино што у Србији треба радити јесте добар скаутинг клинаца и ту да проберемо најбоље.
Али први предуслов за то је потпуна реорганизација наше школе, и да се овакве ствари више не понављају, да ми морамо стријепити да ли ће таленат из омладинаца потписати професионални уговор.
 

djiu

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
424
Reaction score
380
sad procitah da 101 kaze da nece Stojicevog pulena ..na blicu
 

Loki

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
498
Reaction score
54
Локација
Candyland
Ko god da je u pitanju, Djurdjevic, Petkovic, Kurta ili Murta... Osnovni problem je sto je danas 29.08. a prosla sezona je zavrsena 26.05. Dakle 3 usrana meseca su prosla, a za to vreme nasa skauting sluzba sa sve koordinatorom- sportskim direktorom nije provalila koji nam igraci iz nase lige trebaju i koliko kostaju da se odmah dovedu!
Kao da cekaju da im dodje kraj prelaznog roka (kao da je rok trajanja) pa da im padne cena da se ne ubudjave na JSL rafovima. Ispada da kupuju bajat 'leb posle 20.00h!
Oni izgleda i ne znaju ko sve igra po nasim njivama i ko bi mogao da pokrije sve rupe u timu.
Ako i znaju, zasto im je potrebno 3 meseca? Kao da obilaze Srbiju skuterom?! Pre ce biti skutering sluzba, nego skauting... :banghead
Daleko od toga da su oni pojacanja, vise lice na zakrpe pocepanim gacama, ali i takve zakrpe su bolje pre pocetka sezone, nego na kraju prelaznog roka i nakon 3 prvenstvene utakmice.
Aj stranci sto ne mogu na vreme da se dovedu, ali cekati 3 meseca na izvikane talente sa Karaburme i Banjice je totalni apsurd!

Jos je gore, ukoliko su oni tek sad na njih pomislili. Pa oni znaju ko im odlazi, koga ce prodati ove a koga sledece godine, pa gde je nekakav plan? Ne treba nama petogodisnji plan, jednogodisnji bi sasvim bio u redu. Znas da ti ide Ivanov a da je drugi stoper nesposoban? Znas da ti ide Markovic, da Scepovic trazi formu kao Jovancic gol, da Mitrovic moze svakog casa da bude prodat, da Stojkovic zeli opet u Evropi da se dokazuje, da nemas krilne igrace, da ti bekovi ne postoje (sem Volkova), da nemas krstenog igraca na poziciji crnca i pored svega toga ti cekas 3 meseca da dovedes zakrpu za pocepane gace?!

Po ovom spisku, nama su trebala 3 napadaca, 2 krila, 1 zadnji vezni, 2 stopera, 1 bek i 1 golman i to najkasnije do pocetka priprema!
Spisak podseca kao da je za pijacu, ali sa tim sastojcima (na vreme kupljenim) mogli smo da napravimo pristojno evropsko jelo, koje bi se sluzilo u dobrim (ako nas sreca posluzi i u najboljim) evropskim restoranima!
Od ovoga sto imamo, daj Boze da skarabudzimo Leskovacku muckalicu pa da preguramo sezonu.

Mada, uz svu kradju govnara iz uprave, Nadjove nesposobnosti, medijskih (ciganskih) udara sa boka i sudijskih udara sa ledja, mislim da cemo kusati prazan burek...bez jogurta.

Samo glavni kuvar Rasovic zna kako je to praviti taj burek od pocepanih kora, uskislog sira, na jeftinoj struji i trokiranom sporetu...

A Mile ocekuje gozbu ipo!
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Toliko od pojacanja za ovu godinu. Tj prelazni rok nije zavrsen, otice jos koji igrac cisto da se lapne jos malo kesa.
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Sad nam ni Tejgo, ni Larti, a ni Djurdjevic nisu potrebni. Igracima je potreban psiholog i danonocno bicevanje (sto bi rekao Ens).
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Cemu ocajavanje imamo jos sanse, i to 1:30 sanse da nas sutra izvuku da igramo umjesto fenera. To su bolje kvote nego da ce Partizan dati gol ikome u narednih 5 utakmica a ne danas. Ja se vise nadam u to, nego u igru partizana.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Tema se zatvara, jer posle današnje blamaže sve ostalo je nebitno!

SVI NA STADION!!! znate i sami zašto
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top