Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Renoviranje stadiona

Da li ste za povećanje kapaciteta JNA?

  • DA

    Votes: 132 45,8%
  • NE

    Votes: 156 54,2%

  • Total voters
    288

Dzoni82

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
564
Reaction score
743
A kakve veze to sada ima?! Da izdvajaju i 100 miliona stadion bi nam isto izgledao!
Realno svi znamo sta od uprave da ocekujemo. Pitanje je samo da li je nama lepse/bolje ako bi stadion bio bar malo sredjeniji? Ako jeste onda treba da se iscimamo i sredimo, a ako nije onda je ova tema informativnog karaktera - sta je uprava obecala da ce da uradi, a nije.
 

charlie sheen

Početnik
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
86
Reaction score
108
Локација
Србија
@Dzoni82 I te kako ima veze. Najmanji je problem organizovati se i srediti stadion i deo oko njega ali posle toga on zahteva redovno održavanje kako se ne bi ponavaljale ovakve scene i kadrovi.
A znajući sa kim imamo posla, siguran sam da neće dupe pomeriti kako bi promenili trenutnu situaciju, već će nastaviti da plasiraju priče u novine kako je potrebno milion dinara mesečno samo za održavanje stadiona.
Ja sam prvi za to da se navijači Partizana organizuju i srede sve što se srediti može, ali pre toga treba razjasniti neke stvari.
 

Bojan Pfc

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
46
Reaction score
19
Локација
Beograd
Nemanja, mislio sam zargonski.
Charlie, u pravu si, kradu, ali zako ce uvek biti. I cigani su pokretali akcije i nasminkali su stadion maksimum koliko su mogli, tako nesto mislim i kod nas da se pokrene. Ali, kod nas ima mnogo vecih problema, jer je nama velika mana to sto nismo slozni, nazalost, a to pokazuju i ove frakcije...
 

matkecar

Početnik
Учлањен(а)
20.06.2018
Порука
58
Reaction score
17
Локација
Sabac
Ja sam za akciju sređivanja nase kuce, ko ce drugi ako ne mi, uprave budu i prodju a mi ostajemo, dovodimo svoju decu pa i mi sami da uzivamo u necemu lepom i da to cuvamo
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.737
Локација
E-WEST
Pa onaj direktor stadiona je pričao da je godišnje milion evra održavanje stadiona.
Sramno je sve ovo.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.748
Reaction score
19.232
Локација
Nickname
Zvezda sama krenula :buhaha
Partizanu će on pomoći. Jedino ako je mislio na to da lično volontira na JNA, sve drugo nema smisla i logike kao i uvek. Ali nađe se uvek neka budala sa naše strane kao što će i sad pa će se primiti na ove laži.
 
Учлањен(а)
20.07.2019
Порука
322
Reaction score
1.244
Локација
Београд
Надам се да нисам промашио тему и не замерите ако је неко већ писао о овоме пошто сам нов на форуму, али морам ово да кажем па нек администрација одлучи да ли је коментар за ову тему.

Сигуран сам да нисам једини коме смета смрад мокраће на стадиону. При томе не мислим само на тоалете, већ на пролазе ка трибинама где могу да се виде трагови мокраће после сваке утакмице. Верујем да сваки навијач Партизана на наш стадион гледа као своју другу кућу. Да ли ти појединци тако раде и у својој кући, у трпезарији или дневној соби на пример? Стварно би могла да се подигне свест тим људима који не могу то сами да схвате. Знам колико ова и претходне управе не брину о стадиону, али не морају неки навијачи томе још више да доприносе.
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
563
Reaction score
756
Gledam ovu novu travu i ne svidja mi se...izgleda isto sranje kao pre 5 godina kad smo zadnji put menjali...nekako imam osećaj, inace sam laik za teren itd. da posle meča sa velsanima teren i nije baš u redu.Sta li su nam uvalili i jesu li ne znam ali nisam odusevljen.
Inače sam pobornik ideje da treba tribine spustiti do terena, dakle bez atletske staze.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.737
Локација
E-WEST
Nije izvodljivo. U travu se ne razumem. I meni je delovala dosta sjebano posle 60 minuta fudbala.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
ma delovala je sjebano od pocetka, celom duzinom terena se videlo udubljenje od sirine 5 metara, bilo je ocigledno sa istoka, ocajno odradjen posao kao i sve od ove uprave
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.591
Локација
25-i maj
A gde bi ste vi Atletsku stazu? U Resnik? Mislim da navijac Partizana mora da bude svestan koliko je ta atletska staza i Atletski klub bitan za Partizan i koliko talentovane dece trenira svakodnevno na njemu. Postali smo mi grobari strucnjaci za busenje,visinu trave i ostale trivijalnosti a na oprostaj kapitena nas dodje 10-12 hiljada. Neka brinu neki drugi o tome,dok se ne napravi novi stadion i ako se napravi a do tad neka koriguju kako god na sitno da zele, ako ih ne nategne Uefa onda oni sami operu neki dinar na tu varijantu renoviranja. JNA je najlepse i najstrasnije mesto na svetu,makar za mene i dok se ne promene neke stvari u ovom drustvu radikalno neka tako i ostane,sa sve atletskon stazom.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.200
Reaction score
36.711
Stadion Vojne gimnazije bio je planiran za atletski stadion, što je po meni odlično rešenje, ali... U ciganskoj zemlji mi novi stadion dobiti nećemo nego ima da se zahvaljujemo svevišnjem što ćemo smeti da se igramo na nacionalnom u Surčinu, Jakovu...
 
Top