Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Renoviranje stadiona

Da li ste za povećanje kapaciteta JNA?

• DA

Votes: 136 45,6%
  • NE

Votes: 162 54,4%

• Total voters
    298

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.279
Reaction score
30.719
Локација
Beograd
Sad kad maštamo ja bih voleo nov u engleskom stilu za oko 40.000 gledalaca. Kakvo renoviranje to je rupa bez dna. Nov na istom mestu.
Kad već idemo u domen fantazije, stadion Espanjola je nešto po mom ukusu i ko može, neka pogleda o kakvom se stadionu radi. A mislim da nije toliko nerealna stvar...

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
612
Reaction score
923
Prelep je stadion Espanjola sad videh.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.244
Reaction score
16.215
Ја би више неки фудбалски Пионир, стрме трибине са заштитним оградама због нагиба, тик уз терен, тако око 40.000 места, а на Југу без столица, само стајање као у Бундеслиги значи и до 50.000. Знам да сам убо визију 1/1, апелујем да Пеђа да погура.
Од катаклизме до пре недељу две до омасовљавања теме о новом стадиону....ово нема нигде какве смо главе :D

Dragiša

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
79
Reaction score
517
Vidi se da počinju neki mnogo lepši dani za naš FK, čim se ponovo pokreće diskusija oko novog stadiona. :cool:

Verujem da se svi slažemo da nikakve rekonstrukcije JNA ne sme biti. Samo skroz novi stadion na istom mestu dolazi u obzir. Kada se definitivno bude odlučilo oko projekta izgradnje novog stadiona, dan pre početka rušenja JNA, treba pozvati navijače da dođu i poslednji put se oproste od stadiona na kome je toliko lepih uspomena napravljeno.

Što se kapaciteta tiče, ja sam više za opseg 25-30k mesta. Uzori bi mogli biti AEK-ov stadion (ako hoćemo tribine u 2 nivoa), ili stadion Rapida iz Beča (ako hoćemo single-tier tribine).

Dotakao bih se i Nacionalnog stadiona... Na stranu to što znamo koja politička struja stoji iza tog projekta i što je tu verovatno uključeno dosta korupcije... ali sam Nacionalni stadion kao koncept uopšte ne mora biti loša ideja. Čak bi i naš Partizan mogao profitirati od toga, u smislu da većinu utakmica igramo na tom našem novom "fudbalskom Pioniru" kapaciteta 25-30k mesta, dok bi se najatraktivnije utakmice za koje vlada nenormalno veliko interesovanje mogle igrati na Nacionalnom stadionu pred 50+ hiljada Grobara.

Mislim da bi ta fleksibilnost u kapacitetu mogla doneti dosta pogodnosti, kako fudbalskih (navijačkih), tako i finansijskih.

Учлањен(а)
14.12.2020
Порука
211
Reaction score
443
Локација
У околину од Ниш
Ја би више неки фудбалски Пионир, стрме трибине са заштитним оградама због нагиба, тик уз терен, тако око 40.000 места, а на Југу без столица, само стајање као у Бундеслиги значи и до 50.000. Знам да сам убо визију 1/1, апелујем да Пеђа да погура.
Од катаклизме до пре недељу две до омасовљавања теме о новом стадиону....ово нема нигде какве смо главе :D
Ako može 55000, čisto da nekima bode oči. Šalu na stranu, lepo bi bilo, da ako se u neka srećnija vremena radi nešto po tom pitanju, napravimo nešto unikatno. Nešto što neće podsećati ni na šta što postoji u svetu. Ni Espanjol, ni Fejenord (koji se meni sviđa iz nekog razloga), već što će bez greške reći Partizan. I spolja i iznutra. Avangardno u svakom pogledu.

malicovek

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
278
Reaction score
2.646
Локација
Beograd
Nažalost, nas čeka sudbina da budemo podstanari već za dve-tri godine i plaćamo kiriju na tom šugavom nacionalnom stadionu. Zato je i uvedena ona izmena zakona o besplatnoj konverziji zemljišta da bi se unapred pripremio teren za selidbu i nas i ovih iz Mateje Kežmana.

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.255
Reaction score
5.249
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Mi nemamo za kiflu,mogu da nas ugase u svakom trenutku a vi pišete o stadionima koji koštaju ko naš dug.
Nismo mogli do novog stadiona kad ciganskog žvaljavog pederka sa severa nije bilo blizu a kao sad će on da to dozvoli.
Tipično grobarski j,uče propast 500ljudi na stadionu danas traže stadion od 50k mesta.

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.565
Reaction score
12.400
Koliko imamo domaćinstava do kraja?
Da pritisnemo sponzore da dizu ulog a mi posetu..može se skupiti ozbiljna kinta do kraja godine.

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
7.360
Reaction score
3.210
Локација
Iz Majemija.

Partizan renovira svlačionice na stadionu: Bibars Natho želi da donira deo novca za radove​

Nije tajna da je infrastruktura u Partizanu u veoma lošem stanju, da dotrajalost stadiona pravi velike probleme i kada bi neko poželeo da makar "našminka" neki od delova zdanja u Humskoj, ali su novi čelnici namerili da ipak saniraju prioritete, pre svega svlačionice. Na stadionu crno-belih su tim povodom u minulim danima boravili stručnjaci, "snimali" situaciju i obavili konsultacije sa čelnicima u vezi sa eventualnom sanacijom, a deo novca za radove, kako Telegraf saznaje, želi da donira i aktuelni prvotimac - Bibars Natho.

:respect

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.336
Reaction score
7.114
Локација
100 кураца
Citam sad tek te starije postove u vezi novog stadiona, vi stvarno mislite da bi firer to dozvolio? Najjace sad, Partizanu nov stadion a gamadima nasminkana septicka jama.

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.634
Reaction score
9.941
Ja bih najvise volio da imamo stadion po uzoru na engleske, na primjer svanse, izmedju 20-25000 bez atletske staze, pokriven. Nama realno ne treba veci stadion od toga. Kada se gradio kostao je oko 27 miliona funti, sada mu je vrijednost 100 miliona funti.