Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Kad već idemo u domen fantazije, stadion Espanjola je nešto po mom ukusu i ko može, neka pogleda o kakvom se stadionu radi. A mislim da nije toliko nerealna stvar...Sad kad maštamo ja bih voleo nov u engleskom stilu za oko 40.000 gledalaca. Kakvo renoviranje to je rupa bez dna. Nov na istom mestu.
Ako može 55000, čisto da nekima bode oči. Šalu na stranu, lepo bi bilo, da ako se u neka srećnija vremena radi nešto po tom pitanju, napravimo nešto unikatno. Nešto što neće podsećati ni na šta što postoji u svetu. Ni Espanjol, ni Fejenord (koji se meni sviđa iz nekog razloga), već što će bez greške reći Partizan. I spolja i iznutra. Avangardno u svakom pogledu.Ја би више неки фудбалски Пионир, стрме трибине са заштитним оградама због нагиба, тик уз терен, тако око 40.000 места, а на Југу без столица, само стајање као у Бундеслиги значи и до 50.000. Знам да сам убо визију 1/1, апелујем да Пеђа да погура.
Од катаклизме до пре недељу две до омасовљавања теме о новом стадиону....ово нема нигде какве смо главе
Nije tajna da je infrastruktura u Partizanu u veoma lošem stanju, da dotrajalost stadiona pravi velike probleme i kada bi neko poželeo da makar "našminka" neki od delova zdanja u Humskoj, ali su novi čelnici namerili da ipak saniraju prioritete, pre svega svlačionice. Na stadionu crno-belih su tim povodom u minulim danima boravili stručnjaci, "snimali" situaciju i obavili konsultacije sa čelnicima u vezi sa eventualnom sanacijom, a deo novca za radove, kako Telegraf saznaje, želi da donira i aktuelni prvotimac - Bibars Natho.
Možemo prvo krenuti od toga da Tadić to nije dozvolio. Tako da od ovog i ne čudi.Citam sad tek te starije postove u vezi novog stadiona, vi stvarno mislite da bi firer to dozvolio? Najjace sad, Partizanu nov stadion a gamadima nasminkana septicka jama.