Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Renoviranje stadiona

Da li ste za povećanje kapaciteta JNA?

  • DA

    Votes: 132 45,8%
  • NE

    Votes: 156 54,2%

  • Total voters
    288

Djomla97

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
671
Reaction score
4.448
Локација
Kosovska Mitrovica
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=09&dd=27&nav_id=1448713

Lepo je cuti da se pravi taj prsten oko stadiona i krov,nama stadion sa vise od 30.000 ne treba,mislim da ce toliko i imati,nadam se da ce izgledati lepo i da ce narodu pruziti priliku da i u uslovima kise ,snega i +50 stepeni moze da se gleda utakmica kako dolikuje.Naravno da ce ciganska cmarakana biti renovirana i znatno vise sredjena nego nas JNA,ali jednostavno glupo je pricati o tim stvarima,jednostavno prema nama se drzava odnosi kao maceha prema njima kao majka.Sredili mi ili ne satdion oni ce "rupu" cigansku svakako renovirati hteli mi to ili ne,tako da gledamo da izvucemo sto vise mozemo od ovoga sada.Meni je nas stadion i sada lepsi od rupcage u "Mateje Kezmana" ,sa nekim lepim krovom mislim da ce biti bombona

nadam se da ce nakon rekonstrukcije izgledati ovako slicno samo naravno sa nasim lepim crno-belim stolicama i lepsim krovom.
.
Bato, ciji je ovo stadion? Mali off, jbg.
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Moje neko predvidjanje je da cemo iz svega mi dobiti samo smanjenje kapaciteta, dok ce kurva dobiti neki novi, moderan stadion. Pa ovaj nas debil od predsednika se javno zahvaljuje sto cemo dobiti 5 puta manje para. Jos u renoviranje stadiona ubraja promenu trave. Cudo je zaboravio one kapije na ulazu, gde se molis bogu da neces ostati zaglavljen izmedju dve strane.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.527
Локација
Žrnov
Ja ni nama ni ciganima nikada ne bih dala pare za promenu trave zato što smo i mi i oni naplatili tu travu od organizatora koncerata koji su održavani.
Oni su jedno 5 puta naplatili promenu trave, a mislim niti jednom da je nisu promenili.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Trava je promenjena pred duel Srbije i Albanije koliko se secam. Citam sad da ce i kapacitet biti smanjen, atletska staza se sigurno ne uklanja.
 
Последња измена:

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Ovo je mnogo naivno
Koja god vlast dođe biće ciganska... Valjda si naučio do sada. U srbiji nikada niko neće biti protiv tog zla... To zlo se samo rešava glogovim kolcem, a za to niko nema muda
U Srbiji je stara poslovica " Penzioner i dete možda neće imati za leba, ali CZ mora imati za ciglicu"

Vidis nije naivno. Ako mislis da nepravda samo u Srbiji postoji grdno se varas, i ako mislis (a vecina misli) da ne moze nista da promeni, onda se nista nece ni promeniti. Problem je sto svaka osoba treba da stane protiv bilo kakve vrste nepravde ma kakva ona bila, mozda i pogubna za tog sto je hteo da ispravi neku nepravdu, inace smo kao ljudska vrsta postali roboti koji dolazimo do samoistrebljenja. Ja se uvijek trudim da bilo koji vid nepravde bude osudjen, ma koliko okolina gledala na to cudno ili sta drugo. Onaj dan kad prestanes da se boris si prestao da zivis.

Da se nadovezem na pricu oko ukrasavanja stadiona, ja bih javno uzeo te sve donacije psihopate i vratio nazad u drzavu da sam ja na mjestu presednika drzave i rekao da mi od govana podrska ne treba. Igrali smo 70+ godina na stadionu ovakvom, prezivecemo bez krova i dalje...
 
Последња измена:

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Ako vec prave neke loze na Zapadu,logicno bi bilo da "dignu"" jos nekoliko sprata(imao je Gazda na sajtu jednu takvu fotku pre 2-3 godine).
Ovako,ukupno gledano,nijedna prica Vozda ne drzi vodu.Prvo bi da gradi Nacionalni stadion od 250 miliona EUR(za ove pare se grade 10 stadiona),a usput bi da "renovira" Rajka sa 50 miliona,a nas JNA da renoviraju sa 5 miliona.Njima novi stadion,nama nove svlacionice.
Ali ako ONAJ to resi,tako ce I biti.Ne bi me zacudilo da opet "kupuju cigle"...
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.737
Локација
E-WEST
Pratim povremeno na jednom forumu kome ime pocinje na "sky..." temu stadioni i arene i javio se neki lik sa ovim upisom:

Стигао нам је позив за учествовање на конкурсу за Маракану (мени и фирми са којом радим). Задатак каже укратко задржавање атлетске стазе и реконструкција постојећих трибина са новим кровом и фасадом-буџет око 40 милиона евра, ИЛИ уклањање атлетске стазе и све ново-буџет преко 50 милиона са неограниченом горњом границом буџета!? Можемо приложити оба решења.

Uz dužno poštovanje, spada u kategoruju priča "nije se desilo".

Možda dobiju 20, sve ostale priče su budalaština.
I taj klub je perionica i ima još više lopova od nas.
Videćete kako je maca pojela sve pare nakon ove LŠ avanture.
 

SlobaGrobar

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2009
Порука
752
Reaction score
517
Локација
Beograd
Sada sam proverio. Pomenuti upis na tom forumu zaista postoji.
 

SlobaGrobar

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2009
Порука
752
Reaction score
517
Локација
Beograd
Imam jedno pitanje... ovo su nekako ozbiljni radovi, hoćemo li na našem stadionu igrati za vreme njih ili...?
 

SlobaGrobar

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2009
Порука
752
Reaction score
517
Локација
Beograd
Kasno za izmenu poruke. :D

Mimo ovoga što kaže direktor ja ne bih voleo da igramo na bilo kojoj lokaciji osim Teleoptika. Čak ni na Obilićevom stadionu (koji je jako loših uslova). Problem nastaje kada (nadam se) izborimo grupnu fazu u Evropi.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.852
Reaction score
13.496
Ako vec ostaje atletska staza onda bar neka bude plava, a ne crvena. I kakva se to hala pominje od koliko hiljada mesta ? I moze li neko da pojasni ovaj deo - Pre nekoliko dana doneta je odluka o izradi plana detaljne regulacije. Kompleks će se zvati "Partizan", ranije je imao 12,2 hektara, bez tog parkovskog dela će imati oko devet hektara. ??
Sve u svemu nista mi se ovo ne svidja jer im nista i ne verujem. Cas kazu ulaze se 10 miliona cas 20 miliona.....ako se u nas ulaze 20 koliko ce tek onda u cigane ? 60? 80? Jos nismo ni svesni kako ce da nam ga koknu u ledja sa svim ovim....rekonstruisace nam stadion koji ce postati moderan po srpskim standardima, a cim nas "nahrane mrvicama" onda ce nedugo zatim da odu kod cigana i da im naprave nov moderan stadion od 50-60 hiljada koji ce ujedno biti proglasen i nacionalnim zbog "zlezda=Srbija" jel tako bese ? Ceka nas ruski rulet sa svim ovim koliko ja vidim.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.296
Reaction score
15.311
Локација
U pizdi materini
Samo u srbistanu neko moze da spuca 20 milki u renorviranje koje znamo kako se ovde radi a i sve da se odradi valjano za desetak godina opet moramo na nov stadion. Pranje para preko klubova.Koliko novca dobija ultrakop ?

I da dodam da mi je kao i kolegi zapalo za oko ovo - Pre nekoliko dana doneta je odluka o izradi plana detaljne regulacije. Kompleks će se zvati "Partizan", ranije je imao 12,2 hektara, bez tog parkovskog dela će imati oko devet hektara. ?

I jos samo ovo - Jebala vas atletska staza.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.527
Локација
Žrnov
Ne znam zašto ovam toliko smeta atletska staza. Pa valjda mi imamo i atletske sekcije. Ili mislite da treba da molimo atletski savez za termine za trening?
Ako već nešto prave, treba da naprave kompleks za sve sekcije, pa čak i za vaterpolo i plivački klub, dakle bazen. Samo tako ima smisla.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.296
Reaction score
15.311
Локација
U pizdi materini
Navedi mi jedan stadion u Evropi da je napravljen u zadnjih par godina sa atletskom stazom ? Ja mislim da trenutno samo Romin ima .O atletskom klubu sam pisao a i ti si Dzasmin sama sebi dala odgovor.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.288
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Već je bila veća rasprava o tome, i samo da se ponovim, meni se stvarno jebe gde će AK da trči ako im se nađe gde će da trče, dok god FKP ima stadion kakav mi se sviđa i ne vidim nigde zašto bi to bilo povezano, ni košarkaški klub nema svoju halu, a ni vaterpolo očigledno bazen, niti iko tera vaterpoliste da se sklone iz bazena da pecaroški klub može da vežba zabacivanje plovka. Nigde ne piše da mora da se trenira na stadionu. Usrana tartan traka i livada za bacanje kladiva ne mora da poništava dobrobit FKP. A svakako bi uklanjanje iste donelo korist FKP.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.527
Локација
Žrnov
Ključno je to "ako im obezbede gde će" da trče, plivaju, šta god.
Samo mislim da će ovo bitii prilika koju neće propustiti da nam ukinu sve ostale sekcije i svesti nas na FK. I to jedva. A onda ćemo kukati nekom drugom Vesi Jevrosimoviću, tražiti neke druge Vizure da nam treniraju mlaše selekcije.

Živim za dan da Raji Baltiću kažu da mora da traži salu gde će rvači da treniraju. Po mogućnosti, Vazura da mu kaže :buahaha:

Da li je stadion tj lokacija na FKP-u ili na JSDP-u? Znam da je pod sporom, ali da bi se nešto radilo, mora spor da se završi. E, ako je na FKP-u onda ima smisla ovo što pišete. U suprotnom....
 
Top