Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Krki PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
2.019
Локација
U borbi za trofej,u bici za spas

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
3.127
Партизан први почео припреме, рад у две групе

Ништа у овом тренутку не можемо да планирамо, идемо корак по корак, турнири су отказани, тако да радимо по неком нашем систему – истакао је Ненад МаксићВећина клубова је померила старт припрема за средину августа, јер је и почетак домаће лиге одложен за почетак октобра. Управе клубова су се одлучиле на овакве потезе због коронавиируса који не јењава у Србији, а у договорима са инситутима за јавно здравље спроведене су и одређене мере.

Међутим, управа Партизана је одлучила, наравно уз одобрење надлежних, да започне припреме, а за сада комплетан рад ће се обавити у Београду.

- Кренули смо са радом, одлучили смо се да тренирамо у две групе, тако да момци сваки други дан имају тренинг и нема нас много у истом тренутку на окупу – рекао је Ненад Максић, стратег Партизана.

Храбар потез?
- Није, тако смо одлучили уз потребну сагласност, радимо напољу, тако да нема опасности. Ништа у овом тренутку не можемо да планирамо, идемо корак по корак, турнири су отказани, тако да радимо по неком нашем систему. Много времена је прошло од последњег тренинга, момци су радили индивидуално, тако да сад само настављамо. Пратићемо комплетну ситуацију и видети у ком правцу све иде.

Рад са лоптом?
- Биће и тога, имамо терен напољу и то добар, тако да ћемо тамо радити мало рукометне елементе. Немогуће је момке држати тако да трче нон стоп, неће издржати, досадно је то. Биће нам потребни и неки тренинзи разоноде тако да ће бити разноврсности...

(Zurnal)
 

milosh10

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
781
Локација
Humska 1
Strahinja Milic se prikljucio nasem timu, nije nigde branio dve godine od kako je napustio Vardar. Nema sumnje da ako je bar u pristojnom fizickom stanju bice od ogromne pomoci svojim iskustvom i znanjem, cak nije ni star (29 god.)
 
Top