Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
7.433
Локација
Beograd
Имамо хиљаде и хиљаде уписа и много смо сви паметни и знамо да критикујемо све и сваког и знамо да се конфронтирамо - а овамо скупили паре за 10 карата.

О чему онда више да причамо? Десет карата, еј!

У реду, неко нема, неко не може, неко неће, неко је, надам се већ купио, али ко није - нек извади тих иљаду и по динара из џепа неће гуја да га уједе!

О.к. ми се ,,конфронтирамо,, на БГД и провинцију, на оне овамо и оне преко Дрине, Дунава, Саве, на Ц.Гора вс Србија, на иностранство вс овде...на оне који немају и оне који имају...и знам да неко буквално НЕМА, али брате има вас и који имате па...
Надам се да сте већ припомогли, или да ћете...

:confused-smiley-013:
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
7.433
Локација
Beograd

kecmania

Početnik
Учлањен(а)
30.05.2008
Порука
83
Гледам утакмицу данас и дође сцена која је симптоматична за све спортске секције. У једнум тренутку имам 3(!) играча више и не успемо дати гол. А одмах први напад након тих пропуштених прилика, ми са играчем мање дамо гол. Рекох "Боже, има ли те .." :icon-neutral:

Едит: Заборавих рећи да смо уз то промашили 4 седмерца ја мислим :confused:

Али што је било најлепше гледати је видети како су се момци борили. Тако није срамота изгубити од фаворита :napred-partizan:
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
7.433
Локација
Beograd
Danas od 18h možete gledati utakmicu naših rukometaša na RTS 2, kao i na sajtu Arkus lige, ili sajtu Volimpartizan.rs, to jest i takođe - ovde:


volimpartizan.rs/milic-dinamo-je-blagi-favorit-ali-ne-idemo-u-pancevo-sa-belom-zastavicom-96861/
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.226
Локација
Novi Beograd
@Tomic
Ja sam, tek juče, uhvatio vremena da odem do Ticket-a, da je uzmem. Po pogledu devojke, koja tamo radi, kada sam tražio sezonsku za rukomet, a i kroz par razmenjenih rečenica, da se zaključiti, da kao i za sve drugo, jaki smo samo na rečima, odnosno tastaturama.
Voleo bih da grešim, ali ne verujem više od stotinak komada.
 
Top