Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.472
Reaction score
29.012
Локација
Novi Sad
Koliko rukometasima znaci nasa podrska (ne samo finansijska) mozete videti od 09:45 ovog snimka gde voditelj razgovara prvo sa Ziletom, potom sa trenerom Maksicem i na kraju sa herojem pobede nad Rumunima - Trnavcem.

Zile: "...sigurno je i da su nam navijaci bili jedan veliki vetar u ledja koji su nam oni dali, i da su nam mnogo pomogli, i bas im hvala na tome i ovim putem ih pozdravljam i voleo bih da dolaze na svaku utakmicu da nas podrze ovako."

Maksic: "...mozda smo mi malo, ajde da kazem zbog publike, zbog navijaca, njih moram da pohvalim, jer oni nas nose. Mislim da ova razlika ide na njihov konto, ako smo bili u egalu sa ekipom Baja Mare.... "

Trnavac: "...Banjica je bila skoro popunjena, navijaci su bili fenomenalni, cela atmosfera..." "...znaci mi,dosta mi znaci stvarno, nismo na 100 nego na 200 posto kad dodju navijaci,to je nesto neverovatno, zahvalio bih se naravno navijacima sto su dosli u tolikom broju, nadam se da ce doci i u sledecem kolu ako prodjemo dalje..."

Njima je svaki covek bitan, svako mo moze bilo koju utakmicu da ode - trebao bi! Momci zasluzuju punu Banjicu svaku utakmicu!!
:napred-partizan::partizan-fan:
Gazi dalje!!!
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
488
Reaction score
1.731
Partizan odigrao utakmicu za pamcenje i pokazao kako se igra moderan rukomet. Mislim da su sanse da se prodje male, ali ovu utakmicu treba dobro prouciti i postaviti kao uzor kako igrati ubuduce.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.921
Reaction score
25.653
Локација
ante portas

Rukometasi otputovali...
Znam ovog lika sto je bacio vodu.
Grobarcina na kub i kul tip. :D
 
Последња измена:

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.757
Reaction score
14.148
Локација
Madagascar

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.435
Reaction score
4.720
Jbg. previše, previše izgubljenih lopti u napadu u drugoj polovini drugog poluvremena. Sve napadi bez šuta. Desetak minuta pred kraj imali smo -2 i od tada ne zna se koji napad je bio brzopletiji. Sudije su samo podpomogle.
 

Isak

Početnik
Учлањен(а)
26.09.2019
Порука
2
Reaction score
2
Локација
Nikšić
Jebena tragedija.
Bukvalno prolaz bio u ruci i onda blekaut.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.472
Reaction score
29.012
Локација
Novi Sad
Tezak poraz..... Bio sam siguran u prolaz dalje.

Teraj dalje, sta sad. Nauciti nesto iz poraza i unaprediti za dalje.
 

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
164
Reaction score
971
Локација
JNA
Neverovatno sta smo uradili , poslednjih par napada strasne greske , silovanje , probijanje u napadu , odavno se nisam ovako iznervirao a da nije fudbal ili kosarka . Bas posle dugo vremena da ispratim Partizan u nekom "manjem" sportu ove dve utakmice protiv ovih Rumuna... Jedno vreme se redovno pratila i islo se na zensku kosarku , od tada sem sto pogledam ko je sta uradio i drago mi kad cujem da smo osvojili nesto. Jednostavno nemamo mi tu kulturu odlaska na "male" sportove , nemamo na velike a ne na male .
A videlo se koliko ovim momcima znaci podrska i lepa brojnost na tribinama . Imamo toliko frakcija i svega pa ako ne mozete na JNA evo predloga , ispratite celu sezonu rukometni klub Partizan , naucite klince da vole Partizan , pevajte, slavite to ime , napravite brojku , razvijajte svoju pricu na rukometu npr. Ako vec ne mozete na stadion .
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.015
Reaction score
632
Погледајте прилог 14819

Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga [email protected] učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: [email protected]. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

Zoran Mihajlović
160-0900100247365-41
Banca Intesa

Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:
[email protected]

Дошло је време да делима покажемо нашу љубав према Партизану, и да помогнемо овим момцима који ни у најтежим тренуцима нису одступили од идела праве Партизанштине и Гробарства! Момци који су нам дали оно што се највише тражи, крв, сузе и зној! Подржимо РКП и покажимо нашу заједничку снагу!
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Rukomet je sport koji sam redovno pratio kao klinac. Što sam stariji to ga manje pratim, poslednji put bejah na rukometnoj utakmici protiv Vojvodine u NS 2013. godine.
Mnogo toga se promenilo u našem RK od tada.
Kada vidim sa kakvim entuzijazmom Željko radi, kako se igrači bore i uz sve to još dodamo odlične rezultate.
Greh je ne pomoći te zlatne momke.
Dres je naručen prošle nedelje. Sezonsku sam rešio da uzmem zajedno sa forumom.

Ajmo do titule!
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.582
Reaction score
13.528
Локација
Yaoundé
Taj meč protiv Proletera rezultatski nema značaj, pošto je to poslednje kolo, a Dubočica ima dva boda manje i slabiji međusobni skor. Slično je i u grupi A:
... Prema plasmanu na tabeli, kolo pre kraja prvog dela ARKUS lige, mesto među najboljih osam klubova za sezonu 2021/22. izborili su:
  • A grupa: Vojvodina, Dinamo, Metaloplastika i Radnički,
  • B grupa: Partizan, Dubočica 54, Rudar i Šamot 65.
Žrebanje za plej-of održaće se 23. decembra, kada će biti poznat raspored doigravanja za prvaka Srbije.

Za opstanak će se kroz plej-aut boriti: Crvena zvezda Grundfos, Jugović, Obilić, Proleter, Spartak, Mokra Gora i Železničar 1949...
https://arkus-liga.rs/vestiview.php?showdetail=&id=510
 

guzakom

Grobar
Учлањен(а)
15.12.2007
Порука
400
Reaction score
984
Локација
Pozarevac
Opet ne igramo sa prljavima,ovo je već druga ili treća sezona da nema večitog derbija u rukometu.
 
Top