Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.471
Reaction score
29.008
Локација
Novi Sad
Bez obzira sta se desi sa ekipom, i ove sezone treba uzeti sezonsku i podrzati klub bar tako.
Molim moderatore da ispratimo sta se desava, ako neko ima kontakt sa gospodinom Perkunicem da vidimo sta mozemo i da li mozemo jos nesto osim sezonskih. Prosle godine su bili i dresovi...

Ne dajmo kurvi da nas srozava i u rukometu!!
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.744
Reaction score
6.245
Znate kolko je czbgddiva bitna u rukometu. Otprilike kao cukaricki u fudbalu. Za titulu ce da se bore Pancevo, Metaloplastika i Vojvodina (sa trenutnim stanjem u ekipama). Savez je manje vise skroz nas. Zasticeni smo dosta sa svih strana ali, dzabe sve to kad para nema...
 

Dr.Inker

Grobar
Учлањен(а)
30.07.2022
Порука
447
Reaction score
3.736
Malouman, maliciozan tekst. Čuj optužuju se navijači za nešto? Ko optužuje? Perkunić i ostali koji tamo volontiraju i samo ljubavlju prema celom JSD drže celu priču i zahvaljuju se na svakoj sezonskoj ili dresu. I oni su doveli klub na rub propasti?! Njima treba da se prebrajaju grobarska krvna zrnca?!

Ali bitno je da su slepci koji su ovo pisali imali vremena da odbrane državu od naših napada (ovde dodati tri reda psovki koje pretpostavljam da nisu dozvoljene na forumu)
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
I dalje ista priča, uglavnom odlasci... izdvojeno iz teksta o rukometnoj Superligi iz MozzartSporta...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MIRNO MORE U HUMSKOJ – OTIŠLI ŽIVKOVIĆ, PISARIĆ I ČOLOVIĆ, STIGAO SAMO LAZIĆ

Partizan je godinama u finansijskoj krizi. Prošle sezone se činilo da crno-beli mogu da pariraju Vojvodini, ali posle dva poraza od kragujevačkog Radničkog, Nenad Maksić je otišao iz kluba. Dario Krželj je uspeo crno-bele opet da odvede do drugog mesta. Ovog leta, Partizan je napustio kapiten Nemanja Živković koji je pojačao grčkog vicešampiona, AEK. Đorđe Pisarić je otišao u austrijski Grac, a golman Andrej Čolović u Šamot. Stigao je kadetski reprezentativac Luka Lazić na poziciji desnog krila.

I ove sezone, Partizan će se osloniti na mladu ekipu. Stefan Petrić i Uroš Kojadinović bi trebalo da budu okosnica tima, a dosta se očekuje od srednjeg beka Nikole Zečevića, koji je bio povređen prethodne sezone i dugo ga nije bilo na terenu. Zato je i propustio Evropsko prvenstvo za juniore. Na golu će stajati Andrej Trnavac. Partizan je na papiru slabiji, ali poletan, mlada ekipa može da iznenadi ove sezone pretendente na plej-of.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Malo opširnije sa sajta RK Partizan o turnirima pred sezonu...
--------------------------------------------------------------------

Partizan četvrti na turniru Visit Sarajevo Cup 2022

Rukometaši Partizana zauzeli su četvrto mesto u konačnom poretku timova na međunarodnom turniru ,,Visit Sarajevo Cup 2022″. Crno-beli su prvog dana turnira zabeležili pobedu protiv domaćina Vogošće rezultatom (32:29), ali ih je poraz od ekipe Gorenja iz Velenja (28:37) odveo u borbu za treće mesto. Bronzano odličje ipak je pripalo ekipi Izviđača Central osiguranja iz Ljubuškog, koja je u meču za treće mesto nadigrala naš tim rezultatom 39:31

Već 23. avgusta Partizan će započeti učešće na još jednom međunarodnom turniru, a u pitanju je memorijal ,,Krste Andonovski – Ustaš“, čiji je domaćin GRK Ohrid. Učešće na ovom turniru uzeće i ekipe Tikveša i Proleta, sa kojim će Partizan odmeriti snage prvog dana turnira (17:30).

Dodatak: Prolet - Partizan 30:30


par-gor.jpg
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Bliži se početak nove sezone: ,,Gužvin memorijal“ još jedna u nizu provera za crno-bele

Rukometaši Partizana i ovog leta biće učesnici memorijalnog turnira ,,Nikola Jevremović – Gužva“, koji se drugog i trećeg septembra održava u hali sportova ,,Valis“ u Valjevu. Prvog dana turnira crno-beli će se sastati sa ekipom Metalca, domaćinom ,,Gužvinog memorijala“, sa kojim će se boriti za plasman u finale (18:00). U drugom polufinalu (20:00) snage će odmeriti Crvena zvezda Grundfos i Dubočica 54. Pobednici polufinalnih duela će se za trofej boriti u subotu, trećeg septembra od 20 časova, dok se meč za treće mesto igra istog dana od 18 časova.

DSC_5274.jpg
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.744
Reaction score
6.245
Izgubismo od cigana u finalu turnira, mislim dva gola.
Dosta su jaci od nas ali bore se momci ko lavovi.
I onda krece stara tema i prica. Sa jos 30 k eura ova ekipa bi se borila za titulu ovako 4. Ili 5. mesto. Steta
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.471
Reaction score
29.008
Локација
Novi Sad
Da ne bi slusali te stare standardne price, molim administratore da se ove godine sezonske organizuju ranije, ako je ikako moguce ( @SpejsNigrutin ) i da vidimo sto vise da uzmemo, eto od nas bar 2-3k eura, to je nekih 100-150 sezonskih, mislim da to moze da se izgura ako je Grobarija voljna. Ako se ima 150-500e za basket, 70e za komplet za LK, pa misa mu poljubim, mora biti jos 20e za RK.
:napred-partizan:
Napredna Srbija nam nece pomoci sigurno!
 

petra011

Grobar
Учлањен(а)
23.10.2017
Порука
366
Reaction score
1.111
Локација
the middle of nowhere
Sta se na kraju zbilo sa proslom sezonom SEHA lige, zna li ko? Ako se ne varam mi smo samo jednu utakmicu odigrali u tom takmicenju.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.744
Reaction score
6.245
Vidim da je Sale Blagojevic stao na stranu cigana sa juga i VVV ekipe. I treba da budemo tu gde jesmo, vreca za udaranje. Nek mu pomogne vucela kad ga toliko brani. Ja sam sa ovom temom zavrsio. Jeste da smo bedni i suvise ali ne zasluzuju ni dinar pomoci navijaca.
 
Top