Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Danas: 2.kolo prvenstva Srbije Jugović - Partizan u Kaću uz tv-prenos...
Derbi pred TV kamerama danas se igra u Kaću (18.00, RTS 2, Arena Sport 3), Jugović dočekuje najmlađi tim u ligi, Partizan. Kaćani su izborili remi u Aranđelovcu na premijeri, dok su crno-beli slavili protiv Radničkog. Očekuje se neizvestan duel. U popularnom kaćkom Hramu se teško osvajaju bodovi. Očekuje se puna dvorana. Domaćin je letos doveo nekadašnjeg reprezentativca Srbije Vladicu Stojanovića, ali se on teško povredio na pripremnom meču i za njega je sezona završena, verovatno i karijera. Jugović velike nade polaže u iskusnog golmana Milana Kosanovića, koji je bio sjajan protiv Šamota, najzaslužniji za bod Kaćana. Crno-beli imaju mlad, talentovan tim u kome se ističe bekovska trojka - Stefan Petrić, Nikola Zečević i Uroš Kojadinović. Na golu je pouzdan Andrej Trnavac.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Sajt rukometnog kluba se slabo ažurira...

Izveštaj sa Mozzart Sporta:

Partizan protutnjao kroz Kać, Jugović u finišu izbegao debakl

1664127951801_PARTIZAN-PELISTER_35(1).jpg


Crno-beli u drugom poluvremenu imali i 12 golova prednosti, ali su se malo opustili u završnici, što je domaćin iskoristio i ublažio poraz - 27:22

Pobeda nad Radničkim iz Kragujevca na startu prvenstvene trke izvojevana je kroz prilično dramatičnu završnicu, ali je Partizan do druge pobede u domaćem prvenstvu stigao na prilično siguran način. Izuzetno rastrčana ekipa Darija Krželja protutnjala je kroz Kać i pokazala ozbiljne mogućnosti u ovoj sezoni - 27:22 (15:10).

Crno-beli su praktično tokom čitave utakmce imali ozbiljnu prednost. Na poluvremenu, kao i na kraju bili na plus pet, a posle samo osam minuta igre u nastavku i na 10 golova razlike (21:11). Maksimalna zaliha Parnog valjka u ovom meču bila je 12 golova (25:13), što je gostima iz Beograda omogućilo laganu završnicu, gde im se prednost ozbiljno istopila, ali to nije ublažilo kompletan utisak. Ipak, sigurno će Krželj imati šta da zameri svojim izabranicima, koji su u poslednjih 12 minuta postigli samo dva, a primili devet golova.

Partizan je imao veliki broj raspoloženih igrača, a prednjačio je Uroš Kojadinović. Desno krilo crno-belih postiglo je sadam golova, baš kao i levi bek domaćinja Strahinja Travar. Ipak, kod Partizana su ogroman doprinos dali i levi bek Stefan Petrić (pet golova) i pivotmen Ivan Mićić (četiri). Vrlo dobar je bio i čuvar mreže Andrej Trnavac, koji je zabeležio 12 intervencija. Kod Jugovića je Kosanović imao 10, a Andrić tri uspešne intervencije.

Crno-beli se nalaze u grupi od četiri tima sa maksimalnim učinkom posle dva kola, a niz će pokušati da produže u ponedeljak na svom terenu protiv Rudara iz Kostolca.
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.314
Reaction score
2.510
Локација
Humska 1
Rukometna Superliga Srbije: Partizan siguran u Aranđelovcu protiv Šamota – 31:26.

Nikola Zečević je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa sedam golova, dok su se po šest puta u listu strelaca upisali Stefan Petrić i Ivan Mićić, dok je Uroš Kojadinović pet puta matirao domaćina. Golman Andrej Trnavac imao je 10 uspešnih intervencija. Kod Šamota, Marko Živojinović je dao pet golova, a Simon Mrda četiri, dok je golman Marko Mrdović imao osam odbrana.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Na Banjici se danas (18.30, Arena Sport 10) igra derbi petog kola Arkus lige, duel jedine dve neporažne ekipe u dosadašnjem toku šampionata, Partizan - Metaloplastika. Mladost crno-belih ili iskustvo Šapčana? Tim Darija Krželja je ubedljivo najmlađi u ligi. Nosioci igre su rukometaši koji su jedva zakoračili u treću deceniju života - Stefan Petrić, Nikola Zečević i Uroš Kojadinović, uz nešto iskusnijeg golmana Andreja Trnavca. Nisu crno-beli menjali mnogo tim u odnosu na prošlu sezonu kada su opet bili vicešampioni. Od nosilaca igre nema samo Nemanje Živkovića. Redom su padali Radnički, Jugović, Rudar i Šamot. Partizan želi da napravi dobru uvertiru pred večiti derbi naredne nedelje, duel sa Crvenom zvezdom posle skoro tri godine. Zbog povrede za domaćina neće igrati Nemanja Jović i Ivan Mićić.

Metaloplastika je osvojila Kup Srbije prošle godine i Superkup pre početka šampionata, a oba puta je u neizvesnom završnicama bila bolja od šampiona Vojvodine. Tim Vladana Matića je imao lakši raspored u prva četiri kola, lako je dobio Rudar, Proleter, Šamot i Kikindu. Šapčani pucaju na titulu ove sezone. Nekadašnji selektor Srbije ima iskusan sastav sa nosiocima igre Vojislavom Brajovićem i Tunišaninom Mohamedom Azizom Aidijem, kao i golmanom Darkom Arsićem.

Prošle sezone su gostujuće ekipe slavile u međusobnim mečevima. Metaloplastika je dobila u Boegradu sa 31:30, dok je Partizan bio bolji u Šapcu – 29:25.

1666436777045_FotoJet_(96).jpg
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.314
Reaction score
2.510
Локација
Humska 1
Partizan – Metaloplastika 31:36 (17:18)

Beograd
Dvorana: SC Voždovac na Banjici. Gledalaca: 600. Sudije: Sekulić i Jovandić (Pančevo). Sedmerci: Partizan 4 (3), Metaloplastika 5 (2). Isključenja: Partizan 6, Metaloplastika 12 minuta.

PARTIZAN: Mihajlov, Cvijetić, Vesković, Radivojević, Baćanović, Beloševac, Varga 5, Trnavac (12 odbrana), Kojadinović 8 (3), Zečević 2, Gudurić, Praštalo, Popović 2, Lazić 3, Petrić 11.

METALOPLASTIKA: Pavković, Dodić 9, Karić, Jevtić, Srdanović 4, Mirković 1, Milovanović, Aidi 8, Terzić 1, Ivanić, Arsić (9 odbrana, sedmerac), Damjanović, Simić 3, Brajović 6 (2), Petrović 3, Dakić 1.

Igrač utakmice: Mateja Dodić (Metaloplastika).
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.405
Reaction score
28.581
Локација
Novi Sad
Trnavac 12 odbrana.... i dalje mislim da je mali mnogo veliki potencijal. Zao mi sto nisam ispratio juce....


Jos mi zalije sto jos uvek nema reci o sezonskim ( @SpejsNigrutin )......?!? Sunce vam poljubim, jos kad sam nagovestio da se iscimamo ranije... dje je zapelo?
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Jaka je baš Metaloplastika ove sezone. Mi bili oslabljeni pogotovo neigranjem Mićića pa se još i Kojadinović povredio tokom meča ali sva sreća vratio se posle... Bili par puta u egalu ali oni konstantno vodili tokom cele utakmice i na kraju nas zasluženo dobili. Metaloplastika je mnogo iskusniji tim od naše mnogo mlađe ekipe. Idemo dalje, sledeći je derbi i to posle tri godine.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.724
Reaction score
6.165
Sutra meč sa ciganima. Jači su 40% od nas, da se napuni hala da se iznivelisemo.
Šteta sto će biti 300 ljudi.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.618
Reaction score
8.398
Локација
Македонија
Malo sam zaboravio da je danas rukometni 'derbi' ( ko zna koja je ovo po red mutirana crvena kurva gasena pa podgrejavana kao les Frankestajna )
Pa kad sam sad uklucio prenos i video rezultat moj komentar je je
PUNI KUCKU :napred-partizan: SVE U NJU

Edit Lik koj komentarise na youtube prenos Arkus lige kaze "10 razlike za najtrofejnije sporstko drustvo u Evropi" :D
 
Top