Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Otvorili smo tipligu za prvenstvo Srbije za sezonu 2023/2024. Prvenstvo počinje u subotu, 29. jula tako da preporučujemo da se prijavite odmah i da postavite vaše tipove za prvo kolo Superlige. Postavljanje tipova je moguće do početka prve utakmice!

PRAVILA TAKMIČENjA "Superliga Srbije - Sezona 2023/2024":

1) Prognozira se tip utakmice: 1, X, ili 2.

2) Za svaki pogođen tip dobija se 1 bod. - Npr. Ukoliko ste prognozirali 1 a rezultat odigrane utakmice bude 1:0 ili 4:1 ili bilo koja pobjeda domaćina, dobijate 1 bod.

3) U svakom kolu biće ponuđeno 8 parova Superlige za trenutno kolo čije tipove pogađaju takmičari.

4) Ukoliko pogodite 5 od 8 parova dobićete automatski 1 extra bonus bod, to jest 6 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite 6 od 8 parova iz kola dobićete još 2 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 8 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite 7 od 8 parova iz kola dobićete još 3 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 10 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite svih 8 parova iz kola dobićete još 5 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 13 bodova za to kolo.

5) Svi tipovi moraju biti postavljeni pre početka prve utakmice trenutnog kola, nakon toga tipovanje će biti zatvoreno.

6) Pravilo plasmana na kraju sezone takmičenja: Broj bodova će odlučivati plasman na tabeli. Ukoliko neki korisnici imaju isto bodova, deliće mesto na tabeli.

PS: Ukoliko primetite neke nepravilnosti ili problema pri radu skripte, prijavite!

Uključite se i igrajte sa nama!

TIP LIGA | SUPERLIGA Srbije 2023/2024

Rukometni klub Partizan

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.223
Reaction score
1.981
Локација
Humska 1

Црно-бели довели Грка и још тројицу новајлија​

Партизан вечерас у потпуно новом руху почиње припреме за нову сезону
677z381_part-ruk.jpg

Са ореолом вицешампиона из прошле сезоне, Партизан, вечерас у 18 часова, у новом руху почиње припреме за изазовну сезону.
Доста промена било је овог лета у Хумској, како у организационом смислу – председничку функцију преузео је Миљан Жугић, тако и кад је екипа у питању.
Студиозни Ђорђе Ћирковић водиће, можда никад млађи тим црно-белих. Ентузијазма и образовања – доктор је рукомета, му не недостаје за потпуно ново искуство у тренерској каријери.
Црно-бели табор му није непознат, био је ту као играч, у шампионским данима, сад пред собом има другачији изазов:
- Једва чекам да видим екипу. Први пут ћу радити са тимом чији просек година је испод 21. Обично сам имао по неколико генерација, оне искусније, средње и неке младе жељне доказивања, сад ћу да радим са генерацијом З. Имају доста квалитета, другачији приступ и поглед на свет, па ћу успут и ја да учим – додаје Ћирковић.
Кад смо код екипе, да видимо какво је стање око долазака и одлазака. За почетак, кога новог ћемо гледати наредне сезоне у црно-белом?
Реч је о голмана Димитрију Јелићу пристиглом из Црвене звезде, затим левом беку, Беранцу, Луки Барјактаровићу (Тузла), Немањи Пештићу, левом/средњем беку, а стиже из Добоја... Тиму се прикључује и 23-годишњи пивот Георгиос Маркататос из грчког Диомидиса.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.488
Reaction score
4.955
Dosta tanak prelazni rok za sada. Slabjii smo u odnosu na proslu godinu bar 40 %. A ni tada nismo mogli da pridjemo Vojvodini.
Trener je odlican ali ne moze on da igra. Otisla nam tri glavna igraca a dolaze deca I poprilicne macke u dzaku.
Ne dodje li ozbiljan golman i jos dva beka bice borba za 4.mesto. Trofeje je glupo I pominjati.

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
766
Reaction score
2.270
Локација
.
Otvoren je novi profil rk na instagramu, stari profil koji je imao oko 10 hiljada pratilaca je ugasen usled velikog broja nepoznatih prijava...

Detelinarac90

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
3.813
Reaction score
22.925
Локација
Novi Sad

Фејсбук страница РК Партизан, у коју смо уложили године труда и рада, угашена нам је услед великог броја непознатих пријава. Упркос напорима да налог вратимо и наставимо са радом, сви наши покушаји били су безуспешни. Због тога смо на друштвеним мрежама Инстаграм, Фејсбук и Твитер креирали нове налоге и спремни смо да се вратимо још јачи! Запратите нас, делите и подржите црно-беле рукометаше! Само заједно смо много јаки!

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
4.946
Reaction score
13.898
Ćirković preuzeo Partizan bez velikih obećanja: Znate li neki tim s prosekom od 21 godine da je šampion u bilo kom sportu?

Novi trener crno-belih rukometaša surovo iskren od prvog dana

Ćirković je ugovor sa Partizanom potpisao na tri godine, a glavni cilj je povratak trofeja u Humsku. Ipak, najbolji srpski trener 2014. godine ne želi da trči pred rudu s obećanjima.

"Nema ništa lakše nego sada obećati dobre rezultate i ništa teže nego to posle i ostvariti. Iako zvuči kao floskula, potrebni su nam vreme i strpljenje. Ako mi stanemo na put uspeha, on će se desiti. Da li će to biti za dve ili tri godine, to zavisi od svih nas u klubu. Potpuno je neozbiljno sada pričati da ćemo u maju izgledati ovako ili onako. Imam ekipu kojoj je prosek starosti 21 godina. Da li postoji ijedna ekipa trenutno u svetu u bilo kom sportu sa tim prosekom da je osvojila nacionalno prvenstvo? Teško. Ne bežimo od toga da se od nas uvek očekuje da budemo konkurentni u borbi za titulu, ali suludo je sada bilo kakav rezultat obećavati. Mi ćemo jako dobro raditi, a onda ćemo kasnije u toku sezone videti da li nam je potrebno još neko pojačanje. Moje prve ambicije su vezane za trenažni proces. Sinoć smo imali prvi trening i mogu da kažem da sam od igrača dobio više nego što sam očekivao. Možemo da obećamo rad, posvećenost, i dobru radnu atmosferu. Bez obzira na situaciju u kojoj se nalazi, Partizan ne sme da ide ispod nekih očekivanja, a na nama je da ih opravdamo i pokažemo koliko želimo i možemo", jasan je novi trener crno-belih.

1690313785539_Cirkovic-sajt.jpg

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.488
Reaction score
4.955
Dobar igrac, bomba u desnoj ruci.
Mane, ne igra odbranu.
Da igra ne bi igrao u Kacu prosle godine nego u Francuskoj.

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.040
Reaction score
12.830
Локација
U pizdi materini
Nije mi jasno kako menjasmo upravu dođe ono sns govedo ničim izazvano i sad prosek tima ispod 21 godine ? Ko je bre ovde lud ?

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.488
Reaction score
4.955
E svidja mi se kad dovodimo planski pojacanja. Treci levi bek :clap Ko da u kosarci Imamo tri pleja a dovedemo jos 2. Plus Zecevic cisti levi bek.

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
2.980
Reaction score
9.948
Локација
Yaoundé
Ako ima zainteresovanih, lik na Limundu prodaje za 6k (XL)...

slika-rk-partizan-original-igracki-adidas-rukometni-dres_slika_O_360317793.jpg

slika-rk-partizan-original-igracki-adidas-rukometni-dres_slika_O_360317817.jpg

Da je XXL odavno bi već bio kod mene... Nemam običaj da nabavljam ono što ne mogu da obučem...

Detelinarac90

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
3.813
Reaction score
22.925
Локација
Novi Sad
Malo vremena je ostalo do početka Super rukometne lige Srbije (9/10. septembar), zato crno-beli rukometaši rade punom parom, kako bi bili spremni za početak domaćeg prvenstva, ali i evropske izazove.

U dosadašnjem toku priprema naš tim je odigrao četiri prijateljska meča i sva četiri puta izašao kao pobednik. Za Đorđa Ćirkovića, koji je ovog leta preuzeo kormilo Partizana, rezultat je u drugom planu, dok su radna etika i sam trenažni proces mnogo važniji od onoga što piše na semaforu.

,,Gotovo svi igrači imaju pun fond treninga. Prijateljske utakmice niko ne računa, tu je važno da proverite tim i otkrijete mogućnosti svakog od igrača. Međutim, u tim susretima mlada ekipa dobije volju za radom. Dobro je što smo pobedili, i to na način koji smo pobedili, jer se uspostavlja poverenje između stručnog štaba i igrača. Rezultat i dalje nije u fokusu, ali nije mala stvar pobediti Eurofarm Pelister, ekipu koja će igrati Ligu šampiona. Bili su kompletni i počeli su pre nas sa pripremama, ali ne radi se samo o trijumfu, već smo mi tokom prvih 40 minuta igrali apsolutno model rukometa kakav želim i tražim od svojih igrača“.

Do početka domaćeg šampionata crno-beli će imati još dve provere, a protivnici će im biti Ub i Pik Seged.

,,Važno nam je da dobijemo što više informacija o svakom igraču. Gledamo isključivo sebe i kako da unapredimo svoj rad i igru. Bez obzira na prosek godina, momci se ponašaju mnogo zrelije nego što sam očekivao. Radna etika je na vrhunskom nivou i sam radni proces je nadmašio moja očekivanja. Važno mi je da nas zaobiđu povrede i da nastavimo ovako da radimo“, zaključio je Đorđe Ćirković.

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.113
Reaction score
2.185
Je li ko vidio prenosi li nas ko danas u 17? VIdim da nema na Areni i RTS-u.