Očekivani poraz naših rukometašica u ženskom derbiju, rezultatom 34:28 (poluvreme bilo 19:13 za njihove).
C.zvezda ima sjajnog golmana, fizički jače i iskusnije igračice, ali naše su se sasvim dobro držale! Navijači njihovih silno su želeli da rezultat utakmice bude takav da njime prosto ponize ovaj naš novi klub, ali zahvaljujući borbi rukometašica Partizana to se ipak nije dogodilo, i zato - MA BRAVO BRE CRNO-BELE DEVOJKE!
I, ovo što ću sad reći, zapravo najmanje ima veze sa njima, jer su one najnovije članice našeg JSD-a, tek su ušle u najviši rang, i niko od njih zaista ne očekuje ništa više osim borbe, ali...ponekad imam utisak da klubovi Partizana u ovoj zemlji služe samo da bi C.zvezda mogla da se hvali pobedama nad njima...
Prošle sezone košarkaši gube mnoge derbije, ove godine fudbaleri nam gube na JNA sa 4:0, košarkašice ovaj svoj u nedelju sa velikih 98:65, večeras i rukometašice, a jedino nas rukometaši obradovaše onom svojom nedavnom derbi pobedom...
Ali...kako se Partizan ne tiče samo onih koji igraju u njemu, nego i svih nas, onda bi svako ko kaže da navija za Partizan trebao da se zapita ŠTA čini ili ne čini za taj Partizan...
Evo, crno-bele devojke su večeras ,,izašle na crtu,, ,,pokazale zube,, i borile su se za svoj i naš klub...
A da li i mi, navijači, radimo to isto?
Koliko, kad, gde, kako?
Gordana Đilas (Crvena zvezda) preuzima ulogu favorita, Jelena Ninković (Partizan) spremna za prvi derbi Prvi, istorijski derbi ženskih timova, Partizana i Crvene zvezde zakazan je za 18.30 u Šumicama. Dva beogradska tima će prvi put od postojanja
volimpartizan.rs
Foto galerija: Boban Cvetković
volimpartizan.rs
Imam i ja još neke fotografije sa večerašnjeg derbija, ali nemam vremena da ih obradim i postavim...
Nadam se da ću to stići do kraja ove sedmice...