Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.275
Reaction score
32.248
Локација
Beograd
Danas (1.10.2024.) od 18i30 ženski rukometni derbi, Partizan-C.z... UVC ŠUMICE, Ustanička 125/1...

Pretpostavljam da su rivalke i u ovom sportu dosta jače od naših, ali ovde bar igramo kod kuće, pa neće moći da bude šikaniran svako ko bi uopšte poželeo da pogleda jedan ovakav meč, kao što je to pre neki dan sramno uradila ŽKK zvezda u ženskoj košarci na gostovanju KŽK Partizana u Železniku...

Zato, ko god može (i hoće) nek svrati do Šumica da budemo uz naše devojke, da budemo uz Partizan, a rezultat je u ovim i ovakvim vremenima ipak u drugom planu...

Hokejaški, Bokserski, Ragbi, Fudbalski Klub Partizan...i tako redom...prisetite se, raspitajte se...nije lako, ali je valjda red da sadašnje generacije Partizanovaca sačuvaju Partizan za neke buduće generacije koje će tek doći!

Nisu Partizan samo, kao prvo: raspoloženi košarkaši i ponekad rukometaši! I zato, čuvajmo stalno i sve ovoi drugo (celo JSD), da bismo i dalje uopšte imali i ovo prvo!

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.275
Reaction score
32.248
Локација
Beograd
Očekivani poraz naših rukometašica u ženskom derbiju, rezultatom 34:28 (poluvreme bilo 19:13 za njihove).

C.zvezda ima sjajnog golmana, fizički jače i iskusnije igračice, ali naše su se sasvim dobro držale! Navijači njihovih silno su želeli da rezultat utakmice bude takav da njime prosto ponize ovaj naš novi klub, ali zahvaljujući borbi rukometašica Partizana to se ipak nije dogodilo, i zato - MA BRAVO BRE CRNO-BELE DEVOJKE! :clap

DSC_0481 - Copy - Copy - G.T. P.net.JPG

I, ovo što ću sad reći, zapravo najmanje ima veze sa njima, jer su one najnovije članice našeg JSD-a, tek su ušle u najviši rang, i niko od njih zaista ne očekuje ništa više osim borbe, ali...ponekad imam utisak da klubovi Partizana u ovoj zemlji služe samo da bi C.zvezda mogla da se hvali pobedama nad njima...

Prošle sezone košarkaši gube mnoge derbije, ove godine fudbaleri nam gube na JNA sa 4:0, košarkašice ovaj svoj u nedelju sa velikih 98:65, večeras i rukometašice, a jedino nas rukometaši obradovaše onom svojom nedavnom derbi pobedom...

Ali...kako se Partizan ne tiče samo onih koji igraju u njemu, nego i svih nas, onda bi svako ko kaže da navija za Partizan trebao da se zapita ŠTA čini ili ne čini za taj Partizan...

Evo, crno-bele devojke su večeras ,,izašle na crtu,, ,,pokazale zube,, i borile su se za svoj i naš klub...
A da li i mi, navijači, radimo to isto?
Koliko, kad, gde, kako?

Imam i ja još neke fotografije sa večerašnjeg derbija, ali nemam vremena da ih obradim i postavim...
Nadam se da ću to stići do kraja ove sedmice...

:napred-partizan:

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.365
Reaction score
6.346
Локација
vezenemam
Malo više o našem Irancu, iz prve ruke:

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
4.001
Reaction score
7.559
Potencijalna mina…Pančevo je jedna od ekipa koja može da nas ugrozi ako nam nije dan. Nadam se da nećemo prosuti zlata vrednu pobedu iz prvog kola.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
4.001
Reaction score
7.559
Losa igra danas za malo da nas skupo kosta . Zečević ne znam sto njje igrao ali se bas osetilo.
Golman za sada tanak. On je doveden da nam vrati titulu ali ni blizu nije formi u kakvoj nam treba. I pristup los bio za ozbiljnu utakmicu.

Уличар

Početnik
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
139
Reaction score
617
Локација
Србија
Не знам што капитена Зечевића нема, два гостовања заредом њега нема у екипи, пропустио је и Врање прошлог викенда и синоћ Динамо П.

Учлањен(а)
14.12.2020
Порука
207
Reaction score
432
Локација
У околину од Ниш
@Bobrock
Ja se samo nadam da ovo sve ne bude džaba i uvertira za sledeće sezone gde će ciganima da utrpaju poveće pare za nešto više. Da ne bude kao u odbojci, 6 godina im nije smetalo da novosadska stara animir dama osvaja prvenstvo i onda kad smo mi osvojili pretprošle, doveli su skoro celu novu ekipu i osvojili.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
4.001
Reaction score
7.559

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
3.029
Reaction score
15.257
Локација
Madagascar
Sutra 11.10. SC Vozdovac(Banjica) 18:00h
5.kolo Super rukometne lige
Partizan-Metaloplastika

Prenos meca na arenasport 5(programska sema) i na youtube kanalu Super rukometne lige

Clanske karte mozete sutra kupiti na Banjici pred pocetak meca,dobije se majica gratis,ko je u mogucnosti neka dodje sutra na utakmicu da podrzi momke a takodje ko je u mogucnosti neka kupi clansku kartu,cena clanske karte je 3000 dinara
:napred-partizan:

Последња измена: