Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.137
Reaction score
6.052
Локација
Slobodarska Skotska
Jbt, koja je ovo razlika u odnosu na posljednjih deset (ili koliko li vec) godina. Dosad uvijek gledam utakmice protiv ove gamadi, u najboljem slucaju neizvjesno do sredine drugog poluvremena, ali i tad samo cekam kad ce oni dodati gas, mi pasti i da na kraju bude laganih 5-10 razlike za njih. Danas gledam utakmicu, neizvjesno, gol za gol, a ja samo cekam momenat kad ce oni pasti i mi preuzeti totalnu kontrolu. I, naravno, u posljednjih deset minuta upravo se to dešava.

Jedan Petar Đorđić, koji bi nam skoro svake sezone prije bio najbolji igrač u timu, danas samo puca sedmerce do posljednjih deset minuta. Jer nam se može.

Samo nek bajka potraje!

uprkos

Početnik
Учлањен(а)
08.01.2015
Порука
109
Reaction score
283
Неко је већ питао, а нисам видео одговор: да ли је Жељко Перкунић и даље у или бар око клуба?

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.273
Reaction score
17.917
Локација
underground
Неко је већ питао, а нисам видео одговор: да ли је Жељко Перкунић и даље у или бар око клуба?
Evo ovde imas , potpredsednik upravnog odbora.