Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.393
Reaction score
10.923
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Gorak je ukus ove titule, okupiran nam je klub. Mafijasko sns govedo ga vodi i bar za mene, nije to to.
Apsolutno.
Kako se neko moze iskreno radovati ovome, kad je osvojeno isto kao sto cigani haraju svud redom?
Na strah, pretnje, ucene, na cacije... i sad kao to bre, svaka čast, a posle pljujemo cigane sto se prave ludi i ne smeta im sto im vucic donosi trofeje!

Nek se jebe taj ko je smislio izreku "nismo isti".

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.441
Reaction score
66.383
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Realno gledano, da je ovakvo suđenje bilo protiv nas, mi bi pjenili i govorili kako takvu ligu nema smisla igrati i kako nam takva titula ne bi trebala. Šteta što se jedna sjajna sezona završava ovakvom lakrdijom, pogotovo jer smo titulu vjerovatno mogli osvojiti i bez toga.
Opet za pohvalu je što ima dosta ljudi koji vide ovo i ne ponašaju se kao cigani.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.572
Reaction score
7.561
Локација
vezenemam
Aosolutno.
Ali hvala ovima što nam otvaraju oči.
Evo, i Željko Perkunić se pokajao što se obradovao ovoj tituli i što se borio i bori se za RKP svih ovih godina.
Nije to to, stvarno, nismo je zaslužili, oteli smo je, na silu, na sudije, na ćacije.
Čojstvo, i junaštvo, i doslednost. Zaboravih skroz da je potpuno isto omalovažavanje i odricanje od (nebrojenih) titula bilo i u fudbalu 2017, kao i u košarci 2023. Da ne idemo u neke manje "bitne" sportove. Praštajte, zato još jednom, nama grešnima, nama što nas je ova rukometna titula obradovala. Koliko god da nas bilo koji sportski uspeh bilo kog našeg kluba i može obradovati u ovom smradu. Stvarno jesmo isti.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.398
Reaction score
7.227
Локација
Slobodarska Skotska
I cigansture se tako 13 godina raduju titulama u kosarci zbog neke jebene kosmicke pravde zbog trojke Drobnjaka iz auta i gepekovanja sudija. Pa ako Beron napravi pet koraka za polaganje za titulu, pa Boze moj, i Drobnjak je opucao iz auta, sve je to kompenzacija.

Ne mogu da se radujem tituli kod koje protivnik (koliko god da mi je odvratan) u dvije utakmice ima 22 iskljucenja a mi 4. Dakle, od cetiri poluvremena, poluvrijeme i po igraju sa igracem manje. A kolko je jos sitnijih odluka nepravedno otislo na nasu stranu. Ne krivim, naravno, igrace, ali jebes takvu pobjedu. Pobijedi ih posteno pa se onda moze slaviti do zore.

Ko hoce da slavi, nek slavi. Al nemoj onda da pizdimo kad nas pocnu masakrirati u KLS ili u fudbalu kad im sude penale za prekrsaje koji su dva metra van sesnaesterca itd itd. Ako je sve samo pitanje ko ima bolje cacije na bitnijim polozajima, i ako mi prihvatamo takvu igru zbog stete koju smo pretrpili, to znaci da je nama zapravo samo krivo sto Pickousti navija za cigane a ne za nas, te namjesta njima a ne nama.

Tri utakmice ove sezone sa njima igramo, svaka neizvjesna maltene do kraja, a sad odjednom ih mi u dvije utakmice uzmemo 10 razlike sveskupa.

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
951
Reaction score
3.747
Локација
.
Nemojte da smo cigani.
Ne trebaaa nam placena titula!

Lepo je neko gore napisao, ovako sve funkcionise u ovoj jebenoj srbiji i sport naravno.
Ova titula je kao neka nagradica mandicu za dobro obavljane poslove i vernost..

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.349
Reaction score
7.368
Локација
Beograd
Ja ne mogu ,a da se ne radujem titulama Partizana.
Dodje kao melem na ranu posle svih susnih godina.
ona pripada igracima Partizana koji su je na terenu i zasluzili.
Najveca radost mi je zbog njih.

Meni nije drago zbog nasih igraca, vec mi je najvise zao zbog njih, onemoguceno im je da titulu zarade u ravnopravnim uslovima, samo da bi se osiguralo da bitanga Mandic ostvari uspeh. Ovako je samo bacena senka na njihov trud i rad.

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
6.109
Reaction score
45.172
Локација
Novi Sad
Slazem se, ali Andrej Trnavac je za mene najbolji golman kog sam uzivo gledao.

Mandara i svita oko njega moze da duva karu samo.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.572
Reaction score
7.561
Локација
vezenemam
(loš) sarkazam sa moje strane, praštajte.

okupaciju u ova vremena je nemoguće izbeći, bar u "većim" sportovima, kakav rukomet i dalje jeste.
drago mi je zbog titule, nevezano za sve ćacije koje su nam nametnuli, jednako kao što mi je drago i zbog dolaska dobrih igrača u klubove, opet nevezano za sve ćacije koji nam zagađuju JSDP.

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
390
Reaction score
1.130
Локација
Ruma
Pa u svakom sportskom kolektivu smo pod nekim vidom okupacije, s tim da negde imamo dovoljno jaka imena i reputaciju da od toga možemo da se odupremo. Svakako neću mrzeti ili prestati da pratim RK zbog tamo nekog Mandića. Dolazak Trnavca je velika stvar, dobar golman koji nije ni trebalo da odlazi, ali eto bilo je, kako je bilo. Biće baš paprena konkurencija na golu.

zdremon

Grobar
Учлањен(а)
23.04.2023
Порука
374
Reaction score
1.528
Локација
Sremska Mitrovica
Klub su napustili Luka Arsenić, Luka Barjaktarović, Marko Vasić, Bojan Madžovski i Mihajlo Radojković

Već uveliko se formira tim za narednu sezonu:
GOLMANI: Said Heidarirad, Andrej Trnavac, Nikola Zorić
LEVI BEKOVI: Kristijan Gabrijel Ilie (Konstanca), Petar Đorđić, Nikola Zečević (pauzira do 2026.)
SREDNJI BEKOVI: Miha Kotar, Veljko Popović, Stefan Vujović
DESNI BEKOVI: Nikola Crnoglavac, Sergej Ivanov (CSKA)
LEVA KRILA: Marko Nikolić (Krka), Mladen Šotić, Đorđe Petrović
DESNA KRILA: Strahinja Stanković (Konstanca), Lazar Anđelković
PIVOTMENI: Ivan Mićić, Nemanja Ratković, Vladimir Jevtić (Vranje)