Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Rukometni klub Partizan

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања
Trnavac se i zvanično vratio u Humsku

Iz Vojvodine stiže i Simo Šijan, mladi srednji bek. Angažovani su i levi bek Liviu Caba (CSM Bukurešt) i pivotmen Petar Ivanić (Obilić).

Biće zvanično poznato početkom narednog meseca, 99% Ligu Evrope
jel ima ona fora kao u fudbalu ako budemo 3 u grupi da nastavljamo u ehf kupu kao ove godine,ili sam to nesto prebacio ?

Mislim da tu nema prelaska kao u fudbalu. Prošle godine kada je Vojvodina igrala, EHF Liga Evrope igrana je, ne računajući kvalifikacije, u osam grupa po četiri tima. Samo su po dva najbolja tima prošla dalje.

Novosađani su prošli tu prvu fazu, ali su u drugoj fazi, četiri grupe po četiri tima, bili poslednji u grupi. Iz te faze prvi su išli direktno u četvrtfinale, dok su drugi i treći iz grupa razigravali.

Igramo tkv. specijalne kvalifikacije protiv Karvine.
Skoro svi klubovi koji igraju kvalifikacije za EHF Ligu Evrope nisu prvaci svoje države i u slučaju da ne izbore plasman u grupnu fazu tu i završavaju takmičenje u Evropi, nemaju pravo prelaska u EHF Kup Evrope.
Partizan i prvak Češke, Karvina, su jedini timovi koji su prvaci države u kval, i tim koji bude lošiji u dvomeču NASTAVLJA takmičenje u EHF Kupu.
Ždrebom će biti odlučeno samo ko će biti domaćin prve odnosno druge utakmice, mečevi su na programu 30. avgusta odnosno 6. septembra.

Što se tiče igračkog kadra, ozvaničena su sva pojačanja o kojima sam prethodno pisao:
GOLMANI: Said Heidarirad, Andrej Trnavac (Vojvodina), Nikola Zorić
LEVI BEKOVI: Kristijan Gabrijel Ilie (Konstanca), Liviu Caba (CSM Bukurešt), Nikola Zečević (pauzira do 2026.)
SREDNJI BEKOVI: Miha Kotar, Simo Šijan (Vojvodina), Veljko Popović, Stevan Vujović
DESNI BEKOVI: Nikola Crnoglavac, Sergej Ivanov (CSKA), Uroš Stanković
LEVA KRILA: Marko Nikolić (Krka), Mladen Šotić, Đorđe Petrović
DESNA KRILA: Strahinja Stanković (Konstanca), Lazar Anđelković
PIVOTMENI: Ivan Mićić, Nemanja Ratković, Miodrag Ćorsović, Vladimir Jevtić (Vranje), Petar Ivanić (Obilić)

Uskoro se očekuje zvaničan rastanak sa Stevanom Vujovićem i sa jednim pivotmenom (Ratković/Ćorsović) uz odlazak nekoliko mlađih igrača na pozajmice.
Neizvestan je status golmana Saida Heidarirada, koji je pre dva meseca produžio ugovor ali je dobio znatno bolju finansijsku ponudu.

^Prvi meč, zakazan za 30/31. avgust, se igra u Beograd bez publike zbog prethodno izrečene kazne.
Revanš nedelju dana kasnije u Karvini, rekao bih da smo favoriti za prolaz.

U petak će biti poznati potencijalni rivali u grupnoj fazi Lige Evrope.
Ukoliko Partizan bude eliminisan, nastavlja takmičenje u Kupu Evrope, a zanimljivo rival polovinom oktobra bio bi Dinamo iz Pančeva.

Izvinjavam se na trećem postu zaredom.

Ja sam nekako vise da igramo Kup Evrope,da uzmemo jedan evropski trofej jer kako ja znam nemamo nijedan u vitrinama,u Ligi evrope sanse su minimalne,ovamo imamo sanse,da nije bilo onog sranja sa Aekom mozda bi i uzeli

Neizvestan je status golmana Saida Heidarirada, koji je pre dva meseca produžio ugovor ali je dobio znatno bolju finansijsku ponudu.
Sledeće sezone Heidarirad će braniti za Eurofarm Pelister koji nastupa u Ligi šampiona, prenosi rukometni žurnal.
Što se tiče ždreba za Ligu Evrope, potencijalni protivnici u grupi su Kadeten, Nekse i Ademar Leon.
1752943303873.png

Šteta za Saida, mogli smo imati ubitačan dvojac na golu, ako nekom od njih nije dan, da ga odmeni ovaj drugi. Realno mogli su i kao u mnogim ekipama da brane po poluvreme, ali eto ako je Heidarirad dobio unosnu ponudu, šta je tu je. Neka mu je sa srećom i hvala mu za sjajne odbrane.

EHF potvrdio je žestoku kaznu koju je izrekao RK Partizan za propuste u organizaciji i nerede na meču protiv AEK-a koji je odigran u Beogradu, u okviru četvrtfinala EHF kupa. U potpunosti je odbijena žalba crno-belih, pa će morati da igraju pet mečeva bez prisustva publike na domaćem terenu u okviru EHF takmičenja, uz ogromne finansijske sankcije.
Takođe, crno-beli su kažnjeni sa dve utakmice uslovno, uz pretnju da ovakve ispade ne ponove u naredne dve godine. Finansijske sankcije su rigorozne, pošto je Partizan kažnjen sa 15.000 evra zbog "neprimerenog i izuzetno opasnog ponašanja gledalaca".

Kvalifikacije za EHF EVROPA LIGU,PARTIZAN-HCB KARVINA

Nažalost, utakmica u Beogradu odigraće se bez prisustva publike, zbog kazne EHF, ali je najavljena podrška crno-belima u Češkoj

RK1.jpg

Прилози

• rk.png
    rk.png
    659,7 KB · Прегледа: 4
Kvalifikacije za EHF EVROPA LIGU,PARTIZAN-HCB KARVINA---------Prenos na ARENI SPORT 4-----------