Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.667
Reaction score
1.957
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Malo mi smetaju izjave naseg trenera.
Pred Vojvodinu kaze kako rezultatski nije bitno, samo stvar prestiza (sto nije tacno), sad pravi kalkulacije za LE i kaze kao ako Safhauzen dobije Neksea nama ne znaci rezultatski sa Leonom.
Em netacno em ne mogu se takve izjave davati. Mi smo Partizan!

Pa i ako Safhauzen dobije Nekse, mi sa pobjedom veceras mozemo posle i sa bodom kuci protiv Neksea da ih izbacimo i odemo dalje.

Jedino ako tako zeli da skloni pritisak na igrace i teret moranja.

Srecno momcima veceras, idemo jako!

Последња измена:

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.915
Reaction score
5.522
Локација
JNA
Poraz 29:22. Vodili smo i sredinom drugog poluvremena , ali na kraju nezasluzeno ubedljiv poraz.

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
837
Reaction score
2.519
Локација
Banja Luka
Da li postoje opcije za prolaz?

A nejasni su mi toliki padovi, kao i protiv Nexe.

fudbal011

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
113
Reaction score
574
Локација
Novi Beograd
Treba nam pobeda protiv neksea i bar nerešeno sa šafhauzenom. A ako pobedimo šafhauzen verovatno će i to biti dovoljno za prolaz bez obzira na rezultat sa nekseom.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.794
Reaction score
8.431
Локација
vezenemam
Bez 5 igrača, bez desnog krila, sa povređenim Trnavcem koji je drugom poluvremenu ipak stisnuo zube i stao na gol, pobeda 30:27.
Bravo momci! :clap

Sem na samom početku 0:1 i 1:2 utakmica potpuno pod našom kontrolom, uz uspone i padove.
Najveće vođstvo je bilo +6 u par navrata i u prvom i u drugom poluvremenu.
Pivot Ivanić x faktor početkom drugog kada su Hrvati stisli i prišli na samo gol minusa.
Veljko Popović još jedna odlična utakmica, a i mladi golman Zorić zaslužuje sve čestitke na odbranama u prvoj trećini utakmice.

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
473
Reaction score
1.342
Локација
Ruma
Bez 5 igrača, bez desnog krila, sa povređenim Trnavcem koji je drugom poluvremenu ipak stisnuo zube i stao na gol, pobeda 30:27.
Bravo momci! :clap

Sem na samom početku 0:1 i 1:2 utakmica potpuno pod našom kontrolom, uz uspone i padove.
Najveće vođstvo je bilo +6 u par navrata i u prvom i u drugom poluvremenu.
Pivot Ivanić x faktor početkom drugog kada su Hrvati stisli i prišli na samo gol minusa.
Veljko Popović još jedna odlična utakmica, a i mladi golman Zorić zaslužuje sve čestitke na odbranama u prvoj trećini utakmice.
Ivanić poprilično pismen igrač. Agilnost, čitanje igre, svideo mi se još pre, ne znam s kim smo igrali. Nisam baš ispratio što ga nije bilo na prošloj, definitivno kvalitetniji od Jevtića. Ćira je baš pogodio sa dva pivota, nije ni moglo drugačije, jer ruku na srce krilo Nikolić je baš limitiran, kad god sam gledao, ni zicere nije mogao da reši. Mada eto neću da grešim dušu, nisam ispratio sve utakmice. Fali dosta Andjelković. Naravno po običaju kako kažeš Popović sjajan, koliko kreativnosti na terenu, nestvarno. Micić takodje važan šraf, pogotovo u prvom poluvremenu. Bekovi isto na visini zadatka, Crni je doduše imao neke lošije minute, ali golovi su tu. Sve u svemu bravo za momke, zaslužena pobeda.

zdremon

Grobar
Учлањен(а)
23.04.2023
Порука
427
Reaction score
1.733
Локација
Sremska Mitrovica
1764107037714.png
Ovako izgleda tabela pred poslednje kolo, bodom u Šafhauzenu je osiguran prolaz.
Porazom od 1 ili 2 razlike (pošto je Kadeten izgubio u Beogradu 3 razlike) je gotovo osiguran prolaz, jedino nije u slučaju da Nekse i Ademar odigraju nerešeno pošto bi se u tom slučaju gledala samo gol razlika jer bi svi imali po 6 bodova.

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.667
Reaction score
1.957
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Cestitke momcima na sjajnoj partiji, pozrtvovanju i pobjedi. Takodje, veliko bravo i za navijace na Banjici.

Sto se tice kalkulacija, sve tacno sto je @zdremon napisao. Samo da dodam da bi u slucju da se desi da svi imaju po 6 bodova (mi poraz i Nekse-Ademar x), mi gotovo sigurno ostali bez plasmana dalje. Nasa gol razlika je trenutno -2 ( -5 sa Nekseom, 0 sa Ademarom, tj po pobjeda i poraz od 7 golova razlike i pobjeda od 3 razlike iz prvog meca sa Kadetenom).
Porazom od Kadetena u poslednjem kolu svakako idemo u jos vecu minus gol razliku.

Kadeten ima vec sada + 2 gol razliku (po minimalnu pobjedu i poraz sa Nekseom, + 5 u dva duela sa Ademarom (pobjeda od 8 i poraz veceras od 3 razlike) i iz prvog meca -3 sa nama. Ako nas dobiju (nama jedino dozvoljenih +1 ili +2) idu na jos veci plus.

Nekse ima +5 sa nama, 0 sa Kadetenom u oba meca (po pobjeda i poraz od po gol razlike) i iz prvog meca sa Ademarom nerijeseno. Sa bodom u poslednjem kolu ostaju na +5 gol razliku uz 6 bodova (remi sa Spancima u poslednjem kolu).
Vec 2 kluba od 3 bi bili bolji od nas, tako da nam preostaju samo 3 opcije:

1. Pobjeda u Svajcarskoj
2. Remi u Svajcarskoj
3. Poraz u Svajcarskoj sa najvise 2 razlike uz pobjedu nekog iz duela Nekse-Ademar.
U svakom slucaju prolaska u top 16 prenosimo 2 boda.

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
2.153
Reaction score
9.635
Ako niste počeli da gledate, ni nemojte

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.794
Reaction score
8.431
Локација
vezenemam
To je to od Evrope za ovu sezonu, treće mesto u grupi.
Kao debitanti u takmičenju, nismo razočarali, a da nije bilo ovoliko povreda važnih igrača, možda bi to izgledalo još i bolje.

Večerašnja utakmica, osim navijača iz dijaspore, katastrofalna.
Ne pamtim da smo u skorije vreme izgledali ovako amaterski, kao što je to bio slučaj sinoć protiv Švajcaraca.
Izvući pouke, pa da probamo bolje naredne godine.

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
837
Reaction score
2.519
Локација
Banja Luka
Nisu bolje izgledali ni sa Nexeom niti u Španiji. Veze s onim što su kod kuće pokazivali.
Sva gostovanja, ne loša već katastrofalna.
A podršku u Švici su imali sjajnu, kao kod kuće! Nije izostala ni u Španiji.

strong_nis

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
490
Reaction score
2.563
Локација
Tamo_negde
Ostajem ispred onoga sto govorim,Treba igrati takmicenje koje mogu da osvoji,a ovoga puta je to bio Celendz kup,a ne ovde da gube vreme,bolje da se nisu ni kvalifikovali i otisli u Celendz kup,sledece godine tako kao sto sam reko i da se osvoji Evropski trofej,posle toga neka ucestvuju u Evropa ligi

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.794
Reaction score
8.431
Локација
vezenemam
Nisu bolje izgledali ni sa Nexeom niti u Španiji. Veze s onim što su kod kuće pokazivali.
Sva gostovanja, ne loša već katastrofalna.
A podršku u Švici su imali sjajnu, kao kod kuće! Nije izostala ni u Španiji.
Istine radi protiv Hrvata smo igrali bez više od pola tima (kao ni u jednoj utakmica do tada, ali i sada), a u Španiji smo se držali sasvim dobro dok protivnik nije promenio odbranu sa linijske u dublju zonu, kad smo se potpuno raspali.
A ovo sinoć je bio raspad maltene od samog starta, i bez toliko izostanaka igrača...Baš loša utakmica za kraj nažalost.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
4.498
Reaction score
11.089
Nemoj da se tesimo da nam fale igrači. Udarna pesnica ovog tima je igrala sinoc.
Glavni naši igrač Micic, Sotic, Trnavac, Crnoglavac i Popovic su igrali.
Jednostavno smo tanki. Prosto.

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.422
Reaction score
6.224
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Igra klubova i reprezentacije je godinama ista, u kojoj centri i bekovi privatizirali igru, lopta se vrti samo oko njih ostali su tu samo da popune broj. Ako njih trojicu krene dan pobeđuje se u suprotnom poraz. Taj staromodan "naš" način igre koji nas krasi dugo godina ne donosi rezultat ali neki rukometni bata Đora je tako odlučio i ko pokuša da to promeni nek mu umre keva.
U svemu tome naš Partizan se baš trudi da ne skrene sa takvog puta.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.794
Reaction score
8.431
Локација
vezenemam
Nemoj da se tesimo da nam fale igrači. Udarna pesnica ovog tima je igrala sinoc.
Glavni naši igrač Micic, Sotic, Trnavac, Crnoglavac i Popovic su igrali.
Jednostavno smo tanki. Prosto.
Verovatno se nismo razumeli. Nije nikakvo (samo)tešenje, bar ne sa moje strane. Napisao sam da su nam protiv Hrvata, u prvoj, falili igrači, kako i jeste bio slučaj.
Protiv Španaca i sinoć nisu (u toj meri bar), i tu nema opravdanja. Mada ne bih baš nazvao Kotara i Zečevića (koji nam nedostaju uz Šijana) sporednim igračima.
Činjenica jeste da imamo dosta mana, i to je nešto na čemu valja da se poradi ako želimo više u LE dogodine...