Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
4.536
Reaction score
11.575
Zecevica ne računam u bilo koje kalkulacije. On sa dvostrukim acl tek treba bukvalno da stane na noge. A Kotar nam jeste bitan al ne ko prošle godine. Popovic se profilisao kao lider i prvi srednj bek.
Pisao sam još na početku da nisam zadovoljan selekcijom. Za toliko para moralo je bolje da se odabere .

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.992
Reaction score
22.050
Локација
... pod okupacijom...
Igra klubova i reprezentacije je godinama ista, u kojoj centri i bekovi privatizirali igru, lopta se vrti samo oko njih ostali su tu samo da popune broj. Ako njih trojicu krene dan pobeđuje se u suprotnom poraz. Taj staromodan "naš" način igre koji nas krasi dugo godina ne donosi rezultat ali neki rukometni bata Đora je tako odlučio i ko pokuša da to promeni nek mu umre keva.
U svemu tome naš Partizan se baš trudi da ne skrene sa takvog puta.
Ne mogu se pohvaliti nekim poznavanjem rukometa kao igre, mada sam ga, uglavnom kao golman, igrao tokom osnovne i srednje. Nisam trenirao, već naprosto imao sjajne nastavnike, a pritom je ovaj iz osnovne vodio kao trener naš lokalni ŽRK i u onoj staroj Jugoslaviji doveo tim iz malog mesta do kvalifikacija za Drugu saveznu ligu.

Uglavnom, već godinama gledajući ne samo Partizan i reprezentaciju, već i druge domaće timove sa kojima igramo, bole oči koliko nam je igra spora. Kao da nam je rukomet ostao zaglavljen u vremenu kada sam ja išao u osnovnu.

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.692
Reaction score
2.056
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Rukometasi danas igraju poslednji mec u 2025.godini.
Od 18h docekujemo Dinamo iz Panceva koji su nam nanijeli jedini poraz u dosadasnjem dijelu prvenstva u 2.kolu (32-30).

Prilika za revans i pobjedu pred pauzu sve do februara. U slucaji pobjede dijelimo i dalje prvo mjesto sa Vojvodinom i odvajamo se od Dinama za pobjedu vise ( i nadam se bolji medjusobni skor, tj pobjedom od 3 i vise razlike ili 2 ali sa najmanje 33 postignuta gola).

Napred Partizan!

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.824
Reaction score
8.530
Локација
vezenemam
Pobeda 29:26, bravo momci.:clap
Prvo poluvreme solidno, drugo priličan pad, Trnavac dosta loš.
Pauza u prvenstvu je dobrodošla, i na nju idemo sa (deobe) prvog mesta.

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.692
Reaction score
2.056
Локација
Ja danas u sebi prognoziram rezultat nakon moje poruke ovde i prizeljkujem +3. Nakon toga sam bio u fazonu da necemo dati 30 golova, pomislih 29-26. Kad ono stvarno, nevjerovatno. :D

Bravo momci, vrlo dobra polusezona! Idemo od februara jos jace u odbranu titule, a ako bude dupla kruna jos bolje!

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.692
Reaction score
2.056
Локација

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.824
Reaction score
8.530
Локација
vezenemam
Dobrodošlica momku, mada bekova imamo i za izvoz, a na krilima smo baš tanki.
Razmišlja li neko o dovođenju nekog krila, ako ne domaćeg, a onda iz regiona?

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
4.536
Reaction score
11.575
Odličan igrač, pravi potez . Očekujem da bude noseći igrač kluba i reprezentacije sledecih 10 godina. Srčan , jak , hrabar…
Samo da bude zdrav.

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.692
Reaction score
2.056
Локација
Juce je odrzan zrijeb za Kup ove sezone. Sad sam odgledao na jutjubu jer u pisanoj formi ne mogu da nadjem.

Uglavnom, u cetvrtfinalu gostujemo pobjedniku para: Slavija-Vranje, a u polufinalu slijedi vec po kosturu Vojvodina. Nisam samo shvatio ko bi tada bio domacin. Bar sam tako zakljucio na osnovu snimka i tzv kostura na ekranu, iako sam mislio da smo sa njima odvojeni do finala.
Dinamo i Metaloplastika su na drugoj strani zrijeba.

Parove osmine finala prethodno na pocetku cine timovi pobjednici regionalnih kupova protiv timova koji su u superligi prosle sezone bili plasirani izmedju 5-8.mjesta.

Последња измена: