Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.348
Reaction score
6.571
Локација
Tamo gde si ti!
Rukometaši Partizana zabeležili su i šestu pobedu u nizu. Crno-beli su u devetom kolu ARKUS lige na domaćem terenu savladali ekipu Proletera iz Zrenjanina rezultatom 33:25 (19:12).

Po receptu uspešno isprobanom u prethodnom meču, naš tim je ključnu prednost stekao u finišu prvog poluvremena, kada su izabranici Nenada Maksića u periodu od desetak minuta protivniku dozvolili samo jedan pogodak, dok su crno-beli za to vreme osam puta zatresli mrežu rivala. Rezultat na semaforu posle 30 minuta igre bio je 19:12.

Serijom od četiri gola gosti su pripretili na startu drugog dela igre, ali to nije bilo dovoljno da se ozbiljnije poljulja tim koji pretenduje na prvo mesto na tabeli A grupe.

Golman Andrej Trnavac blistao je sa 12 odbrana, dok se po golgeterskom učinku istakao Aleksa Maksić sa devet pogodaka. Pratili su ga Nikola Ivanović i Ivan Mićić sa po pet.
Ovde možete videti zapisnik http://evi-sta.rs/izvestaj.php?utakmica=137
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Уредник
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.718
Reaction score
11.097
Локација
.
Gledao sam prvo poluvreme celo, drugo sam prebacivao malo rukomet malo košarku. U prvom poluvremenu smo se kidali sa njima ravnopravno, u drugom su nas odradili na iskustvo. Imamo veoma mladu ali talentovanu ekipu, samo neka se bore i doći će sve na svoje.
 

Partiz

Grobar
Учлањен(а)
25.12.2007
Порука
362
Reaction score
1.508
BORBA! - Semenkarenje / Histerical Specijal e10 : Željko Perkunić, Rukometni klub Partizan
Bravo za ovo
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.090
Локација
Beograd
Evo jedne vesti o našem R.K...a možda je vreme da se upitamo i koliki li će nam dometi biti ove godine...?

 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.090
Локација
Beograd
Kolega je već postavio o ovome, ali evo i snimka - neću da vas nagovaram da morate ovo da preslušate do kraja, ali ako počnete da slušate - SIGURNO ćete odslušati do kraja!


A ko odsluša do kraja, red bi bio da preko Tiket lajna i kupi neku sezonsku!

Borba bre! :napred-partizan:
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.513
Reaction score
13.068
Локација
Yaoundé
Objavljeno: 13.01.2021.

... u sastavu reprezentacije Srbije na meču u Francuskoj je nastupalo 10, a u Zrenjaninu 9 igrača koji su nosili crno-beli dres. Neki su prosli našu školu poput: Kukića, Radivojevića, Marsenića, Sretenovića, Popovića… nekima je tim iz Humske bio vrlo značajna stepenica u nastavku veoma uspešne karijere: Milosavljev, Abutović, Pešić, Šotić..dok je Obradović nastupao samo u mlađim kategorijama i nažalost u tom momentu se nije mogao izboriti za svoj status pored Dimitrijevića, Nenadić Draška i Beočanina. Kada se navedenim igračima dodaju braća Ilić – Nemanja i Vanja, standardni reprezentativci i na koje sigurno računa selektor Đirona, a koji su takođe prošli celokupnu rukometnu školu našeg kluba dolazimo do impozantnog broja igrača i zaključka da je Partizan stub oslonac srpskog rukometa. To može da potvrdi i činjenicu da smo imali pravu procenu tokom razvoja i doselektiranja igrača koje smo na vreme dovodili iz klubova čiji rad nikako ne želimo da umanjimo. Sve navedeno je registrovala i nagradila evropska Forum Club Handbal asocijacija 2018. godine, koja je nagradila naš klub. Mnogi neće znati, ali je u sezonama 2016/2017 naš klub imao 23, a u sezoni 2017/2018. 34 igrača koji su nastupali u EHF takmičenjima (Liga šampiona, Ehf-kup i Čelendž kup), a koji su prošli kroz mlađe kategorije RK Partizan. Nagradu klubu iz Humske je dodelila 27. maja 2018. godine bivša zvezda Barselone Havijer O Kalahan...
https://www.rkpartizan.rs/skola-rk-...Ul4GNGvvQN_90c5xFGIytjsIyLZUggDIyTrrmeAFExfZQ

... jedino ne shvatam zašto se čekalo više od dve i po godine da tako nešto i bude objavljeno... a sve me podseća na priču o Partizanovoj školi fudbala :rolleyes:
 

Krki PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
2.669
Reaction score
9.220
Локација
U borbi za trofej,u bici za spas
Rukometaši u subotu nastavljaju takmičenje, posle pauze zbog reprezentacije, a gostujemo u Crvenki. Do kraja prvog dela, ostalo je još tri kola, a potom počinje rezigravanje za titulu, gde smo već obezbedili plasman, ukupno osam ekipa, svaka sa svakim, po dvokružnom bod sistemu. Ta faza lige bi trebala da počne 20-21 februara, a termin za poslednje kolo je 29-30 maj.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.513
Reaction score
13.068
Локација
Yaoundé
Kakav je sistem takmičenja u narednoj fazi? Koliko sam ukapirao, iz dve grupe prolaze po četiri ekipe, dakle osam timova formira Superligu ili kako će se već zvati... Rezultati se prenose ili se igra ''od nule''?
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
Kreće se od nule, trenutni plasman i bodovi ne znače ništa s obzirom da se brišu u sledećem delu a raspored takmičenja se pravi po brojevima koje ekipe dobiju žrebom. U slučaju istog broja bodova na kraju pravi se mini tabela između tih timova pa se gleda međusobni skor, gol razlika, golovi u gostima, a ako ni to ne prelomi onda gol razlika na ukupnoj tabeli.
 
Top