Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.411
Reaction score
28.627
Локација
Novi Sad

Donedavno smo razmišljali da li ćemo igračima moći da priuštimo smeštaj ili ćemo boraviti u autobusu ili nekom parku – rekao je predsednik Partizana Željko Perkunić.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Pred danasnji mec sa Spartakom...
----------------------------------------------------
Martin Varga: Spremni smo za svakog protivnika

Posle plasmana u treću rundu Evrokupa, rukometaši Partizana vraćaju se obavezama u ARKUS ligi. Crno-beli u četvrtak na Banjici dočekuju ekipu Spartaka od 18:30, a već u subotu gostuju Proleteru u Zrenjaninu (18:30). Pivot Martin Varga preneo nam je utiske iz Luksemburga, a potom najavio predstojeća dva duela.

,,Otputovali smo u Luksemburg rasterećene i mirne glave, ali znali smo da ne smemo previše da se opustimo. Utakmica je prošla tako kako je prošla, nažalost nismo uspeli da pobedimo i u gostima, ali najvažnije je da smo prošli dalje i apsolutno smo to zaslužili. Želeo bih da se zahvalim navijačima koji su nam priredili neverovatnu atmosferu„,
istakao je 21-godišnji pivot.

Uprkos tome što ih očekuju dve utakmice u samo tri dana, crno-beli veruju da će zadržati maksimalan učinak u domaćem prvenstvu.

,,Nismo imali puno vremena za odmor, ali spremni smo za oba meča. Fokusirani smo i spremni za svakog protivnika i sa takvim stavom nećemo imati problem, siguran sam u to. Ekipa Spartaka još uvek nije uigrana kako treba. Dosta su promenili roster u odnosu na prošlu sezonu i doveli novog trenera, treba im vremena za bolje rezultate. Ekipa Proletera može svakome u našoj grupi da napravi problem, ali siguran sam da ćemo i ovaj susret rešiti u našu korist„, zaključio je Martin i dodao: ,,Grobari, čekamo vas večeras!“

Meč sedmog kola ARKUS lige u kom Partizan dočekuje Spartak igra se večeras od 18:30 na Banjici, a cena ulaza je 200 dinara.


IMG_20211028_102610_079-scaled.jpg
 
Последња измена:

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Iscupasmo nekako pobedu... vodili i +7 u prvom poluvremenu, pred kraj bilo samo gol razlike...

Verovatno smo malo opustenije usli u drugo poluvreme i desio se taj pad, ne sme to u ozbiljnijim mecevima, ovaj Spartak je na dnu tabele...

6.kolo: Partizan - Spartak 32:30 (18:14)

* Ostajemo prvi u grupi "B" sa svih 6 pobeda
 
Последња измена:

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Nakon iznenanadjujuceg poraza Vojvodine od cigana u onoj drugoj grupi...
----------------------------------------------------------------------------------------
PARTIZAN JEDINI SA MAKSIMALNIM UČINKOM: Crno-beli rutinski rešili Spartak

Rukometaši Partizana nadigrali su večeras Spartak u utakmici šestog kola ARKUS lige rezultatom 32:30 (18:14).
Pored trijumfa, ono što posebno raduje jeste povratak Andreja Trnavca na gol crno-belih, posle duže pauze zbog povrede lakta.

Tokom celog meča naš tim je bio u prednosti i rutinski je došao do nova dva boda.
Za igrača utakmice proglašen je Veljko Popović, četvorostruki strelac. Gol više postigao je Nemanja Živković, dok su se u gostujućem sastavu istakli Aleksandar Stojanović i Nikola Kovačević sa po devet pogodaka.

Već u subotu Partizan gostuje Proleteru u Zrenjaninu u okviru sedmog kola (18:30).
Crno-beli su, posle večerašnjeg poraza Vojvodine, ostali jedini tim sa maksimalnim učinkom u dosadašnjem toku sezone.


IMG_20211028_205409_116.jpg


(Sajt RK Partizan)
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.724
Reaction score
6.165
Opasne igre se igraju. Posle jucersnjeg rezultata smo dva koraka dalje od titule. Cigani vojvodini ne mogu 20 golova da daju kad igraju ozbiljno. Ovako cigani ce u play off. Nama mogu stetu da naprave, prvo jer su solidnu ekipu napravili a drugo jer je derbi. A Vojvodina uzima 4 boda lagano od njih u play offu.
Tako da na prvi pogled dobar rezultat ( poraz Vojvodine) je u sustini mnogo los za nas.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Nenad Maksić: Favoriti smo protiv Proletera

Rukometaši Partizana jedini su tim, koji posle šest odigranih kola u ARKUS ligi ima maksimalan učinak. Strateg crno-belih Nenad Maksić zadovoljan je osvojenim bodovima i rezultatima, ali upozorava da igra mora biti na još višem nivou.

,,Naravno da sam zadovoljan maksimalnim brojem bodova. Međutim, osim utakmice u Leskovcu, u ostalima smo prikazali promenljivu, ‘šarenu’ igru, što jedna mlada ekipa ne sme sebi da dopusti“, istakao je Maksić u intervjuu za novu emisiju ARKUS lige.

Naredni protivnik našeg tima je Proleter, koji večeras u Zrenjaninu dočekuje crno-bele.

,,Proleter je u ozbiljnoj igri za plej-of, zajedno sa Šamotom 65 i Rudarom, i sigurno će biti motivisani protiv nas iz tog razloga. Motiv više je to što igraju sa Partizanom kod kuće. Očekujem jednu dobru i neizvesnu utakmicu, ali mislim da smo u obavezi da pobedimo i da smo blagi favorit“, poručio je trener crno-belih.

Utakmica sedmog kola ARKUS lige Proleter – Partizan igra se večeras od 18:30 i možete je pratiti uživo putem sledećeg linka:



362592795617b18f58d4a38.51560677-scaled.jpg


(Sajt RK Partizan)
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.515
Reaction score
13.079
Локација
Yaoundé
Remi sa Proleterom 29:29...

S obzirom na to kako se kretao rezultat, mislim da možemo biti više nego zadovoljni. Rekao bih da ovaj opis sa instagrama u postu iznad baš i ne daje pravu sliku. Veći deo utakmice bili smo u zaostatku, u prvom poluvremenu domaći su imali 8:5 što smo preokrenuli na 9:8, držali ih desetak minuta bez gola, ali do kraja poluvremena bilo je opet -2 (12:14).

U nastavku opet Proleter vodi, opet naš minus od tri gola razlike, ali na manje od deset minuta do kraja uspeli smo čak i da povedemo (24:23, ako sam dobro upamtio)... i onda gol za gol, da bi Proleter poveo 29:28 na nekih 25 sekundi do kraja, pa smo se spasavali u poslednjem napadu.

Ako smo i bili blizu pobede, naglašavam ako, svojim greškama u napadu smo je ispustili... Jedino dobro sa današnje utakmice je što smo ostali neporaženi...
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.122
Reaction score
1.863
Локација
На ЈУГУ Канаде!
@ђедВук
I ja mislim da smo ispustili pobedu nekim ISHITRENIM potezima u napadu! A igračim Proletera igrali kad da su igrali u finalu Lige šampiona. Sve na nož. Ali valjda je to tako kad ti dolazi prvi favorit za titulu… Idemo dalje…

Mada sam i ja primetio mali pad forme od utakmice u Luksemburgu. Daj bože da je to sve prolazno i da već od sledeće (Mokra Gora u gostima) krene na bolje. Nema predaje :napred-partizan:
 

Insomniac

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
59
Reaction score
167
Локација
Ražanj
Да приупитам, да ли позиција са које се улази у доигравање доноси какав бенефит или је свеједно да ли у следећу фазону улазимо као први или четврти?
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.724
Reaction score
6.165
Svejedno je sa koje pozicije se ulazi. Krece se posle od nule. Ozbiljan kiks ova utakmica, Proleter ce verovatno ispasti iz lige.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.411
Reaction score
28.627
Локација
Novi Sad
Ajmo braco Grobari! Kukamo nemamo dresove na pruge, nema bordo plavih, skupi su svi... Evo sad sve, i boje i cena, ne moze bolje!
Ja porucujem 1 sigurno , ako su urednici u visku vremena mozemo i zajedno da se organizujemo da porucimo svi ispred foruma, ebem li ga ako nas skoro 5000 clanova ne uzme bar 50-100 komada....
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Ziv i zdrav bio...
----------------------
ЕКСКЛУЗИВНО - Председник Партизана: Држао сам се чврсто за шипку мислећи да смрт долази по мене

Жељко Перкунић говори о данима на респиратору, халуцинацијама и тешком опоравку од короне

ПАРТИЗАН НАЈВЕЋА ЉУБАВ

Партизан је ваша највећа љубав?

- Дошао је психијатар у једном тренутку и постављао ми разна питања како би видео да ли постоје последице. Једно од питања је било кад сам најсрећнији, а одговорио сам кад победи Партизан. Они су мислили да сам луд, али им је моја жена објаснила да сам изгледа у реду и да је то био потпуно нормалан одговор за мене. Ја највише волим Партизан, па децу, па жену. Многима је одговор чудан, али је такав.


SAVE_20211026_224743.jpg
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Kakva Grobarcina. Najsrecniji je kada pobedi Partizan, i to govori nakon sto je jedva preziveo ovaj usrani virus. Ziv i zdrav bio jos dugo, dugo, da se ne frljam nekim ciframa.

I posle ovog intervjua bacis pogled na predsednika fudbalskog kluba, i krene cuka da ti preskace od besa.
 
Top