Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.734
Reaction score
12.749
Локација
Nedodjija
Погледајте прилог 14819

Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga [email protected] učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: [email protected]. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

Zoran Mihajlović
160-0900100247365-41
Banca Intesa

Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:
[email protected]


Hteo bih da malo budemo transpartentni i napisemo dokle smo stigli sa akcijom.

Do sada su se prijavili 19 clanova koji su uplatili razlican iznos za pomoc RKP. Priklupljeno je nesto vise od 40 000 dinara. Cilj nam je da stignemo do 60 000 dinara. Zamolio bih sve kojima je crno-bela boja u srcu da pomognu u ovoj akciji.

Nasem klubu ove donacije bas puno znace. Bilo bi lepo kad bi ovaj iznos prikupili do kraja nedelje i poslali klubu kao pomoc.

Ajmo Grobari!
 
Последња измена од уредника:

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.410
Reaction score
28.607
Локација
Novi Sad
Aleksa Maksić poručuje da Partizan neće dozvoliti Proleteru novo iznenađenje, uprkos kvalitetu koji protivnik neminovno poseduje.
,,Radi se o dobroj ekipi sa nekoliko izuzetnih pojedinaca, koja nam je u Zrenjaninu pružila sjajan otpor. Međutim, Proleter, kao i mnogi timovi, igra kvalitetno uglavnom kod kuće, tako da im nećemo dozvoliti da nas opet iznenade. Ovom prilikom čestitao bih svojim saigračima na fenomenalnoj polusezoni, u kojoj smo pored svih problema ostali neporaženi u domaćem prvenstvu, a u Evropi smo nepravedno ispali od znatno kvalitetnijeg rivala“, poručio je levokrilni igrač našeg kluba.
Poznati su svi učesnici plej-ofa, pa će Partizan posle zimske pauze snage odmeriti sa Vojvodinom, Dinamom, Metaloplastikom i Radničkim, a ponovo se sastati sa Dubočicom 54, Rudarom i Šamotom 65. Raspored će biti poznat 23. decembra, kada je zakazan žreb.
,,Ne znam kako će se stvari odvijati u nastavku, ali voleo bih da ostanemo na okupu i da sve bude u najboljem redu. Imamo kvalitet i dobru atmosferu, koji nas mogu dovesti do visokih rezultata“, izjavio je Aleksa Maksić.
Link za sutrasnju utakmicu koja pocinje od 19h
Svakako ko ima mogucnosti trebao bi da ode i da da podrsku nasim igracima koji zasluzuju punu halu!
:napred-partizan:

Ps. Ako mozes kupi sezonsku, daj svoj doprinos, lepse ces se osecati!
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.410
Reaction score
28.607
Локација
Novi Sad
Nije bilo mesta iznenadjenju, pobeda nad Proleterom 36:24 !!!
Bravo momci, samo hrabro dalje!!
I naravno veliko hvala gospodinu Perkunicu za sve sto je uradio za RK Partizan, i neka nas u zdravlju i sreci vodi do titule!!!!

NAPRED PARTIZAN!!!
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.350
Reaction score
6.577
Локација
Tamo gde si ti!
Dragi članovi,

U petak smo prebacili 40.000,00 dinara na račun RK Partizan, u ime svih nas koji smo donirila novac za kupovinu sezonskih za RK Partizan.
HVALA SVIM DOBRIM LJUDIMA U IME RKP!!!

Imamo još jedno iznenađenje za sve vas.

U dogovoru sa RK Partizan stavljamo potpisan dres od strane svih igrača na aukciju.

Već je pristigla prva ponuda na 15.000,00 dinara

 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.410
Reaction score
28.607
Локација
Novi Sad

Gospodin Perkunic: "Prava snaga Partizana su navijači"

Kakva je ovo ljudina od coveka, nasmejao me fino pogotovo oko sponzora :D zahvaljuje se bioklinici, globosu, primedu pa nekoj foxvision firmi, a to firma njegove zene, kaze ona daje sve sto ima a i mene daje :buhaha
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.724
Reaction score
6.165
Dobar zreb. Dosta slabija a od b grupe. Realnost je 2 do 4 boda. U b grupi bi verovatno prosli bez bodova. Naravno ako svi igraju sa 100%, posto je Seha lopovsko takmičenje.
 

The Wolf of Humska

Početnik
Учлањен(а)
28.08.2021
Порука
65
Reaction score
278
Локација
Beograd
U SEHA Ligi sistem je takav da sve ekipe iz grupe ulaze u nokaut fazu. Vesprem kao aktuelni šampion i Meškov Brest zbog problema prouzrokovanih kovidom-19 su već u četvrtfinalu.
Iz grupe 3. i 4.-plasirani moraju igrati doigravanje za ulazak u četvrtfinale.
1. i 2. ekipa ulaze odmah u četvrtfinale.
 

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.359
Reaction score
5.074
Локација
Beograd
Mogli bismo da dovedemo ovog golmana Crne Gore, Simića. :D
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.724
Reaction score
6.165
Na papiru su duplo jaci, jos da imaju vise navijaca na tribinama i odmah da ugasimo svetlo...
 
Top