Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Steta,steta,steta! Nakon ocajnog prvog poluvremena u drugom smo bili bolji u svim segmentima. Na kraju eto i produzetke izborili,ali nije bilo srece i pobedu da upisemo. Momci se bore lavovski,igraju mnogo zrelije i iskusnije nego sto godine govore. Svetla buducnost je pred RK kako god se zavrsila ova serija.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.042
Reaction score
3.842
Локација
Beograd
Od početka utakmice strašan, ali strašan pritisak na sudije od strane njihovih trenera.
Ajde dobiše žuti i taman misliš da se sve smirilo, ide pakao u režiji režimskih sluga, ciganske filijale u svakom pogledu.

U usta ih jebem ciganska, 10x skuplji tim imaju i plaše se dece koja bi bez Lazovića i Šotića imala prosek ispod 21 godine... Pu cigani.
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.413
Reaction score
3.318
Локација
Krcunija
Nikad u životu nisam video završnicu utakmice u rukometu kao danas poslednja 3 minuta regularnog dela. Šteta velika što smo popustili u produžetku. Gazi govna u narednoj.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
420
Reaction score
2.259
Nadrealno. Da nas onako masakriraju zbog tuce koju su oni izazvali, da mi igramo sa 3 igraca u polju, da nam na racun ciganluka odu na 8 razlike, da nas u drugom poluvremenu sudije nastave kasapiti, da nama sviraju faul za svaki kontant a njima dozvoljavaju judo, i da poslije svega opet izborimo produzetak. Vise se nije moglo, ali ovo je sveskupa bilo nevjerovatno. Momcima sve cestitke i jos jedan razlog zasto mi je rukomet uz kosarku omiljeni sport.

Nista, vidjeli smo da su ranjivi. Ako nam na Banjici dozvole makar priblizno ravnopravno sudjenje, mozemo da ih pobijedimo, a u majstorici nek ih opet sudije ovako vade ako imaju obraza (a znamo da nemaju).
 
Последња измена:

Dr.Inker

Grobar
Учлањен(а)
30.07.2022
Порука
447
Reaction score
3.736
Neće ih ništa spasiti na Banjici.
Neće ni sudije ako išta slično pokušaju.

A ovo govno Bajato plaćeničko kgbovsko će nekome završiti ispod cokule već, to ne brinem.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
420
Reaction score
2.259
Na YouTube snimku se jasno vidi ko zapocinje tucu, sto se nije vidjelo na RTSu.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
I dalje ne verujem kako smo jeftino prodali kozu u produzetku i ovim govnima priustili slavlje i nezasluzen trijumf. Presudio je onaj zicer na 27:26, nakon tog promasaja vec je bilo jasno u kom smeru ce otici produzetak.
 

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.752
Reaction score
14.118
Локација
Madagascar
Sutra 24.05. od 18:00h(Banjica)
2.utakmica finala ARKUS lige
Partizan-Vojvodina(28:32 poslije produzetaka)
Prenos meca na youtube kanalu ARKUS lige
RTS 2 od 17:55h(programska sema)
Dodjite podrzite nase momke
:napred-partizan:
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.494
Reaction score
21.581
Локација
Beograd
Na današnji dan onaj gol Jovanovića ciganima za produžetak... Jebem ti sunce, slavio sam ga kao Saletovu trojku, zaista ne preterujem kad to pišem. Imali smo Gro utakmica i velikih posle, ali ni jednu nikako ne mogu da pamtim kao tu i taj potez...
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.409
Reaction score
28.598
Локација
Novi Sad
Sutra svi na Banjicu!!

Prema saznanjima 021, utakmicu je odbio da sudi i najbolji srpski sudijski par koji čine Dušan Stojković i Nenad Nikolić.

Oni su u pismu Zoranu Tijaniću i Dušanu Živkoviću iz Arkus lige naveli da nikada nisu bili poslednja opcija kod delegiranja, te da to neće biti ni sad.

"Samovoljom pojedinaca i procenom da mi predstavljamo balast i smetnju daljem razvoju sudijske organizacije, skrajnuti smo direktnim pokušajem rušenja našeg autoriteta i delegiranjem na utakmicama koje ranijih godina nismo sudili i koje nam po rejtingu stečenom svih prethodnih godina ne pripadaju, sve sa namerom da izrevoltirani ovakvim postupanjem objavimo kraj naše sudijske karijere", naveli su u pismu.

Ističu i da ne žele da zvuče prepotentno, ali da daju sebi za pravo da kažu: "Dosta uništavanju rukometnog sudijskog kadra u Srbiji".

Dodaju da ima puno simbolike i u činjenici što odgovor šalju u "minut do 12".


 
Top