Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Slaviša Jokanović - Januar 21, 2008

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Жао нам је, не поседујемо толики интелектуални капацитет да осмислимо паметнија питања.

ne radi se tu o intelektualnom kapacitetu, vec poznavalju fudbala...Siguran sam da je bilo pitanja koja su mnogo kvalitetnija...
u svakom slucaju, ovakav odogovor sam najmanje ocekivao od tebe...
 

RocknRolla

Početnik
Учлањен(а)
18.07.2007
Порука
167
Reaction score
0
Dosta politički odgovori... Nije želeo da se zaleće, dosta dobro se snašao Jokan.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Meni se licno pitanja uopste ne svidjaju...posto su postavljana nasem treneru, ocekivao sam da vecina njih bude orijantisana ka strucnoj tematici...Vecina pitanja je bila totalno navijackog karaktera: da li podrzavate tribinu, kad sete bili na jugu, mi smo vec izabrali kapitena, jel se slazes!!??, ili sroz indiskretna (da ne kazem nesto drugo) tipa hoce igrati ovaj, ili onaj...
greska, ne onih koji su postavljali, vec onih koji su birali...

Pitanja su postavljali "navijači" a ne treneri ili fudbalski radnici! Tehnička pitanja sam namerno izbacio. Nisam hteo da opterećujem Jokana upravo tim pitanjima zato što znam da i on sam nije siguran koju će formaciju koristiti, i ko će sve igrati na kojoj poziciji. Znači, intervju je bio opušten, tek toliko da se upoznamo, a biće vremena i za druge intervjue i teža pitanja.

Verovatno si ljut na mene što nisam i tvoje pitanje iskorostio pa si rekao mi smo vec izabrali kapitena, jel se slazes!!??, ali ne ljutim se, ja znam zašto sam upravo to pitanje postavio, a koliko je to bitno videćeš uskoro!
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
И "Прес" је пренео интервју, али нису навели одакле је интервју преузет... :mad:

Jokanović: Dobićemo Zvezdu i bez Žuke i Tošića!
Novi trener Partizana Slaviša Jokanović kaže da je oprostio svom prethodniku Miroslavu Đukiću što mu je „onemogućio" da na narednom derbiju protiv Crvene zvezde računa na Brazilca Žuku i Zorana Tošića, poručivši da će i bez pomenutih prvotimaca pobediti večitog rivala!
- Ne mislim da pravim sebi alibi time što neću moći da računam na Žuku i Tošića. Imamo dovoljno vremena pred derbi i naći ćemo adekvatne zamene. Đukić, inače, nije takav čovek koji bi Partizan oštetio s predumišljajem - izjavio je Jokanović.
Mada će mu upravo večiti derbi biti vatreno krštenje na klupi Partizana, Slaviša Jokanović uveren je u pobedu svog tima, mada nije želeo da precizira koliko će ona biti ubedljiva. Zanimljivo je, međutim, što bi bivši igrač Partizana više voleo da meč sa Zvezdom bude odigran pred punim tribinama, iako su crveno-beli kažnjeni sa tri utakmice bez publike zbog incidenta na meču sa Hajdukom (navijači pokušali da ubiju policajca).
Jokanović je takođe poručio da će nastaviti tamo gde je njegov prethodnik i novi selektor Srbije stao, ali da ima prostora i za unapređenje igre.
- Definitivno želim da Partizan sa mnom na čelu ima približan stil igre, kao i sa Đukićem, ali to ne znači da nema prostora za napredak. U svakom slučaju, privilegovan sam što mogu da sednem na klupu Partizana. Presudilo je to što očekujem da učestvujem u osvajanju trofeja, a i najprirodnije i najlakše za mene je biti trener u svojoj kući - rekao je Jokanović, koji je demantovao da je kao mali navijao za Crvenu zvezdu.
- U mladosti svako ima neki porok. Ja ih nisam imao i nisam navijao za Crvenu zvezdu. To je pogrešna informacija.
Od nekadašnjih igrača Partizana koji sada igraju u inostranstvu, Jokanović bi, da može, odmah doveo Mladena Krstajića, jer klub iz Humske još želi da pojača zadnju liniju tima.
- Krstajić bi nam došao kao kec na 11. Eh, kad bi moglo...
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
@ gazda
Verovatno nisi rezumeo na koji nacin sam prokomentarisao pitanje za kapitena (cak nisam ni obratio paznju da si to pitanje postavio upravo ti), ali ok, necu vise o tome...Sto se tice moje zelje, Rnic je van svake konkurencije No 1!!

p.s. Nisam ja sujetan:wink:
 
Последња измена:

djavo

Partizanovac
Учлањен(а)
17.01.2007
Порука
771
Reaction score
25
Iz ovog članka pres-a se vidi koja je njima namera u stvari.

Što se tiče pitanja mislim da su prava navijačka kao i u predhodnim intervjuima što mislim da i jeste poenta. Našem treneru mislim da je bilo teže jer su se odgovori snimali, a nije tako jednostavno odgovarati na pitanja navijača, zato i jesu odgovori umereni :clap.
 
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
636
Reaction score
5
Локација
Kumanovo
Tacno je da se nije Jokan previse zaleteo sa odgovorima,dao je umerene i jednostavne odgovore,pa cak i meni:)Imacemo razloga za slavje letos,u to sam siguran!
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.348
Reaction score
6.571
Локација
Tamo gde si ti!
1. Zoran Stojanovic (WebGazda) - Da li ces ispuniti zelju navijaca i postaviti Nemanju Rnica za kapitena?

Rnić je bio jedan od kapitena i prošle godine, tako da će sigurno biti i jedan od kapitena ove godine.


---------------
2. Aca - Da li ponekad posecujes navijacke forume (pa i nas forum) kako bi se informisao ili saznao misljenje navijaca? Zelim tebi i nama titulu i Ligu Sampiona!

Posećujem razne forume, a jedan od tih foruma je i forum partizan.net.

---------------
3. Martin - Sta je presudilo da sednes na klupi Partizana, novac, slava, ljubav prema klubu ili nesto drugo?

Mislim da sam u ovom momentu privilegovan što mogu da sednem na klupu Partizana, a u svakom slučaju je presudilo to što mogu da učestvujem u osvajanju trofeja koji su ispred nas.


---------------
4. Marko Ostojic - S obzirom da vam je ovo prvi trenerski posao, kakav je osecaj voditi tim koji vam je mozda i najdrazi u srcu, jel razlicito nego da vodite neki Real,Milan itd?

Najprirodnije i najlakše za mene je da budem trener u svojoj kući, o drugom pitanju trenutno ne razmišljam!


---------------
5.Dragan - da li mislis da ko jos uvek mlad i ne toliko iskusan trener, mozes da vodis jedan tako veliki kluba kao sto je Partizan?

Da ne mislim tako ne bih ni ulazio u ovu avanturu.

---------------
6. Pavle - Da li vam je trenersko mesto Partizana najveci sportski uspeh u zivotu ?

Ja sam svoje igračke sportske uspehe polako počeo i da zaboravljam, tako da je ovo svakako bez konkurencije.

---------------
7. Milos - Rad kog trenera je tebi najblizi?

Nemam trenerskog uzora, ali sam imao sreću da se kroz moju karijeru sretnem sa dosta vrhunskih trenera i očekujem da ću uspeti da iskoristim njihove vrline, a mane koje su oni imali da otklonim.


--------------
8. Uros Jovanovic - Da li vam je Partizan samo prolazna stanica ili pak klub koji cete ustaliti u evropskim takmichenjima?

U fudbalu je to jako teško reći, objektivno svi znamo da trener u jednom momentu ostaje sam. Ja se nadam da ću dugo vremena trajati i da neću biti u situaciji da budem sam.


-------------
9. Zlatko - Igrali ste u engleskoj i spaniji, koji vam se stil igre vise dopao i koji mozemo da ocekujemo u partizanu?

Definitivno se u Španiji igra fudbal koji je bliži našem mentalitetu, tako da mislim da bi Partizan trebao po mom ukusu da igra približnije španskom stilu nego engleskom!

---------------
10. Filip - interesuje me dali ce te da primenite drugaciju formaciju, ili ce te da nastavite istu koju je forsirao i Djukic, odnosno dali preferirate barem priblizan stil igre?

Želim da bude približni stil igre, ali fudbal je skup mnogo detalja, tako da Partizan bez obzira na formaciju ima dosta prostora da se doda mnogo detalja koji bi unapredili igru.


------------
11. Aleksandar Malesevic - Da li vi imate neke igrace u vidu, koje bih voleli da dovedete sad u zimskom prelaznom roku u Partizan? Ako da, koje?

Ne mogu da odgovorim na to pitanje, pošto se to pitanje postavljalo puno puta.
Ima nekih mojih i nekih Ivanovih predloga, a šta će se ostvariti - videćemo!


--------------
12. Predrag - kad bi imao priliku dovesti nekoga od starih igraca partizana koji igraju sada u inostranstvu, koga bi doveo ?

Pošto smo u potrazi za igračem zadnje linije, Krstajić bi nam došao kao kec na jedan, ali nije baš realno.


------------
13. Dejan - Hoce li vise obratiti paznje od svog prethodnika na igrace ponikle u omladinskom pogonu (Bosancic, Marinkovici,itd). Da li ce ih vise koristiti?

Bez odgovora.


------------
14. Nikola Savicic - Reci nam najlepsi trenutak u tvojoj karijeri?

82. minut, maja 92, kada smo uzeli kup, jedini put kada sam direktno odlučio o nekom trofeju u mojoj karijeri.


------------
15. Dejan - Je li ti je volej koji si uhvatio dok si igrao za chelsea najljepsi gol u karijeri?

Voja, verovatno greskom, preskočio pitanje!


--------------
16. Stanko - Koji Vam je najdrazi gol koji ste postigli u karijeri?!

Gol u finalu kupa 1992.



------------
17. Bojan - Koja ti je najomilenija utakmica u dresu Partizana i koja ti je bila najomiljenija utakmica u dresu reprezentacije?

Finale kupa 1992, za reprezentaciju protiv Češke u Pragu.


------------
18. Ivan - Stav prema Juznoj tribini?

Južna tribina je istorijska tribina od 45-te (Voja ga ispravlja da je bio sever, Jokan priznaje da to nije znao i na Vojino dodavanje govori 1962-63).
Jug je doneo mnogo radosti Partizanu, a sa naše strane je da im donesemo još!


------------
19. Marko - Koja je vasa omiljena navijacka pesma?

Sve koje su podrška mojim igračima.

-----------
20. Bogdan - Da li si nekada bio na Jugu sa Grobarima, i ako jesi kada je to bilo i sta mislis o tome ?

Ja sam bio veoma malo na Jugu, sećam se utakmice protiv Dinama iz Berlina, nisam bio navijač koji je bio stalan na jugu!

---------------
21. Dragan - Da li si podrzavao bojkot Grobara protiv predhodne uprave?

Podržavam svaki bojkot za dobrobit Partizana.

---------------
22. Dragutin Lauric - Ja sam iz Bolivije i srbin poreklom, navijac sam FK Partizan od 1961 od kad su bili na turneji po juznoj americi, pitam vas da li je moguce da Partizan bude taj veliki tim kao nekada, a ne kao ovo posledje vreme da vise niko ne zna da Parizan postoji, bar u ovome delu sveta?

Dosta je kompleksno pitanja, tako da ne bi sada ulazio u neku dublju analizu, nama ostaje da ga penjemo na viši nivo, a koliko ćemo u tome uspeti vreme će u kratkom peridou pokazati.
Partizan je svakako klub koji ima budućnost i koji bi morao da se primiče ciljevima koje je imao kada je igrao finale KEŠ-a

---------------
23. Matija - da li imas tremu u vezi prve utakmice a svi znamo da je to derbi sa crvenom zvezdom?

Nemam tremu u principu, doživeo sam ga kao gledalac i kao igrač, ostalo mi je jos da ga doživim kao trener!


---------------
24. Alex - Da li bi voleo da se usvoji zalba Zvezde i nastupi pred punim Jugom na Marakani?

Nije mi cilj da budem trener pred praznim stadionom, problemi zbog kojih je zvezda kažnjena treba da se reše, ali se fudbal ne može igrati bez publike, tako da moj glas ide da na derbiju bude pun stadion.


--------------
25. Miodrag - sa kojom razlikom pobedjujemo komsinicu u prvom kolu nastavka prvenstva?

Pobeđujemo sa bilo kojom razlikom.


--------------
26. Slobodan Vujadinovic - Protiv koje ekipe bi voleli da igra Partizan za ulazak u Ligu sampina?

Najbolje bi bilo da igramo protiv Real Madrida i da ga dobijemo, jer bi to značilo da smo mnogo jaki, a u ovom momentu pravimo korak po korak, tako da ćemo LŠ ostaviti za leto.

------------
27. Pavle - Kako komentarise cinjenicu da mnogi igraci nisu svesni za kakav klub igraju (ne poznaju istoriju Partizana, legende kluba, ne postuju navijace, ne znaju pesme, i izjavljuju kako im je Partizan samo odskocna daska)?

Partizan je veliki klub i ja mislim da igrači nemaju takav odnos prema klubu.
Poslednjih šest meseci su pokazali svoje znanje i svoj odnos prema klubu, u svakom slučaju zaslužuju podršku, a ja kao trener ću pokušati da se zajedno sa njima izborim za podršku prema meni.


-----------
28. Zeen - Koliko si upoznat sa sastavom omladinske skole Partizana, i da li mozda medju njima vidis potencijalno pojacanje za prvi tim?

Partizan je poznata fudbalska škola, tako da nije potrebno da sada ređam imena koja su izašla iz nje, tako da ćemo se dalje hraniti iz naše škole.

--------------
29.Milan - Zasto se sve mlade nade Partizana rasprodaju pre nego sto dobiju sansu u nasem klubu? Da smo zadrzali mlade igrace poslednjih 2-3 godine, sada bi imali jak evropski tim, i nebi molili stare potrosene strance da igraju za nas...

To pitanje bi morali duboko da analiziramo.
Partizan je napravio neke greške, ali je neke stvari morao da uradi zato što je morao tako da uradi iako je to na neki način nepopularno.


-------------
30. Meho - Hoce li Cirkovic konacno dobiti sansu, i da li cemo videti mladog Skuletica?

I za jednog i za drugog igrača ima vremena da se dokažu, a da li će to uraditi zavisi isključivo od njih.


-------------
31. Bojan Babic - Da li je tacno da ste navijali za Zvezdu, u vreme dok ste i li u gimnaziju (u Njegosevoj ulici)?

Kao mlađi neko ima neke poroke, ove ili one, ja taj nisam imao, a u Njegoševoj ulici nisam išao u gimnaziju. Tako da informacija nije dobra.

--------------
32. Aleksandar Milivojevic - Smatras li nekorektnim potez Miroslava Djukica da nas oslabi u predstojecem derbiju onemogucivsi Tosica i Jucu da igraju tu utakmicu?

U svakom slučaju ne mislim da pravim sebi alibi, zato što neću moći da računam na njih dvojicu, imam ispred sebe 35 dana da im nađem adekvatne zamene.
Sigruran sam da Đuka nije takav čovek da bi to uradio sa predumišljajem da nas ošteti, jednostavno je osetio da tako treba da uradi i tako je i uradio.

----------------
33. Aca - da li bi menjao pet titula za jednan plasman u ligu sampiona?

Prvu ne mogu da menjam nikako, da se sada ne lažemo.


----------------
34. Slavisa - Da si ti selektor srbije, bili zvao Kezmana?

Ja nisam selektor Srbije.

---------------


35.Aleksandar - Kakvo je tvoje misljenje o Dusku Vujosevicu?

On bi mogao da promeni 5 titula, a sa jednom da ostane.
Rezultati govore o njegovom radu.


POZDRAVLJAM NAVIJAČE PARTIZAN.NET-a ŠIROM SVETA!
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
meni se iskreno ne svidjaju njegovi odgovori. Mnogo je politicki odgovorio skoro na svako pitanje...

kad ti neko postavi ovakvo pitanje
Hoce li vise obratiti paznje od svog prethodnika na igrace ponikle u omladinskom pogonu (Bosancic, Marinkovici,itd). Da li ce ih vise koristiti?

i ti odgovoris bez odgovora, zasto... niko te nije pitao specificno za te igrace, nego za omladinsku skolu, koja izgleda sluzi samo za rasprodaju i za bogacenje, a ovamo se kupuju dovoljno jaki igraci da se uzima liga i to je to... Mislim da ovako nemamo vecih ambicija, i tek ako rasprodaju tim na leto ce biti skenj, jer onda ce to biti serijal koji su cigani imali, hocemo u ligu sampiona, a onda odose svi igraci u pm...

Daj boze da gresim, ne sudim jokanovicu na rad, jer ga jos nisam vidio na delu da bih mogao da ga procijenim, ali dosta odgovora su mu totalno politicki odgovoreni, it o mi se nikako ne svidja.

poz
 

MRTAV ZVUK

Guest
Jedina zamerka,sto je dugo razmisljao na pojedina pitanja.Gde sam ocekivao odgovor bez razmisljanja.
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Па, неки (многи) одговори су као "са рукавицама". Очигледно је био мало стегнут али разлог не знамо. Мислим да се због тога и премишљао... Нека његови играчи говоре на терену а остало ће се већ...
Похвале за овај интервју мада мислим да ћете тешко скорије надмашити интервју који сте имали са Рнићем.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Pa kad imamo jacu vezy sa Rnom :D

Mislim da je bilo dosta diplomatiskih odgovora , ali i to je zaocekivati ipak je on debitant i mora pazljivo da gradi svoj stil i imidz kao trener.
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Дипломатски одговори? Па добро, Јокан се никад није разметао изјавама, увек је био одмерен. Иста прича је и са Томићем. Културни, васпитани и одмерени људи. Без иједне мрље у каријери. Подсетио ме скоро један другар с форума...је ли неко икад чуо било какав трач или скандал везан за Јокана или Томића? Није, наравно. Иста прича је и са Плавим Стевановићем, Пандуром, Петрићем...мене то само радује и уверава да су прави људи ту.

Треба бити дипломата, што неко рече, нека прича на терену. Ја сам сасвим задовољан интервјуом, а не треба сметнути с ума да Јокан и нема пуно тога да каже, јер тек је дошао.
 
Top