Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Slaviša Jokanović

Статус
Затворена за писање одговора.

djdusko

Grobar
Учлањен(а)
11.08.2009
Порука
332
Reaction score
1
Локација
Banja Luka, Republika Srpska
Jokane hvala ti za sve, doneo si nam puno pobjeda i razloga za radost. Zauvjek ćeš nam biti u srcu, dve duple krune nikada nećemo zaboraviti. Bilo je vrijeme da ideš i drago mi je što si i ti to shvatio. Želim ti sve najbolje u životu, najviše zdravlja i sreće. Takođe i u tvom budućem poslu, da postaneš još bolji trener i da sa sledećim klubom ostvariš puno uspjeha. Nama si zauvijek u srcu.
Još jedanom Hvala ti velike čovječe :respect
 

Dejan Krstic

Banned
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
58
Reaction score
0
Jokane hvala ti za sve, ostao si veliki Grobar i pravi gospodin!

Bio sam protiv tebe ali samo kao trenera, želim ti sve najbolje u nastavku karijere, pa i da se jednog dana kao veliki trener vratiš u Partizan.
 

=G=

Grobar
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
309
Reaction score
11
Локација
15000
Хвала ти Јокане за све.... Све најбоље у даљој тренерској каријери. Памтиће се твоје изјаве и понашање какво доликује једном тренеру Партизана.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.606
Reaction score
5.291
Ja bih mu se zahvalio na karanju cigana i na samo jednom porazu ,a i njega nije bilo da nije bilo Maletića i čuvene situacije kod 1-0 za nas.Nadam se da će se jug ipak odužiti nekim transparentom na sledećoj utakmici.Činjenica je da nismo imali igru,i samo zbog toga treba sačekati neko vreme i videti da li je ovo ispalo dobro ili loše za klub.Hvala mu za sve bio je dingospo ,real šmeker,ali život ide dalje...Sigurno i on ne bi voleo da kola krenu nizbrdo.
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Nikako ne verejum da je sad pravi trenutak za ovako nesto, ali jbg, sta je tu je!! Jokane hvala za sve, i srecno u nastavku karijere...:respect
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Jedno je sigurno,lepo je bilo imati za trenera coveka koji je odmeren i zna da se ponasa.Hvala mu na tome sto je pokazao koliki je gospodin i na svim pobedama i titulama koje je doneo.El grande Jokan...mislim da je mogao vise...jedno je sigurno,zeleo je to iz sveg srca...
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Evo ,da i ja kao jedan od vecih pljuvaca Jokanoviceg dela da napisem nesto.

1.Svaka cast za potez ,jer bi bilo previse mucno slusati sa tribina povike kojima nije mesto u hramu
2. Ko god da dodje bice bolje ,jer gore,po meni ,nije moglo
3. Uzaludno strepite za titulu ,jer ovaj tim nema konkurenciju u ovoj nasoj prOpaloj ligi, pa bio trener i ja.

4. Iskoristio bih jos i to da kazem da je Jokan zasluzio svojim odnosom prema nama, najdublje postovanje. Steta sto takav covek i grobar nije imao i malo vise fudbalskog znanja.
U svakom slucaju ,srecno mu bilo !!!
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Можда нисмо отерали великог тренера, али смо отерали човека који је то могао да постане! Једноставно ми немамо стрпљења и то је то! И док год буде тако ми ћемо испаштати!

Sve si rekao... Kraj diskusije!

MOGU DA TI PUŠE JOKANE
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top