Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Teniski klub Partizan

stef

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
180
Reaction score
0
Локација
uvek uz Partizan!
Ko nece da veruje, ne mora. Ja znam sta sam video! Dan pre toga se vratio sa nekog veceg turnira i iskoristio je priliku da se malo promovise i po Srbiji i dosao je na utakmicu cigana!
Posle svega ja ipak mislim da on nije ni cigan ni grobar!
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Evo, i da se prikljucim ovoj temi... Jeste da je ovo tema o TK Partizan a da se pise samo o Djokovicu. Ipak je on postigao uspeh... Za promenu da pricamo malo i o drugim teniserima iz naseg kluba...
Ja sam 100% siguran da sam procitao u sportskoj stampi izjavu Tipsarevica kako on navija za fk zlezda. Znam to dobro i po tome sto sam na TV tih dana video njega na treningu u dresu Partizana sa brojem 00. Ljudi, gde to ima?
Mnogo je kukolja u nasim redovima. Ali, opet ce da se nadju neki sa ovog foruma da pametuju i da me prozivaju sto indentifikujem cigane u nasim redovima. Npr. clan ovog foruma Don koji malo post-uje... :?
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
evo onda i ja de se prikljucim temi pa da se vratimo na staro ... kako rekose na pinku djokovic izveo pocetni udarac na mecu komsinica bezanija ...

sta reci ... sem ... da takve osobe najvise u zivotu mrzim ... dvolicne ... pi ...
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
I gde su sada oni sto tvrde da je on grobar, ej bre pocasni gost je na ciganskoj tekmi, a vi kazete da je on grobar!
 

Trotter

Grobar
Учлањен(а)
22.11.2006
Порука
879
Reaction score
0
Локација
Beograd
mamicu mu ako je pocasni gost tamo onda nema potrebe da ovde uopste pisemo o njemu
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
e pa sad nesto za one vecite optimiste ... mozda je on to namjerno uradio ...
tako im treba kad njega zovu pukli su 3-1 hahahahahahaha
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.016
Reaction score
667
a pi8ketine...je8o mu pas mater cigansku...al neka doneo im je "srecu"... :D
 

Method Man

Guest
Za mene je on od danas nula. Bilo bi dobro da se na mecu TK Partizan organizuje navijanje i da se ceo mec peva protiv ove dvolicne gnjide.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Početni udarac izveo je Novak Djoković, najbolji srpski teniser, koji je na ovoj utakmici bio specijalni gost Crvene zvezde. I duel je počeo, samo onako kako su crveno-beli mogliu da požele. . Djokovicu picko ciganska ...Jbte ti mater
 

Laky

Guest
Na Djokovica sam ozbiljno posumnjo kad sam cuo za tu pomenutu kosarkasku tekmu,al sam se nekako suzdrzavao da pljujem po njemu..al danas kada sam cuo ovo za zlezdu-bezanija:kur sto rece bilba od danas je on jedna velika 0:evil: pa jbt on je igrac Teniskog kluba Partizan!o Boze prodane duse:confused
 

shvedja

Banned
Учлањен(а)
28.10.2006
Порука
1.681
Reaction score
4
Локација
Iza coska
Necu da pljujem po njemu jer postize ipak dobre rezultate za nasu zemlju, ali cu se od sada izbegavati da govorim o njemu jer kao sto Bilba rece od danas je on za sve nas jedna ogromna 0 (i slovima NULA)!!!!
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Odavno je on MRTAV za grobare ... Uostalom sta mi imamo od njegovih rezultata .On puni dzepove i seta se po svetu a ti navijas blejis u TV , nerviras se gubis vid . Neka ima i drugih nacina da ubijem vreme .
 

chicha

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
253
Reaction score
0
Локација
Beograd
Nek im izvodi svaki put jenbem mu mater cigansku,lepo im je krenulo sa njim greota bi bilo da ne nastave ovako!!!
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Drago mi je da se potpuno razotkrio pa da i oni koji ovde nisu verovali da je on cigan sada mogu da vide... :wink:
 

nesa15

Grobar
Учлањен(а)
07.01.2007
Порука
804
Reaction score
2
Zasto on ne bude stalni gost Zvezde pa da pucaju stalno!:buhaha Djokovicu pederu!!:pickaciganska
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Naravno ...picka ciganska .

predlog : ko velica uspehe ciganske picke - BANANA !
 

Method Man

Guest
Večeras je na SOS-u bila reportaža o TK Partizan. Nisam se uključio od početka, a ono što sam video je da je Vojislava Lukić, inače treći reket Srbije u ženskoj konkurenciji potpisala ugovor sa TKP. Lukićeva je inače, trenutno 214. igračica na svetskoj rang listi.
 

Method Man

Guest
Vojislava Lukić ljuta na selektora
Sreda, 18. jul 2007. 13:08

Treći reket Srbije Vojislava Lukić ogorčena je tretmanom koji je imala u Fed kup reprezentaciji tokom meča protiv Slovačke za popunu Svetske grupe. Ona za "Kurir" kaže da joj nije jasno kako prednost ima pet godina starija Ana Timotić (448. na WTA), koja je više od 200 mesta lošije rangirana od nje, kao i da je bila pod velikim pritiskom u Košicama.

"Sve je ispalo nepravedno, svega mi je preko glave! Normalno je pružiti šansu meni kao dvestotoj igračici, odnosno trećoj najboljerangiranoj u Srbiji, a ne Timotićevoj, koja je oko četiristotog mesta. Poslednja tri meseca ona je eliminisana u prvom kolu turnira koje sam ja osvajala. Meni to nije normalno, a ako nekome jeste, neka mi bar kaže zašto! Ko koga gura i čija je to odgovornost?! Svako prenosi odgovornost na drugoga", izjavila je Vojislava Lukić za "Kurir".

Mlada Subotičanka kaže da je konstantno bila pod presijom, te da je zbog toga i njen menadžer bio primoran da dodje u Košice.

"Trpeli smo razne pritiske pred trening. Na primer, na treningu su nas stavljali da igramo od 2:2, pa ko pobedi, igraće meč. To se tako ne radi! Nisam mogla sve to da izdržim, bila sam sama i morala sam da pozovem nekoga da štiti moj stav. Moj menadžer Eduard Span je bio u Košicama i zajedno sa stručnim štabom razgovarao o mom nastupu u singlu. Cela organizacija je bila loša. Rekli su mi za meč četiri sata pre početka. Meni je potrebno da znam makar dan ranije da li ću igrati, kako bih se psihički pripremila i legla ranije", rekla je 217. teniserka sveta.

Vojislava Lukić je u nedelju lako izgubila od Danijele Hantukove (6:0, 6:2), a već u trećem gemu je bila na ivici kolapsa, koji mnogi pripisuju ogromnom psihičkom pritisku. Najbolja slovačka teniserka je sa omalovažavanjem izjavila da joj je taj meč bio lakši nego trening, na šta se Vojka nije obazrela.

"Ne zanima me šta je rekla Hantukova, svako ima pravo da daje izjave kakve želi. Meni nije bilo dobro i imala sam tegobe. To nije bio meč protiv Hantukove, već protiv svih koji su jedva čekali da odigram loše pa da opravdaju svoju odluku", odgovara srpska teniserka.

Selektor Fed kup reprezentacije Dejan Vraneš kaže da Vojislava nikada nije bila pod pritiskom, a da joj je nagovešteno da će igrati meč veče pre nego što je održan.

"One su tu došle da igraju i za to su se spremale pet dana, bilo je više kombinacija ko će igrati, ali ni mi nismo znali kakvo je stanje sa Jelenom Jankvić. Pošto nismo imali na raspolaganju lekara, tražili smo dobrog stručnjaka do dugo u noć i tek ujutru smo znali da Jankovićeva neće moći da igra, a još uveče je rečeno da se Lukićeva i Jovanovićeva psihički spreme za singl. Čak i da smo joj rekli 20 dana pred meč sa Hantukovom, teško da bi ishod bio drugačiji. Svaka čast Vojislavi na rezultatima u poslednje vreme, ali nije postigla ono što se očekivalo da će uraditi kada je bila juniorka", rekao je Vraneš.

Ostalo je otvoreno da li ćemo Vojislavu Lukić i dalje gledati u srpskoj reprezentaciji.

(MONDO)
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Odavno sam ja rekao "PARTIZAN I SAMO PARTIZAN"... s ciganima ni na Šabački vašar!!!
 
Top