Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Teniski klub Partizan

GrobarSCG

Guest
извините, је л' се ви то чудите томе што су црвени урадили?! Зар се не сјећате како су освојили прошло првенство? И наравно да ће бити шампиони јер се зна ко води ТСС! Туга шта се све дешава у српском тенису: наркомани шампиони, боје се ривала, итд. Живојиновић НАПОЉЕ и јеби Брену!
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.734
Reaction score
12.749
Локација
Nedodjija
ZVEZDA: Beže od nas! PARTIZAN: Ko, bre, beži? Ponedeljak, 20. jul 2009. 16:39


Finale ekipnog prvenstva Srbije za tenisere ponovo nije održano! Zašto? Utvrdiće Takmičarska komisija Teniskog Saveza Srbije.

Za sada postoji samo šturo saopštenje pristiglo sa adrese TSS: Ekipa Partizana dostavila je lekarsko uverenje, po kojem je šest igrača iz ovog kluba bolesno i zbog zdravstvenih problema nisu bili u mogućnosti da u zakazanom terminu izađu na teren.

Termin je bio ponedeljak, 20. jul, 10 časova, a mesto: TK Gemaks.

Sat i po vremena kasnije, kada je istekao rok da ekipa koja eventualno kasni ipak dođe na meč, počelo je slavlje među teniserima Crvene zvezde, jer se prema rečima direktora tok kluba Slobodana Vojinovića niko iz tabora Partizana nije pojavio.

"To kaže? Laže!", izjavio je za MONDO predsednik TK Partizan, Dušan Grujić.

"To nije tačna vest. Ko vam je to rekao? Partizanovih šest igrača lakše se otrovali, ne znam i dalje tačno zbog čega... Da li zbog sladoleda koji su pojeli u nedelju popodne. Pre podne su odradili trening, posle čega su oko 12 časova otišli do grada da se prošetaju. Potom su mi se javili, imali su stomačne grčeve, povraćali su, imali su i proliv... Potpuno su dehidrirali i odmah sam ih odveo na VMA gde su uredno primljeni i gde im je konstatovano lakše trovanje. Rečeno im je da se odmaraju, da piju više tečnosti i normalno da se nisu pojavili sutra ujutru", prepričava Grujić za naš sajt.

"Ko bi ih normalan poslao na teren?", dodaje prvi čovek crno-belih i ističe:

"Preostala trojica igrača su došla na Gemaks, tako da nije tačno da se nismo pojavili".

Grujić je nastavio...

"Da li je smak sveta pomeranje meča za dan, dva, pet? Ako je neko bolestan, ne samo u tenisu, već i u ostalim sportovima, normalno je da se meč odloži. Ne odustajemo od igranja, želimo da do tog meča dođe, samo neka Takmičarska komisija odredi novi termin", poručuje Grujić i kaže:

"Ne vidim gde je problem?"





Vojinović: "Šest igrača bolesno u jednom danu? Hmmm"

Dijametralno suprotno stanovište ima direktor Crvene zvezde.

"Partizan je ponovo povukao ekipu", počeo je razgovor za MONDO direktor Zvezde Vojinović.

"Ove godine, šest igrača ima je bolesno. Razboleli su se juče popodne, naprasno... To je ono što znam".

Sumnjate?

"Vidite, bilo je i kod nas slučajeva da su nam igrači povređeni i bolesni, nekad smo igrali u slabijem sastavu, ali nikad nismo bežali od odigravanja susreta! Neću da sumnjam u ispravnost lekarskih uverenja, ali u svakom slučaju čudno je da se odjednom razboli toliki broj ljudi. A, trenirali su juče pre podne...", priča Vojinović.

"Koji su razlozi zbog kojih je Partizan pobegao, to bi Teniski savez Srbije trebalo ra preispita", dodaje on.

"Ove godine se nisu pojavili, prošle sezone povukli su se jer su tvrdili da se dopingujemo, pre tri godine povukli su žensku ekipu uoči samog početka meča. Nemam razumevanje za takvo ponašanje", nabraja Vojinović.

Da li očekujete da će Takmičarska komisija TSS, ipak, odrediti neki novi termin?

"Pa, to bi bilo isto kao kada bi se Federer pojavio sat vremena pred finale Vimbldona protiv Nadala i tražio od organizatora da pomere finale za mesec, dva".





Grujić: "Zvezda da bude šampion? Zašto?"

Grujić, s druge strane, ne vidi nijedan razlog zbog čega se finale ne bi održalo. Drugim rečima, zatečen je i pitanjem o mogućnosti da ovakav splet događaja promoviše Crvenu zvezdu u šampiona za zelenim stolom.

"Kakvo vam je to pitanje?", uzvratio je Grujić.

"Na osnovu čega me to pitate? Takmičarska komisija ima da radi po pravilniku! Mi smo dostavili valjana lekarska uverenja i ne vidim zašto bi se Zvezdi dodelila titula? Ne razumem na osnovu čega me to pitate?", ponovio je Grujić, koji je potom nastavio da postavlja pitanja:

"Zašto me ne pitate nešto drugo? Recimo, ko je prvi u istoriji tenisa ITF organizaciji prijavio da će igrač nastupiti u ligi, posle otkazivanja ATP turnira? Zašto su me zvali igrači Zvezde Ilija Bozoljac i Nikola Ćirić da mi kažu da je Zvezda prijavila Roka Karanušića? Zašto u Zvezdi prošle sezone nisu hteli da idu na doping kontrolu? Zašto su namestili meč sa Dinamom iz Pančeva, da bude 5:1 za Dinamo u prvom susretu, pa da ih dobiju 5:0 u revanšu kako bi izbegli Partizan?", u dahu je pričao Grujić.

"Roko Karanušić nije smeo da igra drugi ATP turnir, kada je odustao od Hamburga, ali je mogao da igra ligu. A, u Crvenoj zvezdi dobro znaju da igrači često nastupaju u ligama, u vreme odigravanja ATP turnira. Prijavili su ga da bi nam naudili, da igrač morao da plati između 10.000 i 25.000 dolara odštete, a znaju da bismo to morali da platimo mi i da mi te pare nemamo", optužuje Grujić.

U Zvezdi kažu da nisu oni prijavili Roka?

"To će se saznati, uostalom proverite sami".

Vojinović tvrdi da se niko u Zvezdi nije žalio na Karanušićevu registraciju.

"Situacija sa Karanušićem je ista kao i sa Viktorom Troickim, koji nije danas došao da igra za nas, jer se prijavio za turnir u Hamburgu. Ne znam zašto je Partizan angažovao igrača koji se prijavio za ATP turnir".

Dakle žalili ste se?

"Kome da se žalim? Nemamo zašto, a ni kome da se žalimo. Roko je regularno prijavljen, Partizan je prema mom saznanju sve uredno registrovao i trebalo je da odigramo taj meč. Da li je bilo žalbe, morate da pitate zvaničnike".

"Nažalost sve su to izgovori i nažalost sve se češće događa da nam protivnici beže, kada je Partizan u pitanju", ponovio je Vojinović, koji je rekao da su osim Troickog, svi ostali najavljeni igrači bili u ponedeljak na Gemaksu, a to su: Bozoljac, Patijens, Pašanski, Ćirić, Savić, Bjelica, Zekić i Bubnić.





Bože, Bože...

"To je rekao? Mi bežimo?", pita Grujić.

"Bože, Bože... Pa, da li smo bežali kad smo ih dobili 5:0 u finalu u ženskoj konkurenciji? Mi ne bismo trebali da igramo narednih deset godina, oni ne mogu da nas stignu po osvojenim titulama".

"Kada je Partizan bio sporan?", pita Grujić.

"I koja to ekipa brani igračima da idu na doping kontrolu? Merion Džons je bila šest meseci u zatvoru zbog dopinga. Da li neki klub može da kaže igračima da se ne ide na kontrolu? Zašto Nikola Ćirić beži, ako je čist dečko?", otkopava Grujić sekire od pre godinu dana, koje su izgleda bile zakopane samo u medijima.

Slučaj, po kojem je navodno Ćirić 2008. godine pobegao sa doping kontrole, Partizan se povukao, a Zvezdi bila dodeljena titula je - na sudu.

"Ta Zvezdina titula je u Okružnom tužilaštvu i tek kada sud bude doneo odluku znaćemo ko je šampion. Ako sam pogrešio i ako Ćirić nije bio dopingovan, ja ću prići i pružiti ruku, reći da sam pogrešio. A, pošto sam tražio njegov DNK uzorak, na kojem se vidi svaki eventualni doping u prethodnih četiri, do sedam godina, videćemo kako će se Zvezda poneti ukoliko se ispostavi da se dečko ipak dopingovao", otkriva Grujić.

"Uostalom, imaćemo ovih dana pres konferenciju, pa ćemo sve lepo objasniti", zaključio je na kraju razgovora za MONDO.

Ludi tekst sa Monda :)
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...

Tenis je bolestan!


B. C, 20.07.2009 20:08:28 Ocena: -.-- (Glasova: 0)
Komentara: 0
sp-tenis.jpg
Roko Karanušić

PONOVO nije bilo tenisa u finalu Ekipnog prvenstva Srbije u tenisu! Crvena zvezda i Partizan nisu odigrali meč za titulu, koja je bila zakazana za ponedeljak u 10 časova na „Gemaksu“, pošto crno-beli zbog stomačnih problema nisu imali dovoljan broj igrača. Državni šampionat tako bi opet mogao da bude završen administrativnim putem, što dovodi u pitanje smisao njegovog održavanja.
U zvaničnom saopštenju TSS piše da do početka meča nije došlo jer su iz Partizana dostavili lekarsko uverenje po kojem su šestorica njihovih igrača bolesni i nisu bili u mogućnosti da
se pojave na terenu. To nije smetalo ekipi Zvezde da posle 90 minuta čekanja proslavi pobedu.
Pravi razlog očigledno je na drugoj strani. Predsednik Partizana Dušan Grujić je dan pre finala najavio da se njegovi igrači neće pojaviti, jer je u TSS stigla žalba na registraciju Hrvata Roka Karanušića, koji je trebalo da igra za crno-bele. Iz komšijskog tabora su odgovorili da prijava nije poslata iz Crvene zvezde.
Problem je nastao kada je Karanušić otkazao učešće na turniru u Hamburgu, kako bi igrao za Partizan. Prema pravilima ITF on nema pravo nastupa na drugom ATP turniru, ali na državnom šampionatu može, pod uslovom da ne dođe do prijave od treće strane, a ona je - stigla. U tom slučaju, teniser mora da plati kaznu između 10.000 i 25.000 dolara.
Kao i prošle godine, kada je Partizan napustio finale jer Zvezdin igrač Ćirić nije otišao na doping kontrolu, odluku o raspletu šampionata doneće Takmičarski odbor TSS: ili će biti zakazan novi termin ili će Zvezda opet bez borbe osvojiti titulu. Jedno je sigurno. Tenis u Srbiji je ozbiljno bolestan!

LEKARI POTVRDILI STOMAČNE TEGOBE
IZVEŠTAJ po kojem Ilić, Mađarovski, Milivojević, Jovanović, Zlatanović i Obradović imaju stomačne tegobe, izazvane konzumiranjem hrane, potpisao je doktor Moma Jakovljević.
- Na uvid sam dobio izveštaje specijaliste, koje je pregledao i zvanični lekar susreta koji je potvrdio da igrači nisu u mogućnosti da nastupe. Zbog svega navedenog susret se nije odigrao - piše u izveštaju sudije meča Milana Dmitrovića.

Novosti .......
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Наши тенисери су, још једном, наивно поверовали да могу до титуле на нормалан, спортски начин. Комшиници не замерам ништа, они су такви какви су, могу да играју нашмркани и "урађени", изналазе све могуће "спортске" начине да се докопају титуле, цмиздре, тужакају, знају они да им је то једини начин, али нашима врло замерам што се не прилагођавају ситуацији, што нису предвидели такве ствари, (као у фудбалу, кошарци, рукомету .......) када знају с ким имају посла, наивчине, поверовали да се титула осваја спортском борбом, на терену.
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
bojana u polufinalu u sidneju, bice todobra teniserka!!!!!
ovo gore brisite nesto sam se zajebo ,greska u koracima!!!
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.734
Reaction score
12.749
Локација
Nedodjija
шта има она везе са ТКП?? ко што ја знам она је тенис тренирала код комшија..
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
Ona je teniserka TK Partizan, ima potpisan četvorogodišnji (čini mi se) ugovor i Partizan vodi računa o "njenim potrebama" kako kaže Grujić. Pročitala sam jutros u nekim novinama, probaću da pronađem u kojim pa ću staviti link.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.734
Reaction score
12.749
Локација
Nedodjija
онда се ја извињавам.. знам да је само почела код гурбета, нисам знао да је изашла на прави пут :)
 
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
636
Reaction score
5
Локација
Kumanovo
Cestitke Novaku za osvojeni Vimbldon i za prvo mesto u svetu :respect btw...Dali se i sad Nole vodi kao igrac TK Partizan,i ako ne do kad je to bilo
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Па добро, човек је био доста дуго наш члан, тако да ту нема ништа чудно...
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.476
Reaction score
636
A kako da niko ne spominje Lajovica ? :D Decko se sam probija u sportu u kojem uvek treba neko da te progura. Da su njega upola k'o Krajinovica gurali (ili sad Milojevica) bio bu top 50 do sada sigurno.
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
U finalu Savezne lige – NIS Ekipnog prvenstva Srbije za seniore 2012. sastaće se ekipe TK Partizan i TK Crvena zvezda. Finale je zakazano za 19. jul 2012. sa početkom u 10 časova na terenima TK Gemax (Ulica Veljka Lukića Kurjaka bb) u Beogradu.
Danas (18.07.2012.) odigrani su polufinalni mečevi NIS Ekipnog prvenstva Srbije za seniore 2012.
TK Partizan je kao gost u Somboru savladao TK Žak 4:3, dok je na Karaburmi TK Crvena zvezda kao domaćin savladao TK AS Novi Sad 5:2.

TK ŽAK – TK PARTIZAN 3:4
SINGL:
1. Kontić Nemanja - Tošić Goran 6:3, 3:6, 0:6
2.Strilić Marko – Zlatanović Arsenije 6:2, 7:5
3.Farago Nandor - Zdravković Bojan 1:6, 2:6
4.Bauer Darko - Tepavac Marko 0:6, 1:6
5.Puhanić Leo - Jereminov Marko 6:0, 6:2
DUBL:
1.Kontić/Strilić - Tošić/Zlatanović 4:6, 6:4, 10:6
2.Farago/Puhanić - Zdravković/Tepavac 3:6, 2:6

сајт тениског савеза
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Znaci sutra finale , ne pratim mnogo ali mislim da su musavci jaci ipak nadam se trofeju i u ovom sportu :)
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
Nešto sam čitala da je Grujić opleo cigane... rekao je da TK Partizan ove godine igra prvenstvo na nagovor matičnog Sprotskog društva, da je to bespredmetno takmičenje gde imamo samo troškove, da cigani vode glavnu reč u savezu (u stvari valjda u tom telu koje je zaduženo za takmičenje), da posle prošlogodišnje frke prvenstvo nije ni zavšreno, a treba ove godine da se igra novo...

ne mogu da pronađem link gde sam čitala, možda na zvaničnoj stranici saveza...
 
Top