Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

TOMIĆEV ZIMSKI PRELAZNI ROK 2015/2016

Статус
Затворена за писање одговора.

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
A šta ćete da kažete ako odvalimo cigane sledećeg vikenda!

Ne terajte ždrebe pred rudu. Nije ostalo mnogo vremena pa da nam definitivno bude jasno kako smo prošli tokom zimske pauze.
 

Firestarter

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2008
Порука
1.676
Reaction score
72
Nagledao sam se svakakvih rektalnih ronilaca u ovom mučenom klubu svih ovih godina, ali Ivica tu disciplinu podiže na rang umetnosti. Ne znam da li se nada da će u slučaju nekog totalnog debakla projekta ' Prodaj sve sto možeš, pa pričaj što više o našoj deci ' Miloš Mangulica i SNS smrdonje da ga ostave u sedlu, ili šta je u pitanju, ali ovo je tragikomično..

Evo Burek Joksić već kuva priču o nezadovoljstvu Umarua. Dakle, ekipa će spasti na polurekreativca Božinova u špicu...
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Meni je neverovatno da isti taj Ivica ili taj Vazura ne obave razgovor sa Abuom pre prelaznog roka i tu se lepo sve izdogovaraju u 4 oka .

On im lepo kaže da neće više da igra kod nas ,oni onda lepo probaju da ga prodaju najskuplje moguće ,pa ako je to milion ,onda je milion ,a ne ovako ,opet da se ciganišemo preko medija.

Isto tako je trebalo pre prelaznog roka uraditi sa Živkovićem ,kad je već propuštena prilika letos . Odmah mu kažeš ,ili potpisuj novi ugovor ili idi sa Teleoptikom na pripreme na Košutnjak i to je to .

Dokle bre da nas blamirate ,goveda nesposobna ???!!!!
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.490
Reaction score
23.076
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Na ishod derbija moze uticati dosta faktora, koji nemaju veze sa sastavima, tako da, derbi nije nikakvo merilo. Merilo je leto, i uigravanje za evropu, a evo, vec sad je jasno da od ove ekipe tad nece biti bar pola igraca. E, zato je ovo promasen prelazni rok, jos jedan, vazurin. Iliev se tamo pita, kol'ko i ja.
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Nije ostalo mnogo vremena pa da nam definitivno bude jasno kako smo prošli tokom zimske pauze.

Сложићеш се Газда да како год смо прошли, могли смо и морали и боље да прођемо.

Слушајући Илиева, морам рећи да је за једну ствар у праву.
Свако треба да стане испред свог имена и функције и сноси одговорност за своје поступке.Само што наравно та одговорност не треба да буде лажна и нашминкана, она која се најбоље огледа у речима преподобног патетика:"aко смо лоше радили, народ ће нас казнити на изборима".
То сношење одговорности , мора да буде подједнако тешко, колике су и тешке последице њиховог лоповлука и неспособности.И оних који воде државу и оних који воде Партизан.За пример онима који би да иду истим путем.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.059
Reaction score
15.620
Локација
Храм фудбала
Jel realan ovaj Joksicev tekst. Cekaj bre marvo jedna, prosli smo taj fenomen sa Kleom, Dijarom i svim ostalima koji su nesto vrijedili. Pa sad ce Ivica prepodobni da ga kazni i posalje u Teleoptik pa ce mozda da bude zadovoljniji.
Ja cak mislim da je Zivkovic nagovorio Abua da se ovako ponasa, a i sve je dobro dok ne pocne spavazi pred kancelarijom gospodina Vazure spasioca Partizana.
 

Belgija

Banned
Учлањен(а)
06.01.2015
Порука
406
Reaction score
58
Nekada je bar ovaj sportski sektor bio neka nada i ekipa koja radi baš ono što je u interesu kluba. To je bio deo priče koji štrči i radi ono što im gazde nisu rekle. A Ivica je prototip sportskog direktora kakvog želi svaka lopovska uprava kluba. Tako se lepo uklopio i verujem da će na tom mestu ostati još dugo. Jer, u Partizanu su rezultati nagrađeni obrnuto proporcionalno uspehu.
Kao jedini tračak nade ostaje Ivan Tomić ali kako se u ovakvoj situaciji ne zapitati šta će on tu i da li je svestan koliko ništa ne zavisi od njega?
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Ajde da razumijem da novinarcici pokunjeno slusaju premijerove monologe, ali je stvarno dno dna slusati ovo pateticno i nicim izazvano izlaganje Ivice Ilijeva i ne postaviti ni jedno smisleno pitanje, iako je bilo bar 10-ak zicera. :puke

Iskreno, nisam nezadovoljan onim sto je uradjeno u prelaznom roku, tj. smatram da je sada i bila prilika da se pruzi sansa ovoj djeci i da je to pametnije nego da smo doveli brdo Trujica i Kojica. Treba nam kvalitet i ako to ne mozemo naci, onda bolje nikog ne dovoditi. To je ono sa cim mogu da se slozim sa kvazidirektorom. Ali toliko primitivnog, glupog i pateticnog proseravanja odavno nije vidjeno.

Da li je moguce da je jebeni Sejduba Suma jedina desetka u Evropi koja zadovoljava nase uslove? I jos kvazidirektor mudro i krajnje ozbiljno priupita da li to Lionel Mesi ima zamjenu...
Ladno prica pricicu o spicu kojeg su odabrali zadnjeg dana prelaznog roka, ali se visa sila isprijecila i ne bijade niko da ga priupita sta su radili prije tog zadnjeg dana...
Pa onda prica o tome da razmisljaju o produzenju ugovora sa Abuom jer su svjesni da je malo takvih igraca u Evropi...Sad je gospodin svjestan toga i sad razmislja o produzenju ugovora?
Covjek je u ovih mjesec dana javno priznao da su pokusali da dovedu Sumu, Ivanica, spica, cigana iz cuke... I sad kad nije uspio da uradi nista od toga, prica pricu o nekakvoj viziji i povjerenju u klince. Nisi ti Ivice nikakav vizionar, vec si samo nesposoban i bezobrazan.
Da ne pricam o ponovnom prcanju Zivkovica, obaranjem rekorda u humanoj rektoskopiji i drugim glupostima.

Ukratko, Ivica nije kadar da spozna gdje vode price koje mu serviraju gromade i kineski zidovi i nece mi ga biti ni malo zao kad budemo slusali novi pateticni monolog razocaranog i uvrijedjenog kvazidirektora.

Nama ostaje da se, kao i do sad, uzdamo o rad omladinske skole i potencijalno znanje trenera.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Kao jedini tračak nade ostaje Ivan Tomić ali kako se u ovakvoj situaciji ne zapitati šta će on tu i da li je svestan koliko ništa ne zavisi od njega?

Kako ne zavisi od njega? On je tu da radi najbolje što može sa onim što ima, i da se većim delom pita oko toga ko bi mogao umesto postojećih igrača da dođe i unapredi igru kakvu on zamišlja. I na osnovu toga može da se sudi i o njemu, ne potpuno, jer je ostao sa klincima i igračima koji ni u prethodnoj polusezoni nisu bili ti koji su pravili neku razliku na terenu, ali i sa nekim pojačanjima koje je, na kraju, i sam birao, u dogovoru sa SD. Od svih naših legendi, bivših igrača, trenera itd, za Tomića najviše verujem da ne bi došao da bude marioneta. Nije takav čovek.

E sad, svi mi bismo voleli da naša uprava ne proda npr. Vlahovića već ovog ili sledećeg leta, da ostane Mihajlović još par godina, pa Lukić, Bogosavac, itd, da postoji neki plan, a ne sve jovo nanovo za godinu i po dana, ali jbg, takav smo klub, i dok se ne privatizuje biće sve isto, eventualno ako se nađe neko normalan da dođe na čelo kluba, za šta se šanse mere promilima.

Tomić može da uspostavi sistem, a sviđaju mi se njegove ideje za sada, po kojem će da se zna ko šta radi na terenu, da se igra napadački, presing, da melje protivnika i dominira, eto to zavisi od njega.
I ako tako bude bilo, i ako se vidi promena u odnosu na prethodna dva stručnjaka, nama za ovu polusezonu npr. bolji špic od Božinova ne treba. Nije nama realizacija bila problem, već broj primljenih golova, tj. broj kikseva odbrane. A odbrana je remontovana skroz. A i što se realizacije tiče, nismo mi ni stvarali toliko šansi protiv JSL bunkera da bismo dali ne znam koliko više golova, što nije krivica samo napadača, znamo svi...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.754
Reaction score
55.241
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Tomicu se kao dokaz grobarstva prilaze tvrdnja da je Partizanu kao sprotski direktor oprostio dugovanja od 500 000 evra, koja su mu ostala u malom periodu u kom je radio kao SD.
Sto je lepo.
Ali nikom ne pada na pamet kako je kod nas jedan SD mogao da ima toliku platu da ostane toliki dug?
Tako da od svih stednji, borbe za Partizan meni samo pada na pamet koliko on i Ivica zaradjuju na svojoj "borbi".
 

Belgija

Banned
Учлањен(а)
06.01.2015
Порука
406
Reaction score
58
Pa da, Tomić će da određuje sastav tima, bira formaciju i taktiku. A onda će mu uprava prodati sve ono što valja, dovesti mu 10% od onoga što mu treba i ostaviti da radi na miru. Ko ga jebe hoće li moći sa tako unakaženim timom nešto da uradi? Njemu kreator igre treba da bude igrač sa navršenih 38 godina, da mu glavni napadač bude igrač koji je odavno pokazao da je negde ko zna gde sa glavom. Pritom, neću da pričam unapred i kvarim zabavu dragim forumašima , ali ću reći samo da je za mene Marko Jovanović rupetina na kvadrat. To što je nasledio očajnog Fabrisija, ne govori o Jovanoviću nego o ovom prvom. Živi bili pa videli. Da sutra krene liga ispočetka i mi krenemo sa ovim igračkim kadrom, bili bi isto gde i danas.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Pa da, Tomić će da određuje sastav tima, bira formaciju i taktiku. A onda će mu uprava prodati sve ono što valja, dovesti mu 10% od onoga što mu treba i ostaviti da radi na miru. Ko ga jebe hoće li moći sa tako unakaženim timom nešto da uradi? Njemu kreator igre treba da bude igrač sa navršenih 38 godina, da mu glavni napadač bude igrač koji je odavno pokazao da je negde ko zna gde sa glavom.
-------------------
Pritom, neću da pričam unapred i kvarim zabavu dragim forumašima , ali ću reći samo da je za mene Marko Jovanović rupetina na kvadrat. To što je nasledio očajnog Fabrisija, ne govori o Jovanoviću nego o ovom prvom. Živi bili pa videli. Da sutra krene liga ispočetka i mi krenemo sa ovim igračkim kadrom, bili bi isto gde i danas.

Za prvi deo se slažem...
Poenta mog posta je bila da Tomić itekako može da doprinese, na više načina, i ja verujem da će tako i biti, inače smo ga ugasili.
Neke stvari ćemo videti već sutra do 16h...

I još jedna stvar, dovodite Danka bre!!!
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Tomicu se kao dokaz grobarstva prilaze tvrdnja da je Partizanu kao sprotski direktor oprostio dugovanja od 500 000 evra, koja su mu ostala u malom periodu u kom je radio kao SD.
Sto je lepo.
Ali nikom ne pada na pamet kako je kod nas jedan SD mogao da ima toliku platu da ostane toliki dug?
Tako da od svih stednji, borbe za Partizan meni samo pada na pamet koliko on i Ivica zaradjuju na svojoj "borbi".

Vidi... Meni to oprastanje para nikada nije bilo jasno. U bilo kom subjektu. Niti je Partizan dobrotvorna ustanova, niti je bivsi igrac Patrijarh Pavle ili tako neki - pa da se uvek poziva na neko dobrocinstvo, ljudskost ili altruizam.

Mi smo profesionalni klub koji sa svim svojim zaposlenima potpisuje profi ugovore (koji su nekada kriminalni, al' svejedno) - i ja koliko znam u vascelom svetu - ugovor je zakon za sebe.

Od kad je Zecevic dosao u klub i sa svim "tim" sto je doneo - omogucio nam da se malo izdignemo iz proseka u kome smo bili, sa postavkom Bjekovica na mesto sportskog direktora - to je defacto dvojac koji je vedrio i oblacio 25 godina. Klub koji je ovog istog Tomica prodao za 14 miliona eura ili maraka ili cega god - je u to vreme placao Bjekovica cca. 250.000. Znajuci kakve su lopine on i Dugouhi, tu se nafatiralno debelo preko nasih ledja - al' svejedno - Tomic koji je nasledio tog Bjekovica nije dobio nista ni manje ni vise - nego otprilike onoliko koliko zaradjuju sportski direktori u "normalnim" klubovima u Evropi.

Ove danasnje price, Ivica on dope, Vazura koji jednom bivsem igracu Barselone propise 100.000 DINARA mesecne nadoknade i sl. za istu poziciju i to u godinama kada je kroz klub proslo 100 000 000 eura - je realno smesno. Probaj da dovedes sportskog direktora Herenvena ili Vitesea ili tako nekog kluba za platu od 3000 eura i reci mu da pravi "Evropski Partizan".

Naravno, posto je Ivica drugar sa ovim debilima iz Uprave - on ce pristati na bilo sta - a na kraju se svodi da mogu on i Tomic da zele ovog ili onog - Vazura je de facto sportski direktor kao sto je to bio jesenas, kao sto je to bio letos i bice sve dok mu ekipa iz Nemanjine ordinira drzavom.

Kakav je trener Tomic to pojma nemam? Da je dobar i pristojan covek, da ima blagu narav i toplu rec - to mogu da potvrdim. Da je "Grobar" ili "Partizanovac", izlisno je pricati. Bivsi kapiten kluba, igrao posteno, klub na njemu basnoslovno zaradio... Ako nista, uz Marka Nikolica i Stanojevica, konacno mogu da slusam konferencije za stampu, opservacije i da me ne bude sramota ko vodi voljeni klub.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
...Ali nikom ne pada na pamet kako je kod nas jedan SD mogao da ima toliku platu da ostane toliki dug?
Tako da od svih stednji, borbe za Partizan meni samo pada na pamet koliko on i Ivica zaradjuju na svojoj "borbi".

Kamo lepe sreće pa da Tomića plaćamo milion Evra po sezoni. Tek onda bi znali i bili sigurni da smo na pravom putu.

Sve ovo što ova, a pogotovo prethodna uprava rade je jedno obično pilićarenje!

Ivan Tomić za sada ima moju apsolutnu podršku za sve što radi u Partizanu.

O Ilievu je nepotrebno pričati... toliko se izblamirao po medijima ovih nekoliko meseci da je to strašno. Velikim koracima ide napred i uskoro će svojim izjavama preteći i Dragana Đurića... a mislio sam da dok je veka i vekova niko ne može da ga nadmaši.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Bilo bi lepo da se Iliev i Tomić dogovore oko toga da li se Tomić išta pita oko dolazaka/odlazaka jer su im izjave kontradiktorne, naročito na primeru Abu-a.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.059
Reaction score
15.620
Локација
Храм фудбала
Bilo bi lijepo da se obojica dogovore i priznaju da se oni nista ne pitaju. Samo eto sto Iliev ima pravo da prdi po novinama.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Na ishod derbija moze uticati dosta faktora, koji nemaju veze sa sastavima, tako da, derbi nije nikakvo merilo. Merilo je leto, i uigravanje za evropu, a evo, vec sad je jasno da od ove ekipe tad nece biti bar pola igraca. E, zato je ovo promasen prelazni rok, jos jedan, vazurin. Iliev se tamo pita, kol'ko i ja.

Budi Bog s nama sta se sve nece ovde procitati, merilo je leto, al vec sad je sve jasno

I plus vec sprema odstupnicu ako sve ne bude po zelji mu i ako nas cigani ne nakantaju
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.490
Reaction score
23.076
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
@ Partizan Style

Vec sam ti rekao da me obidjes, nemam nameru da s tobom ulazim u nekakvu raspravu, jer sa takvima ne raspravljam. A ako kazem kakvim, popio bi poene, ili mozda ban. Zato ti lepo kazem, obidji me, imas opciju da ne citas moje postove.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Tema je zatvorena, jer posle prve utakmice jasno je kako smo poslovali tokom odlaznog roka.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top