Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

SlobaGrobar

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2009
Порука
752
Reaction score
517
Локација
Beograd
Nikakav problem. Samo nema vise Sume, nema vise ni hebenog ciganskog trenera iz Stitara, ali nema ni Saleta, nema ni Lole, nema ni Enakea... Cisto da primetim. Batica je idol, ali ovo je ozbiljan posao u kome mi imamo repetitivno "ovo nista ne valja" vec nekoliko meseci uz jedan ili dva bljeska... Da li je do njega ili nije, znam da sigurno nije do mene i da nam ne bi falilo malo otvorenog razgovora i samokriticnosti.

Nemam idole (u trenutnom FK) ali generalno retko ja pljujem igrače ili stručni štab. Maksimalno poštujem sve njih koji su u tom trenutku kod nas ali naravno da i ja imam ljude koje manje ili više volim.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Mirković ništa nije uradio. Samo nema više onog govnara i njegovih idiotskih izjava. Igra je manje više slična. Manje je negativnosti, fudbal i dalje kurčinela
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.007
Najbedniji spin iz ove uprave ikad jeste d nasi neprijatelji dele navijace kako bi ova uprava bila oterana jer se bori za Partizan.

Jeste, evo pune im gace koliko ih ugrozavate. Vas svaki neprijatelj moze pozeleti samo. Da se vi borite za Partizan, davno bi bili oterani iz istog. Pogledajte Marka Nikolica.
 

SlobaGrobar

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2009
Порука
752
Reaction score
517
Локација
Beograd
Polako postajem frustriran i sve sam nervozniji. Hitno neka svi iz uprave odlepršaju u tri... (hrišćanski ću se suzdržati)! I po meni imamo dobar tim, deficitni smo možda u napadu ali nemamo loše igrače, čak mislim da smo tu sa ciganima... ovde mnoge druge stvari ne štimaju, UPRAVA NAPOLJE!
 

Nebitan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
432
Reaction score
1.922
Локација
Zvornik
Dobro mi nije napisao da sam bot. Opet ima izgovor! Ološi neviđeni...
Screenshot_20181031-195616.jpg
 

Прилози

  • Screenshot_20181031-195616.jpg
    Screenshot_20181031-195616.jpg
    626,1 KB · Прегледа: 100
  • Screenshot_20181031-195621.jpg
    Screenshot_20181031-195621.jpg
    761,4 KB · Прегледа: 103
  • Screenshot_20181031-195628.jpg
    Screenshot_20181031-195628.jpg
    748,9 KB · Прегледа: 99

Petar Bozovic

Grobar
Учлањен(а)
14.06.2017
Порука
342
Reaction score
108
Nemoj persirati ovom umobolniku, svega ti...


Po ko zna koji put pišem ovo, sjetite se kako su ovi ušli u klub, sjetite se one skupštine ... tad smo prećutali a cigani nam preuzeli i klub i tribinu..
 

Nebitan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
432
Reaction score
1.922
Локација
Zvornik

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.299
Reaction score
15.352
Локација
U pizdi materini
U kontekstu ovog sukoba KKP - FKP moram da pitam, zar nisu Nedic junior i Gmazura kumovi ?
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Nisam ja vise tako siguran da su posvadjani... Znate kako je u Srbiji bez obraza! Ne bi me cudilo da od svih za odstrel, jedino Vazura prezivi. Danas ga je "pozicija" vredjala prvi put imenom i prezimenom i prozivala ga lopovom, a debelog profesora - pederom. Otprilike, tako su i cigani na onom derbiju kod njih napravili saradu. Mozda su im isti copywriter-i?

Sve sve, i bolestan termin, i guzva u gradu, i kasnjenje da se ne vidi gol, ali ovu utakmicu cu pamtiti po kukavickom begu Uprave u svojim sluzbenim audijima. Jednom sam napisao da je krivica navijaca Partizana (ukljucujuci i semenkare) sto se ti isti nisu na Banovom brdu provozali na krovu niz onu nizbrdicu... Tad je mozda nesto od ovoga i moglo da se spreci. Sada je vec kasno, mada prilaz stadionu Cukarickog je dusu dao za jedno tako skijanje, samo da nisu brzi kao munje (ukljucujuci i prepostenog lobistu Pantica).
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic
Dragan Djuric, bivsi predsjednik FK Partizan. Covjek koji je umjesao prste u prevare poput Jugoplastike (koju je kupio u kompenzaciji za bofl robu a radnike poslao na ulicu bez prebijenog dinara), Veterinarskog zavoda koji je kupio ispod cijene, otjerao u stecaj i poslao radnike kuci. Covjek koji je priznao sve zloupotrebe i koji ponosno nosi svoju nanogicu. Covjek koji je otjerao Slavisu Jokanovica i Aleksandra Stanojevica. Zar je takvog predsjednika zasluzivao FK Partizan?

Branko Ruzic, bivsi predsjednik Upravnog odbora FK Partizan. Diplomirani politikolog koji dana radnog staza van politike nema. Zar je FK Partizan ikada zasluzivao predsjednika koji izjavi da Partizan ne mora bas svake godine da bude prvak?

Milorad Vucelic, predsjednik FK Partizan. Citiracu njegovu koleginicu i partijskog sefa, Mirjanu Markovic jer sam siguran da ga je ona najbolje poznavala:
"On ne moze da odoli nicemu sto nije njegovo, sto je tudje. Neodoljivo ga privlace tudje ideje, tudji novac, tudje zene, tudje partije, tuđi ideali. On nema nista svoje. Sve sto upotrebljava oteo je od drugih. Skromno obrazovan i nekreativan nije mogao da dodje ni do jedne ideje, ni do jednog izbora uporedjivanjem i uskladjivanjem sa svojim sistemom vrednosti. Sve je preuzeo od drugih, dopalo mu se kako su na drugima izgledali: politicka uverenja, cipele, izbor muzike, marka kosulje, ime restorana, vrsta hrane, cigare… Kad bi sreo nekog novog, nekoga kome drugo politicko uverenje i druge cigare stoje lepse, odmah je prelazio na njih – na druga politicka uverenja i na druge cigare. Posto je uglavnom malo radio, i dok je kratko vreme bio zaposlen, a najveci deo zivota nije ni bio zaposlen, novac za zivot nije mogao da zaradi. Ali je, ipak, celog zivota ziveo sjajno."
Sta je on to radio u sportu ili u biznisu u kojem vaze ista pravila za sve? Zar takvog predsjednika zasluzuje FK Partizan?

Milos Vazura, generalni direktor FK Partizan a na to mjesto dosao je sa 28 godina! Sta ga je preporucilo za takvu poziciju sa toliko godina? Sta je radio prije toga? Bio jedan od 100 savjetnika ministra pravde a u vrijeme studiranja skidao pare sa racuna studentskih organizacija koje je vodio (kao sto rade mahom sve vodje studentskih organizacija, buduci lopovi). Ah da, pa taj momak je stranacki aktivista, zet Zorana Nedovica i kum Novaka Nedica. Zar takvog generalnog direktora zasluzuje FK Partizan?

Koja dostignuca su preporucila Ivicu Ilieva da svega godinu dana nakon okoncanja igracke karijere postane sportski direktor? I ne samo da postane sportski direktor vec da se ponasa kao da je odrastao na toj poziciji i da mu je ona bogom dana! Da vrijedja istinske navijace Partizana i za to prima platu od 12.000 EUR.
Kako to da Partizan moze da trenira neko ko nikad nikoga prije toga nije trenirao kao prvi trener (ne racunam te epizode poput Sindjelica i slicno)?

Ko se uhvati u kolo sa njima ili je neobavjesten, ili je glup ko noc ili je isti kao oni. Ko je sve silovao ovaj klub dobro je da uopste postoji.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.007
Odjebase li vise ratni huskac i gmazura iz kluba?
 

Arno

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
595
Reaction score
210
Локација
Dire
Covjek koji je otjerao Slavisu Jokanovica i Aleksandra Stanojevica. Zar je takvog predsjednika zasluzivao FK Partizan?
nikoga prije toga nije trenirao kao prvi trener (ne racunam te epizode poput Sindjelica i slicno)?

Ko se uhvati u kolo sa njima ili je neobavjesten, ili je glup ko noc ili je isti kao oni. Ko je sve silovao ovaj klub dobro je da uopste postoji.

Sve ja tačno, osim što za trenera može da bude relevatno...Može da se bude i dobar trener početnik najbolje smo mi kroz istoriju, pogotovo KK osetili to, možda ponekad mu zato i treba više vremena kako bi napravio i krenuo od nečeg...Lako se mi hvatamo za trenere, a pogtovo u fudbalu rade sa onim što im daju...

*ovde naravno ne amnestiram Batu ili nekog ko je bio zadnjih 2-3 godine...ali to ne znači da upravo i suprotno nekome bude odjednom naknadna pamet kao za Jokana...jer ako ćemo da budemo fer nije recimo njega oterala samo uprava...(mada zbog njega drago mi je što se ovako na kraju završilo)...
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
628
Reaction score
2.035
Otkako se fudbal igra za pare( ili sendvic, frizider, auto..) zakon je sveto trojstvo- sin, otac i duh iliti prevedeno: Uprava,Struka,Igraci
Odavno nijednoga od gore navedenog mi nemamo. Tronozac bez jedne noge je klimav, bez dve je neupotrebljiv a ako nema sve tri nije ti ni potreban. Cenim da mi ukupno imamo pola druge i ctvrtinu trece noge. Kanda je mnogo malo.Tosveto trojstvo pravi razliku . Auto je i fica i porse, klub je i barselona i napredak, porparol je i Bilja i Kondoliza Rajs, itd itd Jedina razlika je u detaljima... A te detalje nuzno proizvodi sveto trojstvo... A mi ga nemamo
Rikardo ima dve noge i dve ruke jdnu glavu i dva ova i ni po cemu se ne razlikuje od Ronalda, Lukakua samo po detaljima.
Kada se pocnemo baviti detaljima Bilja nece moci da bude portparol Vazura direktor Kosovic vezni a Miletic levi bek. I verujte mi na rec jednako je bitno igra li Kros ili Kosovic koliko i da li nas predstavlja napunjena usna Bilja ili neko vaspitano pametno dete koje voli Partizan
Ja samo ovako, skromno a ko ne zeli nemora ni da cita
 

Drug 022

Grobarčina
Учлањен(а)
10.10.2007
Порука
1.862
Reaction score
362
Локација
Средњи Банат
Razmišljam na kojoj temi da postavim ovo pitanje, elem da li od Milenkovića imamo neki procenat od sledeće prodaje? Da li je moguće da ova "bezgrešna" uprava nije bila u stanju da se izbori bar za jebenih 5%? To je 2 miliona minimum, jer je Simeone nudio letos 40 a sva je verovatnoća da će otići za daleko veće novce... sve ovo pišem jer sam to maločas čitao u mozzart sportu...
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Ja mislim da nemamo ništa, jer su tada potencirali da je 100% Partizanov, i da nema provizija nikome, ko da to nije normalno i da su napravili strašnu stvar, a procente od dalje prodaje niko nije pominjao, dakle nema ih.
 
Top