Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Nemke PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
427
Reaction score
396
Локација
Beograd
Napisao sam skoro na temi srpski fudbal oko tog prihoda od sponzorstava i kod nas i kod njih za prošlu godinu.

Pošto vidim da su i košarku obuhvatili ,tu je Tegi detalno izanalizirao naš i njihov FI čim su postali dostupni javnosti.
http://instagr.am/p/BzvdtidoUDe/ Čujem da su neki voditelji pričali da su svojim očima videli papire gde Partizan dobija mnogo više.
U prilogu deveta strana našeg i šesnaesta njihovog FI,upravo potvrda onoga što je Tegi naveo.

Malo više sam otišao sa teme,ali vidim da je sve ovo sada aktuelno.
 

Прилози

  • napomene 2018-potpisan (4).pdf
    200,5 KB · Прегледа: 13
  • Napomene uz FI 2018 - KK CZ-potpisan (2).pdf
    8,7 MB · Прегледа: 7
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Најјаче од свега што су почели да пуцају чим шизе оволико. Ми смо само треба да одгоримо са сликом гдје Стојке добија ударац, и са оним правилом о ометању голман што је чини ми се Јасмина извукла.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
2. mart 2016. godine.
Ukucao sam samo na guglu ovo sto je u tekstu boldovano.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.207
Reaction score
36.733
Prethodne dve sezone su imali Partizan čiji igrači na poluvremenu nisu imali snage da se dovuku do svlačionice. Kada počneš sezonu sa +10, +15, sve je lako i lepo. E ove godine to tako nije krenulo i sada je frka.

Samo da mi gledamo sebe i guramo jednu po jednu utakmicu. Bez preteranih egzibicija sa sastavom kao u Kruševcu. Ok odmoriti nekoga, ali ono je bilo previše i znam da je Savo svestan toga. Samo da im sami ne poklanjamo bodove i sve će biti ok.

Edit: Sad vidim da je pogrešna tema. Brišite ili prebacite na FK.
 
Последња измена:

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.625
Reaction score
8.434
Локација
Македонија
Izgleda da i prva usna zvezdasrbije voli glasnije kao i Sneza. Samo se siroma stidi onako direktno da kaze.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Vucela je mnogo mnogo zajebaniji nego sto se misli.. ovo ce biti otvoreni rat i potrudice se maksimalno da nas zatru..

SVI NA SVAKU UTAKMICU!!!
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Sad će Vučela pičkoustom da plače na ramenu i da mu kaže kako njih dvojicu ruše sa svih strana, a on se junački bori protiv navijača koji njega teraju, a potom i viču "vučiću pederu" .
Win-win situacija za njega!!!
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.591
Локација
25-i maj
Pokusava covek da kao sto je promenio sebe ili se nije promenio i dalje je radikal ali skinuo je bedz da zbog kompleksa koji ima zbog toga sto mu je otac bio vojno lice da i crvenu kurvu ucini vojnim klubom(nemoguca misija). Uzmi to sto si pokrao i bezi sto dalje odavde,podelio si ovaj narod da nema gde dalje i unistio i ono malo dostojanstva sto je ostalo. Mozes da kazes da si dao 10 milijardi Partizanu kad znas da to niko ne sme da demantuje. Jedva cekam da krenes niz vodu pa kad krenu tvoji cigani da se peru o tebe,to ce tek da bude komedija.
 

Djuradj89

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
228
Reaction score
1.732
Локација
Kraljevo
Mnogi sponzori Zvezde nisu tu dobrovoljno. Evo zadnji primer "betting partera" Mozzart kladionica. Prosle godine zapalili Cakajcu tri kladionice u mesec dana (izvor). Izgleda je popustio u medjuvremenu. Dunav osiguranje, Banka Postanska stedionica, MTS, za njih vecina zna da su drzavne firme. O Gaspromu nema potrebe govoriti. Sam Vucic je priznao da je drzava intervenisala, sto se vidi na ovom snimku. Njima je premium sponzor i BiP, industrija piva koja je i dalje u vecinskom vlasnistvu drzave (51%-52% udeo drzave). Onda Mona, cija je vlasnica u bliskim odnosima sa SNS (sredili su joj dozvole za hotel od 30 miliona evra na Dorcolu, na otvaranju Vucic, Mali, itd). Helios im je takodje sponzor. Tu su bile neke zarzlame oko prodaja sto ne moze niko da pohvata (petljali i zuti i naprednjaci oko njih). Inace cuveni su po tome sto su trovali Srbiju odlaganjem kancerogenog otpada po Sumadiji. Cepter isto sponzor FK Zvezda. On zadnjih godina dobija hotele po srpskim banjama upola cene (2). Inace Cepter je bio jedan od onih o kojima se pisalo kad je isplivala medjunarodna afera Panamski papiri. On je povezan sa firmama iz Devicanskih ostrva, Paname, i pogodite, Kipra. To su zvanicni sponzori samo njihovog fudbalskog kluba.

O oprastanju dugova, pranju para preko transfera (Ilice koje dovodi Bin Zajed u Man.City za 5,5 miliona evra; sumnjivi transferi Boacija i Degeneka, itd.) to je tek posebna prica.
 

Walt

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2019
Порука
154
Reaction score
200
Локација
Beograd
Ja pouzdano znam da je makedonski tikveš kao nezvanični uslov da privatizuje BIP morao da sponzoriše zvezdu u fudbalu i u košarci,imate po netu da ne tražim sada. Bukvalno potpisuju se sponzorski ugovori i posle par dana ustupa se BIP istoimenoj makedonskoj firmi,inače ustupanje BIPa nije uspelo,napravili su minus od 5 miliona i pobegli...
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.110
Reaction score
3.996
Локација
Београд
Jedva čekam da ovi ''naši'' iz uprave ustanu protiv vladara i njegove stranke i pokažu svima koliki su Partizanovci i borci za slobodu i pravdu naroda, i na taj način napokon predstave Partizan i njegove navijače onako kako dolikuje.

Naravno tako što će u narednih par nedelja bar tri puta dnevno govoriti ''hvala predsedniku, sve što je rekao je tačno kao i uvek, bez njega ne bi postojao Partizan.''
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.057
Reaction score
4.204
Локација
Humska 1
Sponzoriranje zvezdane i nije tema ovde ali to sto vi nabrajate je javna tajna. Te zavrzlame sa drzavnim ili poludrzavnim parama je jedno, mnogo gore je rabota i bukvalno reketiranje privatnih firmi. Tako je onaj frankenstajn iz zeleznika imao pool od ne znam ni ja koliko firmi koje su bar negde vidljive a i firmi koje neces naci javno skoro nigde. I ja pouzdano znam za jednu i to mi pricao cigan koji je redovno isao na EL meceve sa sinom te jedne kompanije.

Zato je i u sustini smesno kada bilo ko iz drzavnog vrha izadje i navede cifre iz drzavnih kompanija. Poluistine su u Srbiji svakodnevnica i samo budala moze da se upeca u bilo koje price njihove, nebitno bili to mi ili oni s druge strane brda. Nisu ni egipcani vise toliko glupi kao sto su nekad bili.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.714
Reaction score
29.414
Локација
Beograd

Kaže Bilja na početku ove emisije, nismo imali baš puno vremena, reko' Biljo, sestro, i vidi se, ti jedva stiže da obučeš nešto pre nego što je kamera uključena, al' ne zameram... :D

I ne samo da ne zameram, nego ovoga puta imam i reči pohvale za upravu, marketing, ili ko je već uradio nešto za ove dve stvari:

1. Bilo je obećano da će se dovesti 20 000 dece ako kazna UEFA ostane na snazi za meč sa AZom - obećanje je ispunjeno, magična slika i atmosfera sa stadiona JNA poslata je u svet...

2. Ovo je prvi put u novijoj istoriji Partizana (ne mogu da tvrdim kako je to bilo u vremenima koje ne pamtim) da smo mi, vlasnici sezonskih karata ovoliko ,,ispoštovani,, prilikom kupovine nekih karata za ,,Evropu,, - za ,,bočni,, Istok i dve utakmice kupio sam kartu za 3 000 dinara, što će reći da me ulaz na utakmicu sa jednim Mančesterom košta samo 1500 dinara. Pa to nema nigde na svetu!

Zaista lep gest prema nama ,,sezoncima,, - svaka čast! :clap
 

GR88ĆU

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
839
Reaction score
2.902
Локација
Ušće Ravanice u Veliku Moravu
Evo ja kao veliki protivnik ove naše uprave isto moram da ih pohvalim. Posle organizacije odlaska dece iz mog grada na utakmicu protiv Az Alkmara gde je cela komunikacija bila mejlovima, pre neki dan mi je mejlom došla zahvalnica iz kluba na dolasku i molba da im dostavim podatke oko za neke buduće akcije. Zahvalio se i ja njima i napomenuo da je odlazak dece finansirala drupa navijača Partizana okupljena oko sajta Partizan. Net.
 
Top