Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.530
Reaction score
3.696
Локација
Beograd
Gde je napadac lopovi jedni? Budem li gledao Sadika u drugom delu secer cu da dobijem.

Dovedite jednog krstenog napadaca jebem mu mater.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.744
Reaction score
19.194
Локација
Nickname

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.744
Reaction score
19.194
Локација
Nickname
Igra se utakmica LE, ugosti ljude kako dolikuje. Ako već stadion ne mogu (neće) da srede, bar se potrudi da organizuješ normalan prilaz kako dolikuje. I nije bitno što je Mančester, da je Nefči ili Skenderbeg jebeni isto bi trebalo da bude.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.744
Reaction score
19.194
Локација
Nickname
Upravo to. Problem je što je policija mogla da je htela asfaltom da ih sprovede a ne ko uranak. Komično, tragično, kako 'oćeš.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.646
Reaction score
22.631
Локација
Академија
Надам се да су успут угазили и у неко говно. Ко их бре шиша, и тако ће за нас да причају да смо заостали. Енглези су познати по својој надмености, нарочито кад изађу из свог дворишта. Њихови навијачи су се тог дана на Теразијама у башти кафића пели на столице и столове и урлањем малтретирали остале госте. Наше би у Манчестеру похапсили због тога. Ово јесте пропуст наше управе али ових углађених ми није нимало жао.
 
Последња измена:

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.823
Reaction score
10.600
Њихове навијаче је полиција спровела асфалтом, тј. од булевара преко степеница до њиховог сектора.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Malo cu se ponoviti, ali ne stidim se da ponavlajm istinu.
Nadmeni odvratni Jenglezi, vise ispostovali nasu istoriju, legende i klub, nego nasa uprava.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.056
Reaction score
4.203
Локација
Humska 1
Ne znam koja tema je prikladna za ovo o cemu zelim da pisem, uglavnom se tice i Partizana (molim moderaciju da prebace u odgovarajucu temu ako to ova nije).

Imam naviku zadnjih godina da se potrudim da odgledam svaki domaci film koji izadje, nemam neki poseban razlog za to. Ne znam da li je ovde bila tema o ovom novom filmu "Ekipa". Film je generalno nikakav i u nekim scenama pun amaterizma (da ne ulazim bas duboko u neku analizu) ali su mi nekoliko stvari tokom gledanja istog zasmetale, s obzirom da se radi o Partizanu. Prvo sto sam se pitao jeste, ko daje zeleno svetlo u klubu za ovakve projekte i kakva je tu procedura? Kad saberem misli, mozda je cak i skandalozno sto navijaci i javnost nisu informisani o ovome. Da li se cita recimo radnja filma pre nego sto se odluci da moze ime Partizana da se povezuje sa svakojakim radnjama i scenama u filmu. Da ne pricamo o tome da u svakoj drugoj, trecoj sceni neko od glumaca podrugljivo komentarise ovog nesrecnika sto kao igra za nas da je grobarcic, da nosi pogresne boje, da je izdajnik (otac je preminuo, bio zvezdas i ne bi dozvolio da mu sin igra u Partizanu), itd.

Predstavnik bilo kakve institucije valjda treba da se potrudi da ti takvi projekti pomognu na polju promocije. Ovo je blagi uzas ako gledamo iz tog nekog ugla, s obzirom da se film emituje sirom evrope. Cigani recimo, sem sto gube u ta dva derbija koja se igraju u filmu, ne mogu da se pozale negativnom konotacijom.

Ako je jos neko gledao, moze da podeli ovde svoje utiske i da li sam mozda preterao u nekom svom misljenju ali me eto bas zanimalo ko, kako, kada odlucuje o takvim stvarima.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Evo nastavlja se po starom, umesto da ima malo logike i da se saceka jos par godina ovi ce ga vec na zimu nekome uvaliti, a onda na kraju godine pricati o pozitivnoj nuli
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.910
Reaction score
4.202
vazura je izjavio posle plasmana u grupnu fazu da smo " mirni do zime " ?? !! ?? !!
sad ce na zimu da prodaju sta valja da bi bili mirni do leta
onda ce na leto da mole boga da dobijemo kakvog takvog prihvatljivog rivala u kvalifikacijama da bi opet bili mirni do zime...

tako se vodi veliki i ozbiljan klub!
sve im zivo u kuci pocrkalo.
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Iskreno mislim da je mali odavno vec prodat.. sada za koju cenu nije toliko ni bitno, posto se pare dele izmedju mafije i sns mafije.

Cenim da ce u javnosti biti pustena i manja cifra u odnosu na realnu.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Ekskluzivno! Partizan dobija 12 miliona za Pavlovića, delegacija crno-belih otputovala u Francusku!

Čelnici kluba iz Humske i mladi fudbaler na završnim pregovorima sa Monakom u Parizu, crno-beli dobijaju i bonuse


veciti-derbi-foto-nikola-tomic-59-815x458.jpg


Iako je do početka zimskog prelaznog roka ostalo još mesec i po dana, Partizan već sada finišira najveći posao ne samo u predstojećoj "pijaci" nego i u ovom veku!

Defanzivac crno-belih Strahinja Pavlović otputovao je danas sa delegacijom kluba iz Humske generalnim direktorom Milošem Vazurom i predsednikom Miloradom Vučelićem, kao i svojim agentima u Francusku, tačnije Pariz na završne pregovore sa Monakom, saznaje Telegraf.


To zadovoljstvo koštaće "kneževe" 12.000.000 evra, plus bonuse koji će dodatno "podebljati" cifru. Pavlović je bio na meti nekolicine klubova, što iz pomenute Francuske, ali i iz Italije, Španije, Nemačke, a interesovanje je eskaliralo posle prve utakmice Partizana i Mančester junajteda u Humskoj, kada je mladi fudbaler, iako mu je tek 18 godina, pokazao da može da se nosi sa igračima top nivoa.

Iz priče je odmah isključen Lacio, koji se tokom leta nekorektno poneo i prema Pavloviću i prema Partizanu, o čemu smo već pisali, ali ponuda nije manjkalo, pa su crno-beli zajedno sa igračem i njegovim agentom (Zvonimir Vukić) počeli da biraju ono što je najbolje za klub i defanzivca.

Ponuda Monaka je bila najprimamljivija i o njoj je počelo da se priča još pre 15-tak dana, ali do sada nije bilo nagoveštaja da je posao blizu.
Ipak, u poslednjih nekoliko dana pregovori dve strane su konkretizovani, pa je dogovoren sastanak u Parizu kome će prisustvovati predstavnici klubova, ali i sam Pavlović.

Upravo zbog putovanja u Francusku Pavlović je propustio današnji trening crno-belih (u nedelju normalno trenirao), a u Francuskoj će najverovatnije odmah proći lekarska testiranja i utanačiti svoje lične finansijske uslove.

Transfer Strahinje Pavlovića biće finansijski najveći u 21. veku u Partizanu, jednak onome koji je ostvario Nemanja Radonjić kada je iz Crvene zvezde prelazio u Olimpik iz Marseja, leta 2018. godine.

Ali sa tom razlikom što su crveno-beli imali obaveze i prema italijanskoj Romi, dok kompletna zarada od defanzivca ide na račun crno-belih.
Pavlović je prvotimac Partizana od oktobra 2018. godine kada je kod trenera Zorana Bate Mirkovića prekomandovan u prvi tim, a nekoliko meseci kasnije, odnosno 1. januara 2019. godine i zvanično je postao profesionalac.

Odmah se nametnuo i to u večitom derbiju sa Crvenom zvezdom, u kome je i debitovao za crno-bele da bi u mesecima koji su usledili postao jedna od poluga tima iz Humske, najtraženiji i najskuplji igrač u srpskom fudbalu.
Početkom leta je produžio ugovor, kada je Lacio izigrao već dogovoren transfer, a ostaje da se vidi da li će "kneževi" dopustiti da ostane u Beogradu do kraja sezone, što je jedan od uslova Partizana.

IZVOR: (Z. Ivković, Telegraf)

Dofatak: znam da je Telegraf zabranjen i lupite mi poene ako treba ali Ivkovic jeste dosta blizak FK-u jos dok je radio u "Novostima" odnosno bivsem dnevnom listu "Sport" pa verovatno i ima neke proverene informacije...
 
Последња измена:
Top