Uprava i marketing

Neksus

Početnik
Учлањен(а)
09.12.2011
Порука
90
Ima li neko saznanja da nam se sprema cistka uprave?
Naime,po nekim nepotvrdjenim informacijama sprema se smena postojecem"kadru"a kao zamena dolazi KK ekipa.
Meni licno je to nerealno,ali eto samo da pitam.
Unapred zahvalan!
 

nasa stvar

Grobar
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
260
Локација
JNA
Za titule sigurno nisu, mozda ove u Kupu sa kojima se jedino trio vvv zadovoljava.

Ne spominjite smjenu uprave odapece Pantic.
Neće da svisne Pantić.Priča se da je Pantić u akciji smenjivanja dela uprave.I vidi se da napada deo uprave u svojim izlaganjima.Namazan je Pantić ali je glasnogovornik Zeke.Ako Zeka sutra kaže da je Ostoja predsednik KK, odmah se menja priča.Ali čuo sam da sva opozicija FK gotivi Pantića i da je njegovo mesto zagarantovano.Sačekajmo ponedeljak da vidimo na koju vodonicu kreće Pantara.
Inače on je po meni za neke stvari u pravu totalno ali njegova poniznost i opčinjenost Žarkom Zečevićem ide u jedno veliko ludilo.Pogledajte onaj intervju sa Zečevićem, pogledajte taj osmeh kada predstavlja zeku kao uspešnog preduzetnika i njegovu naslednicu koja je valjda učestvovala u izgradnji stadiona na krovu.
 

part

Početnik
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
13
Локација
Beograd
Da vas podsetim, otkad je vučkolina vlast, svake godine se jednom funkcioneru Partizana objavi sveti rat iz Kabula, ili Malti, Zimbabvea, River Plate, Severne Koreje.
Vuletić, Vučelić, Savo, Gavran, Zečević, I mnoge, druge, face kluba, nisu popularne, al, drugovi pankerajci, zar vas ne treba podsećati, kad, su metal ekipe Grobara eskivirale podršku, Điu, Liu, Bajri, Admiru, Dragom, Vujadinu, nije se završilo dobro, za Partizan, ni sav narod Srbije i okolo???
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
5.414
Локација
Храм фудбала
Da li se uprava FK Partizan zalaze da u slucaju da se sezona ne bude mogla zavrsiti, kompletna sezona ponisti? Jer jos nista nije gotovo.
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.172
Локација
CyberSpace
misliš, ima dovoljno bodova u opticaju da se do kraja promene stvari na tabeli.. teoretski? :icon-twisted:
vidiš... :sneaky:
samo kad bi oni odlučivali svojom glavom.. :confused-smiley-013:
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.302
uvek smo bili sa marketingom na - vi
koliko boli taj nedostatak kreativnosti, taj amaterizam
ovako kako se vodi partizan ovako se danas vode neki prigradski da ne kazem lokalni klubovi (bez nipodastavanja ijednog takvog kluba)
i ne radi se samo o nedostatku novca, cak sta vise mislim da je to i najmanji problem, nego jednostavno kurcobolja, bas tako boli ih q!
tako ti je to kad ti klub vode neprofesionalni "ljudi" koji ne vole taj klub koji su tu samo iz licnog interesa koji su tu samo zbog idi mi dodji mi poslovanja, sitnih interesa jos sitnijih dusa... jednom recju govna!
 
Top