Sigurno će prvo sebi i Vučeli da smanji plate, ili će Vučela sebi pa njemu...
Jbg, mi smo iz Evrope koja donosi neku kintu sa punim JNA ispali, igrača kog smo prodali, prodali smo, sve i da igramo utakmice, veći bi bio trošak za putovanja, hotel, prevoz, pranje dresova itd, nego što bi smo novca zaradili sa ,,1000,, duša po utakmici na JNA, od kojih 499 ima sezonske, a 499 uđe za ,,dž,,...
Što će reći da NEMA potrebe da igrače cima za rukav da im smanjuje plate, jer je bio DUŽAN da im te plate koje je obećao za ovu sezonu - OBEZBEDI. Tačka.
I hvalili su se u upravi da para ima te ne moramo da posle Kalabe prodajemo bilo koga...i šta je sad? Sad opet nema para, pa ajd udri po igračima...
Biće velikih pretumbacija i čudnih transfera i menjaža u Evropi, jerbo su oni tamo očekivali veliku dobit, i jer imaju velike troškove, pa bez te dobiti ne mogu to da ,,podmire,, - ali, jbg, daleko smo mi od Evrope i mi tolike troškove em nemamo, em nam je glavna zarada od prodaje igrača...
Da, sad prodaje nema, ali, kao što rekoh, naša uprava reče da smo sa Kalabom to trange-frange već obavili, a za sledeću sezonu, jebeš ga, videćemo kako ćemo za sledeću sezonu, kako mi, tako i ne samo cela Evropa, nego i ceo svet!
A možda nešto od svega toga ode i ,,na našu vodenicu,, - da, cene igračima će drastično pasti, ali to može npr. da znači da ih nećemo ni toliko prodavati pa zato ne moramo ni da kupujemo nove, ili - da recimo za milion evra sad možemo da dovedemo tri igrača umesto jednog,a da ne govorim o tome da kad se transferi jednom ponovo budu ,,odmrzli,, da će biti mnogo slobodnih igrača, koji bi možda radije da igraju kod nas za manje pare, nego da ne igraju nigde, itd, itd, itd...
volimpartizan.rs/fifa-dala-preporuku-dok-se-prvenstvo-ne-zavrsi-traju-ugovori-83777/
volimpartizan.rs/uefa-zamrzla-proces-evro-licenciranja-evo-sta-to-znaci-za-partizan-83761/
volimpartizan.rs/vazura-ocekuje-nas-teska-godina-sumnjam-da-ce-na-leto-uopste-da-bude-transfera-83771/