• Registracije za nove članove su otvorene do daljeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Pravilnik
  Predstavite se
 • Rukometni klub Partizan je zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2020/21, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu.

  Partizan.NET je odlučio da se pridruži pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe.

  Oni koji su u mogućnosti, mogu izabrati jedan od dva načina:
  1. Kupovinom sezonske ulaznice preko sajta Ticketline, po ceni od 1,500.00 dinara (za sve koji žele da u svojoj kolekciji imaju sezonsku ulaznicu i nalaze se na teritoriji Srbije)
  2. Neposrednom donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica na ime svih koji su pomogli.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa
  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa:

  webgazda@gmail.com
  Nakon uplate, molimo vas da se javite Uredništvu da bi se evidentirala vaša uplata, pogotovo ako ste član Foruma i ne želite anonimno da donirate.

Uprava i marketing

Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
1.842
Локација
Српска Бачка
Udbaškim slinama samo najgore.
Čovek rođen na funkciji, pišao po državi preko 70 godina, uništio Partizan, i ja da mu želim dobro? Ne ide to tako, prijatelju.

Uzgred, takvi ne napuštaju funkcije, makar i 200 godina imali.

P.S. Jedino šteta što je korona u pitanju, a ne kuga, guba ili tifus.
 
Последња измена:

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.802
Vučelua ima porodicu, samim tim ima i ko da ga žali, što se mene tiče, jedno govno manje na ovom svetu ( ako izgubi bitku sa kovidom)
Jednostavno prema takvum pojavama nemam ni trunke sažaljenja, Miloševićeva podguzna muva 90tih, podguzna muva svih režima nakon toga.
Ko ga jebe!!!
I nemojte mi ono "Nije hrišćanski"
on je ipak van bilo kakvog hrišćanskog okvira.
 

Sacayak

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.274
Локација
Српска
Vuletic podnosi ostavku. Moze se reci najmanje zlo od njih.
 
Последња измена:

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.173
Локација
Banja Luka
Šta je tompusa na račun kluba popušio, dobro je da karcinom pluća nije dobio. Preživječe udbaš stari, neće ni Bog svakoga
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.116
Локација
Blok 70
Debeli gejpeder sigurno nije odgovoran za politiku kluba, a najavio sam ovde pre par meseci da ce ga pozdraviti kad sam cuo da se svadjao sa njima..
Vucelic verovatno nece raditi vise, znaci ostaje samo Vazura koji je privatizovao skupstinu, znaci ceka se kum Nedic, znaci Ostoja!

krv ti jebem
 
Top