Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.150
Reaction score
14.387
Локација
Brdo Banovo
Kod veselog profesora uz sve ostalo, sad smeta i supernaknadna pamet. Sedeo s njima, bio deo VVV bubasvaba i teklo med i mlekce.
Isutiran
Odjednom zna sve, svi papiri tu, zna kada je i kome restoran iznajmljen, ciji sincic sta radi, evo i koliko je sifilicar "dao" Obradovicu.

P.s. glasove ovoj upravi na skupstini nam dragog fk ( eFKeja, by @srna ) dali bas profini studenti...

Kad je vec kako kaze, Crno na Belo
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.039
Reaction score
14.055
Локација
Kipar
@JasminaT
Jesmo se mi raspravljali oko toga I ja mislim da je ta rasprava bila mozda I preterana zato sto niko od nas ne moze sa sigutnoscu znati sta je Obradovic mislio da kaze. Vuletic kao pravnik koji se cesto hvata za cinjenice upotrebljava to bez obzira sto time prlja Obradovica. Covek ocito bezobzirno gazi svakoga sto mi se nimalo ne svidja.
 

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
631
Reaction score
3.838
Ako zbog dovodjenja Zoca prestane da se peva onda nas treba jebati, samo jace. Ako Zoc bude insistirao da se prestane, moze da se promeni u nesto manje uvredljivo, ali treba pevati svakako. Prva usna nikada ne bi dozvolila dolazak Zoca da nema nista od toga, to je valjda svima jasno... Na stranu to sto je Zoc veliki grobar i jos veci covek, sigurno ne bi dosao da radi sa budzetom od 2 miliona. Naravno da je prva usna Srbije aminovala, dozvolila i obezbedila. Iskreno, malo je jadno da nas neko kupuje sportom, kao cige...

Debeli uz svo sranje u kojem je i sam delimicno ucestvovao, jeste uz Duska bio jedini koji nas je distancirao od velje i mafije javno. Jedini i dalje prica o povezanosti naprednjaka sa mafijom. Ni jedno ni drugo mu necu zaboraviti. Za sta se on konkretno sada bori ne znam, ali mislim da je trenutno potreban. Naslov jeste izvucen iz konteksta, verovatno je neko cigance pisalo. Ni Vuletic mozda nije to najspretnije rekao, ali ne vidim da u tome sto je rekao ima neistine, sta god mi mislili o tome, i koliko god novinar tendeciozno preneo. Ispalo je kao da su to neke velike pare za najboljeg evropskog trenera svih vremena, a cige vise nudile Prijovicu...
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Odgledao pre par dana, dva sisaca kurca, voditelj u figurativnom a profa u bukvalnom smislu. Ovaj prvi polusenilan sa pristojnim vokabularom, ali dzabe kad ne razlikuje aut od kornera. Par puta pogubljen poprilicno. Vuletic se snasao u par neprijatnih situacija. Sve u svemu profesor vrti jednu te istu pricu na svim mogucim youtube kanalima.
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Mene kod Vuletica u onom intevjuu najvise brine ona recenica kad kaze "FK Partizan je u ovom trenutku duzan 35 miliona".Ocigledna je zelja Diktatora da nam ugasi FK.Nije da ne znamo to...ali treba obratiti veliku paznju na to.
 

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
545
Reaction score
983
Sad profesor mora da drži dupe uz vrata:D i zato ide od jednog do drugog YouTube kanala.

Ali neka se cuje i njegova priča.
Distancirao je PFC od klana javno, on jedini iz uprave nam.

A i bio je tu pre toga, sa tom istom upravom.

Ima tu svega.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.591
Reaction score
3.363
Локација
JNA
Tako je to u Partizanu , kao i svakoj sferi drustva..prvo se lizu, pa se pljuju i iznosi se prljav ves,pa onda se sve zaboravi, pa postanu opet drugari, pa se opet lizu i tako sve u krug..dok je bilo lepo i dok je bilo para super, kad malo pocnes da talasas onda te uklone i ti onda seres po istim tim ljudima! FK Partizan je okupiran, ne treba to Profa da nam dokazuje..
 
Последња измена:

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
813
Reaction score
2.696
Локација
.
Zna li se sta za sezonske za ovu sezonu ili upravi zvizde muda?
 

Nemke PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
427
Reaction score
396
Локација
Beograd
Finansijski izveštaj kluba zaključno sa 31.12.2020.
 

Прилози

  • FK Partizan_Misljenje revizora_Nekonsolidovani FI 2020_FINAL-potpisan-potpisan (1).pdf
    2,8 MB · Прегледа: 57

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.418
Reaction score
11.795
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Ja sam stao posle neto gubitka za tekuću godinu.
Da li iko zna jesu li i stadion i Teleoptik upisani u kapital Partizana?
 

Nemke PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
427
Reaction score
396
Локација
Beograd
Teleoptik jeste,stadion je u vlasništvu SD.

Ne piše ovde šta je od imovine stavljeno pod hipoteku,osim da je iznos koji je stavljen nešto preko milijardu dinara ili nešto ispod 9 miliona evra.

Poreske obaveze su drastično skočile u poslednje 2 godine.

Ne znam kakvi su uslovi oko transfera Sadika,ovde piše da je dobijeno 372 miliona dinara ili tek nešto preko 3 miliona evra.
) i Umar Sadiqa u klub Almeria, Španija (372,153 hiljada dinara)
Takođe Almerija i dalje treba nešto da isplati.
Potraživanja po osnovu prodaje igrača iskazana, sa stanjem na dan 31. decembar 2020. godine, u iznosu od 235,160 hiljada dinara (uključujući tekuća dospeća u iznosu od 117,580 hiljada dinara napomena 29) sadrži potraživanje od Union Deportiva Almeria-e u iznosu od 117,580 hiljada dinara.

Nije bilo reči oko toga da li je Stevanović u City prodat na rate,tek ovo je nešto je isplaćeno klubu.
kao i na razgraničeni prihod od transfera igrača Stevanović Filipa u FC Manchester City u iznosu od 176,370 hiljada dinara. Prihod u iznosu od 176,370 hiljada dinara realizovano je 12.01.2021 godine

Od sponzora je zarađeno 130 miliona dinara,malo iznad milion evra,najviše od Telekoma(55 miliona dinara) i firme Sport time d.o.o,to su valjda ona braća Stanojlović(49 miliona dinara).Telekom ove godine bi trebalo da isplati dosta veću sumu,oko milion i po evrica.

Igracki kadar nikad skuplji,po onome što imamo vezano ugovorima za ovu godinu od igrača i stručnog štaba obaveze su 7.3 miliona evra,a ono što je pod ugovor i za 2022. je 4.6.

Generalno gledano finansijska situacija u klubu je sve gora i gora,dug sve veći i veći i nema nikakvih naznaka da se sve ovo zaustavi.
 
Top