Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.888
Reaction score
26.030
U jeku polemike Stanoje vs Suma, samo da podsetim prema kome treba usmeriti kritike i pljuvacinu.

Ovo su dva teksta koji su se pojavili na sajtu partizan.net, sredinom 2015 godine, dakle nova uprava je bila u sedlu tek pola godine, a toliko toga su uradili da je odmah bilo jasno sta nam se sprema. Od tada na ovamo moze se napisati citav feljton, ali uraditi sve ovo za samo sest meseci, pa to je vrh... Izvolite se podsetiti.

 

Dzoni82

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
564
Reaction score
743
Iskreno, muka mi je vise i od njega! Covek uredno javno objavljuje stvari iz kluba koje su poverljive. Za to treba da popije tužbu!

Jedan od lesinara koji misli da je bolji od onih koji su ostali. A sve pod pričom da hoće da pomogne Partizanu... Kako ova objava pomaže, bas me zanima?! Na stranu što se slažem da je u pravu oko Ilieva.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452
Само здрава приватизација је једино решење, а јасно је колико је она реална у оваквој земљи. Да клуб функционише на један модеран начин који је опробан и сигуран, да озбиљни пословни људи преузму клуб и да оживе маркетинг, да довуку јаче спонзоре, да се растерети распродаја играча како би могли да будемо конкурентнији у Европи, а да спортским сектором руководи озбиљан човек и озбиљан ауторитет попут Томића или Мијата, а не човек који час јесте СД час није, час је СД али само за офанзивне играче..... Имамо страшан потенцијал као клуб са које год стране да се погледа - историја, инфраструктура, армија навијача, јака омладинска школа одувек.......све услове имамо да будемо међу најјачим клубовима Европе осим једног најбитнијег - здравог окружења....све око нас је ненормално, проклет смо клуб, а ово је проклета земља. Да није тако одавно би имали модеран стадион, фудбалски Пионир од 35-40 хиљада места који би нам осим већег броја навијача и још тврђе атмосфере доносио и зараду уместо што сада имамо губитке и на стадиону и где год се окренеш, најталентованији играчи из наше школе би овде остављали дубок траг...тим би био таквог квалитета да је способан да игра нокаут фазу ЛШ сваке године........са таквим стадионом и са пре свега тим новим моделом управљања клуба све би оживело, уместо да стадион зврји скоро скроз празан у мањим мечевима људи би једва чекали да виде на делу наше играче без обзира да ли играју са Манчестером или Радником, створио би се један култ посећивања утакмица који нам фали деценијама, вратило би се велико поверење у тим и тренера што нам одавно фали, клинци би као идоле гледали Блекија, Калабу, Митра уместо Кристијана и остале.....за Европу би се тражила карта више, у првенству не би било испод 15.000 људи сваки меч јер многи нарочито старије генерације данас Партизан гледају искључиво на тв-у.....па још да је среће да је лига нормална и регуларна, да има нормална правила која ће да ти омогуће да направиш јачи тим па да је и сама лига јача, да нема политике и антифудбалских интереса.......у било ком нормалном окружењу ово би било нормално али с обзиром где живимо овде је то чиста утопија и не верујем да ће ми и унуци дочекати остварење ове визије, а камо ли ја.
 
Последња измена:

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Slučaj Stanojević: Sindrom izgubljenog kluba

Na stranu ko je u pravu u čitavoj ujdurmi, a nije lako zaključiti da šef struke crno-belih ima istinu iza svojih leđa, problem Partizana nalazi se na drugoj strani. Ne u Crvenoj zvezdi, moćnoj da na volšeban način odloži meč sa Voždovcem, već u nejakom Partizanu, nespremnom da digne glas i zaštiti sebe od samovolje najljućeg rivala.

Partizanovo rukovodstvo, poslednjih godina, savršeno ispunjava svoju misiju – klub vozi u rikverc, zakucan iza Crvene zvezde, već dve godine nije osvojio trofej… I zato ne čudi što ni posle najnovijeg slučaja niko od čelnika crno-belih, prvenstveno predsednik Milorad Vučelić i direktor Miloš Vazura, nije digao glas. Ćutanje je zlato, zalog sigurnosti rukovodeće garniture na klupskom vrhu.

1632389686-Stanojevic-DERBI-165-09-2021-19689-01.jpeg
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.410
Reaction score
28.619
Локација
Novi Sad
Poslednji pasus je sve rekao

Dok komšije imaju moć da kreiraju ligu i njenu istinu, tišinu u Humskoj remeti samo šef struke. I niko, ama baš niko, više!? Ima li, posle Stanojevićeve, svesno izrežirane, vesti dana, nešto da nije jasno?

UPRAVA MARŠ NAPOLJE!!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452
СК сам увек перципирао као циганско гласило и мени цео овај текст личи на то да се полако спрема нека нова управа у децембру.....наравно, нова управа са старим задацима. Сјаши Мурта да узјаше Курта и томе слично
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.550
Reaction score
10.855
Iskreno, muka mi je vise i od njega! Covek uredno javno objavljuje stvari iz kluba koje su poverljive. Za to treba da popije tužbu!

Jedan od lesinara koji misli da je bolji od onih koji su ostali. A sve pod pričom da hoće da pomogne Partizanu... Kako ova objava pomaže, bas me zanima?! Na stranu što se slažem da je u pravu oko Ilieva.
Muka je i meni od njega jer je dvolican.

Ali treba da objavi sta god da ima, ma koliko islo na stetu kluba.
Kad Vazura i Vucela kupe klub i sami dovuku ljude koji ce taj klub sponzorisati, pa da pricamo o poverljivim stvarima.
 

Dzoni82

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
564
Reaction score
743
Dovoljno je pametan da moze da kaze sve sto ima i bez objavljivanja poverljivih informacija, sa istim krajnjim efektom. Ali ovako mu je sladje, da vrati onima iz uprave. I onda se on takav predstavlja kao neko ko ce da spasi Partizan.
 
Top