Uprava i marketing

El Patron

Početnik
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
36
Локација
Nis
Ovo sa popovima, ultra srbovanju I ostalim glupostima, ne da ne podnosim, nego mi se zestoko gadi. Koliko vidim ovde bi neki hteli da budemo u istom rangu sa ciganlukom!
Mi smo bre gospoda a ne ona uvezena govna na jugu...zna se sta je Partizan!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
3.795
Ovo za crvenog komunjaru lopovskog bruka i sramota da mu se bilo sta dodeli a kamoli od srpske crkve. Ali kakva drzava i vlast (pedercina vucic) takvo i dodeljivanje ordena raznim sljamovima koji mu lizu bulju.
 

Čik

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
176
Локација
Beograd
Nije sramota dodati neku godinu robije. Ali mogao sam i da pretpostavim da je to podmetačina onog udbaškog popa Irineja Bulovića...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
7.364
Ко зна да ли ће се икад остварити али живим за дан кад ћемо да се приватизујемо и кад ће клуб да нам воде странци, доста је ове домаће багре све их треба послати у циганку па нек тамо раде све што раде јер то је клуб створен за то да га воде такви.
 

Čik

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
176
Локација
Beograd
Jedna info, sada već matora, najpre je Tadić urgirao, da ne kažem sredio da nam u fudbalu Telenor 2012. bude generalni sponzor što je znate ko već odbacio, a zvaničnu nameru, ne i ponudu za kupovinu FK smo iste godine imali od nekog nemačkog konzorcijuma, koji je želeo da se obaveže i za nov stadion i sve što ide uz klub, međutim Sultan lično je stopirao uz rečenicu dok ne sredimo i ne prodamo najpre Zvezdu, nema šanse tek Partizan...
 

part

Početnik
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
121
Локација
Beograd
Nekad je Milan Obućina regulisao sponzorstva, otkad ga policija pritegla pre 4 godine, da nije jednoumlje?
Zna se da je krilatica Sponzori Šampiona trn u oku zgadiji, Svaki investitor nam je Potreban, nastavak svega. Partizanov sponzorski konzorcijum u pitanje ne dovodi sponzore kao Galenika, Zepter, Telenor, MTS, Comtrade, KomBanka, u svim vestima ako pretražite su pominjani kao deo Partizanovih uspeha, to što im zbog boja i lokacija, vrhovnika, fanovi zameraju uticaj i večna ognjišta...otom potom.
 

Nisi

Grobar
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
563
Локација
Kipar
Pravo zboris. Dodao bih Bekament za nastavak dominacije. Bilo je Tole lopove a zna se ko krade. Pametnom dovoljno.
 

part

Početnik
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
121
Локација
Beograd
U svakom slučaju, BiP i Leo, verni navijači nam, ..su nekad bili Partizanovi prosvetitelji,
Sada izvesno Gavran i Obućina Partizanovi sveci.
Biće, biće, ikona i fresaka za njih na novijim pravoslavnim objektima!!!.. Znamo da su crvuljugi kojegde uradili freske, ne samo palim borcima...?!!
 
Top