Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Sedeo je kao ikebana, pocesni vitez francuske legije casti, i sluzio kao opravdanje za kradju u vise razlicitih struktura, a pogotovo Zeceviceve i Bjekoviceve. On jeste covek sa dobrim manirima, ali je saucesnik onoga sto se dogadjalo u klubu godinama, sto je danas rezultiralo ovime sto imamo... Nije najodgovorniji, ali sa takvim 'uticajem i ugledom' nije bas morao da pusti da se na dva metra od njega krade i razara, a da on blagosilja sa osmehom. Koliko god da je vazaanza sportsku istoriju kluba i za medjunarodni ugled u nekom prethodnom vrmenu, podjednako je i saucesnik u zlocinu nad klubom. A price nije mogo, nije znao, opravdavaju ga koliko i Kostunicu.
 

Amadeus

Grobar
Учлањен(а)
20.07.2021
Порука
655
Reaction score
1.540
Локација
Jug
Ćure nikada nije znao ni imena igrača dok je bio predsednik, on čovek nije imao pojma za koliko Bik i Zec para prodaju igrače, živa istina je da je bio fikus i da im je služio samo kao paravan i da sredi nešto jer je baš cenjen u tom svetu.
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.

....
 

LuizEverton

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2020
Порука
370
Reaction score
1.741
Локација
Novi Sad
Ne samo što je Bidži okačila čestitku u Fiorentininom dresu, nego je pre jedno sat vremena okačila čestitku i u našem, tako da eto sad stoje dve čestitke pa ko voli nek izvoli
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.458
Reaction score
5.792
Локација
beograd
Očigledno se klub stidi Vlahovica. Mogli su potpis da mu cestitaju, kao sto su brojni uticajni ljudi/stranice cestitale.
Jebem Vam mater svima, neka svi uvek cuju i znaju da ste prodali igraca za 1.7 miliona, a da je sledeci transfer koji je napravio iznosio 70 miliona.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.868
Reaction score
13.621

:cekanje:
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.732
Reaction score
29.525
Локација
Beograd

Primer demagogija za udžbenike: predavač poznat:

šampionska titula i što duže igranje u Evropi. Sasvim sigurno i Ligu šampiona posle toga

Šta si uradio da uđemo u Ligu šampiona?

Želja nam jen da se u ovom mandatu izvrši radikalno renoviranje stadiona Partizana i da u ovom mandatu kompletiramo centar Teleoptik, napravimo internat, što je bio naš dugogodišni plan.

Dugogodišnji jeste jer ga godinama slušamo, još nismo ugledali rezultat te priče.

Dolaskom Fejse rešili smo goruće stvari.

Koje goruće stvari?
Otišli su Suma, Šćekić, povređen je Pantić, da li je Fejsa možda igrač ,,tri u jedan,,? Igra za trojicu?
Direktor, Matke i ja stalno pišemo kakvi su igrači potrebni za ulazak u LŠ, vama je jedan Fejsa dovoljan za to?
O.k. Super. Videćemo.

Ono što Partizan odlikuje je njegova omladinska škola. Vidite koliko igrača imamo na pripremama koji su nekada bili izdanci omadinske škole ili su sada takav primer. Oko 80 odsto takvih igrača je trenutno na pripremama u Turskoj. Kao što vidite u reprezentaciji šest-sedam igrača iz Partizanove škole. To je naša snaga.

To što su neki sadašnji (Zeka, Markec, Miljko, Obrad...) igrači nekada izašli iz omladinske škole nije tvoja zasluga, nego onih koji su nekada bili u toj omladinskoj školi.
Zasluga sadašnje omladinske škole su momci koji su sada izašli iz te škole (Baždar, Ilić, Milovanović...)
Kakve koristi sadašnji Partizan ima od reprezentativaca Srbije koji su nekada izašli iz Partizanove škole?
,,Siću,, od Ducinog transfera i to je to.
Da neće možda reprezentacija Srbije da nam ustupi Ducu i Mitra u kvalifikacijama za LŠ?
Naša sadašnja snaga nisu reprezentativci Duca i Mitar, nego oni koje sad imamo: Fejsa, Zeka, Riki, Menig, itd...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.868
Reaction score
13.621
.....................................
.....................................
Трансфери су бонус, новац од европских такмичења је бонус, а маркетинг, спонзори, тв права и слично су финансијски темељ озбиљних клубова. ФК Партизан живи(преживљава) од бонуса....и од опраштања истих.
Да се надовежем на претходни пост да не би ишао скроз у оф на теми о појачањима.
Ми смо 10. клуб Европе у 21.веку по оствареном профиту од трансфера. Клубови попут Ситија, ПСЖ-а итд су у минусу од преко милијарду, а кад се додају плате тај минус иде и преко 2 милијарде. Практично скоро сви најјачи клубови Европе послују у минусу на том пољу. То све говори којим путем ми идемо, а којим они. Код нас су спонзори, маркетинг, тв права итд непостојећа категорија.......и зато годинама састављамо крај са крајем и докле год се то не промени не надам се ничему новом у односу на ово што гледамо сада и годинама уназад. Клубови попут Порта, Ајакса и Бенфике који су једни од ретких тих најјачих европских клубова који послују у плусу на пољу трансфера не би опстали да су им то једини приходи....чему тек ми да се надамо.
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.458
Reaction score
5.792
Локација
beograd
Jel imas neki predlog, resenje, savet ili samo konstatujes ono sto svi godinama znamo i pričamo?
Od konstantnog ponavljanja iste price nema ništa, to ti je valjda jasno.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.007
Priča je kompleksna. Da bi se napravio ozbiljan posao, potrebno je da se uloži relativno ozbiljan novac. Ali i tu je potreban preduslov, a to je dobra skauting mreža. Jel neko stvarno misli da će bilo ko ozbiljan u svetu da pravi poslovne odnose sa vazurom, vučelićem i sličnim?
Južna Amerika i Afrika su prepune fudbalera koji igraji po žnj timovima, često drugoligaškim, a koji su bolji od skoro svakog našeg prvotimca. Samo, ne možeš ti to da vidiš preko kaseta i youtuba kako Iliev radi. To ide drugačije, moraš u upravi da imaš jednog Mijatovića, Golca, Kataneca... trebaš videti kako mogu pomoći Žuka, Moreira, Vest i mnogi drugi, a oni nemaju pojma ko je vazura. Mijatović ko je zna ceo svet. Pa onda ti ovaj kaže, evo ima klinac u Botafogu, jbg mora da se da 2-3 miliona, ali če vredeti 20. Da ne dužim, ko je od bivših legendi posetio Humsku poslednji put? Društvo naše uprave nisu Partizanove legende i prijatelji, već nedić, danilo i slična banda koja gleda da se utali 100.000 evra, a ne prosperitet.
Možemo da kenjamo do sutra, problem je sramotna uprava, njihovo neznanje, lopovluk i nedostatak autoriteta. Verujte mi, ne treba da nam bude cilj uspeh, već da preživimo ovu okupaciju. Kad ih smestimo na robiju, tad razmišljati dalje
 

MS22

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
505
Reaction score
665
Локација
Beograd
Svako malo mi prođe kroz glavu koliko je pre ove uprave bio čest slučaj da neki bivši igrač, trener poseti klub. Ovi su oterali sve od sebe i ponašaju se kao da vode Mladost iz Lučana.
 

Залад

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.140
Reaction score
27.914
Локација
Из Чикага (моји...)
Klubovi (udruženja građana :D) su partijski plijen i mesta za mahinacije i pljačku bez kontrole. Izmišljaju nekakve dugovanja i "viškove" kako im se ćefne. Nikad niko završni račun nije tu vidio. Niti su kome odgovorni nit' ih ko šta pita. I niko nije lud da to ispusti. Ako (slučajno) bude neki rezultat-bude, ako ne-nova sezona i novo (samo)obmanjivanje. Nema tu ništa bez privatizacije, a od privatizacije nema ništa tako da...vrtićemo još dugo ove priče bez nekog pomaka. Nego, ajde...valjda ljudima bude malo lakše..
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.499
Reaction score
29.224
Локација
Novi Sad

Evo novog Magazina, pocinje sa kenjanjem julovca o podrsci Djokovicu, onda prilog o deci na stadionu, prozivka i odlazak na pripreme, prijateljske (kontrolne) utakmice, Fejsa, najava utakmica za pocetak prolecnog dela.
 

Humska

Početnik
Учлањен(а)
26.12.2020
Порука
152
Reaction score
447
Локација
Beograd
Imamo li nekog da protumaci kako mi uopste dobijamo licencu za UEFA takmicenja kad nam svake godine igraci odlaze zbog neisplacenih dugovanja?

Na strani 37, clan 50 stoji da "kandidat za licencu" ne sme imati neisplacenih dugovanja prema svojim zaposlenim itd.....
Kako taj deo zaobilaze? Znam pouzdano da je mnogo igraca "profesionalno angazovano" tj. redovno zaposleno kojima se ne isplacuju plate i ne placaju doprinosi za staz, zdravstveno osiguranje.... a nisu ni potpisivali cuvene "reprograme" sa klubom. Recimo Asano. Ista je situacija i preko brda - kao sto kaze nasa bivsa Sneza.
 
Top