Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

 • 1.000.000+ postova na našem Forumu!  Član @Haris_Brkić je napisao milioniti post, koji je završio prigodnim rečima: "A ako ste cigani, uživajte eto u ovakvoj pobedi, ona je zapravo ogledalo vašeg karaktera."

  O T V O R E N E    S U    R E G I S T R A C I J E

  Povodom ovog jubilarnog broja, i u godini kada Partizan.NET ulazi u 31. godišnjicu, odlučili smo da otvorimo registracije za nove članove!
  Iskoristite priliku da se priključite najvećoj online zajednici navijača Partizana na svetu i učestvujete u diskusijama.
  Pročitajte pravila i pridržavajte se kodeksa ponašanja!
  Dobrodošli!

Uprava i marketing

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
383
Reaction score
1.076
Локација
Nis
Aaa sta ste ocekivali...dok neko ne okupira ovu nesretnu vukojebinu necemo videti bolje.
 

Detelinarac90

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
2.960
Reaction score
14.370
Локација
Novi Sad
Piše u tom tekstu da su u "kumovskim" odnosima, što ne bi bilo čudno ako je istina. Ako nije, može da se vodi i kao čovek blizak i Terzi i Zeki.
 

Kezmanica

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
59
Reaction score
246
Локација
Kraljevo
Kad je obecani UO kluba koji ke pomeren za pauzu u prvenstvu .Ima li neka novina portal da se pita kada misle Vucelic i Vazure da pdrze skupštinu ?!
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.261
Reaction score
7.535
"Ostoja Mijailović podneo ostavku na mesto predsednika SD Partizan, pa izabran opet" mozzartsport

Dao ostavku i prihvaćena sa dve trećine glasova. Na istom sastanku imao više od dve trećine da bude izabran opet. Da l' je ovo realno? Je l' ovo Monty Python paralelni univerzum?
 
Top