Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протест против управе ФК Партизан 16.6.2024.?

• Total voters
    176
  • Poll closed .
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.441
Reaction score
66.383
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
gsn "nije nam u interesu da (stalno) budemo prvi" kandidat za poDpreCednika FKP...
Ne bih da budem ruzicev advokat ali aj da se podsetimo ko je to izjavio i kada. Gospodin koji laže čim zine i koji je tada bio krstajicev pijun odnosno njegovih gazda za sklanjanje SPS uprave da uđe SNS, u njegovu iskrenost verujem koliko i neutralnost čovića u kss

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.572
Reaction score
7.562
Локација
vezenemam
Znaš kako, ne mogu reći da sam sedao sa njim po kafanama, ali gde ima dima, ima i vatre, obično.
U toj anti-sps kampanji bilo je svega i svačega, to stoji. Ali opet , kao i svaki političar, nije da nema putera na glavi i mogli su "izvući" bilo šta, a oni se uhvatiše baš za tu njegovu "fleksibilnost".
Kako god bilo, čini mi se da su po tom pitanju "naši" (naročito političari, kao on, ili prasić) uvek bili dosta fleksibilniji od onih drugih.

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.932
Reaction score
3.316
Mozda malo manje zlo je dolazak Ljajica i Ruzica na celu kluba ali zasto opet politicari da nam vode klub? Nama treba pravi profesionalac da postavi klub na zdrave temelje koji zna da zaradi i donese pari klubu jer klubu za normalno funkcioniranje je potreban novac koji za zal je ukraden a ne da nam drzava vodi klub. i odredjuje sponzore i vodi preko uprave klub u rasulo.

Helsinki

Grobarčina
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
1.433
Reaction score
9.754
Локација
Nis
Mozda malo manje zlo je dolazak Ljajica i Ruzica na celu kluba ali zasto opet politicari da nam vode klub? Nama treba pravi profesionalac da postavi klub na zdrave temelje koji zna da zaradi i donese pari klubu jer klubu za normalno funkcioniranje je potreban novac koji za zal je ukraden a ne da nam drzava vodi klub. i odredjuje sponzore i vodi preko uprave klub u rasulo.
Zato sto smo kao narod govna,i moze svako da radi sa nama sta hoce pogotovo domaca bagra

Ne postoji drugo objasnjenje logicno za sve sta ovde politicari rade decenijama unazad,osim da smo glupava i nepismena govna

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
7.340
Reaction score
37.494
Локација
Beograd
Đorđe Tomić upravo gost na N1 studio live.

Edit: E jebi ga Tomiću, država je pomagala, Partizan sam kriv za sve što se dešava, ponovio je to jedno 14x.
Nije kriv Savez, država, cigani...

Последња измена:

Helsinki

Grobarčina
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
1.433
Reaction score
9.754
Локација
Nis
Jbt svaki dan neko u kog verujes da je normalan te razocara

Sta ovo izgovara iliev ivica kakvi bre trofeji

Jel ima neki novinar tamo da pita koga bre on zajebava vise

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
910
Reaction score
4.471
Локација
Čačak

Edit: E jebi ga Tomiću, država je pomagala, Partizan sam kriv za sve što se dešava, ponovio je to jedno 14x.
Realno zna i on sam ko je kriv... ali nemojmo očekivati da će to reći javno. Dovoljno je što gostuje već nekoliko puta na N1 ili novoj i možemo da budemo u još većem problemu... ja se nadam da će se ipak izroditi nešto kolko tolko normalno 11og

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
810
Reaction score
5.388

Jel ima negde snimak? Bas me zanima.

@manager23
Covek koji hoce silom da udje u Partizan ne sme javno da kaze ko je kriv??? Pa kako Dusko smeo jedini. Da ne kazem da je i Stanoje smeo. Doduse, nije dugo trajao i jos dobio preko picke. Preko drzavnih medija i onih sa nacionalnom frekvencijom se komunicira retardiranom ciganskom polusvetu. Kad hoce neko da posalje poruku nama, koristi se N1.

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
810
Reaction score
5.388
"Postoji sumnja da je najvažniji čovek rekao da je bonus dobra odluka za srpski fudbal, da vam dva bonusa budu u Srbiji. Od toga u Zvezdi igra stranac bonusa već četvrtu utakmicu. Da li je to dobro za srpski fudbal?". I jos par stvari se mogu vezati za zvalu sa te konferencije. Mozda nije rekao ono sto bismo mi zeleli i nabio ga na kurac kako bismo mi ovde na forumu, ali sa obzirom da niko nista ne sme da kaze... I sad tako lako da prihvatim da se kao opet nista ne sme reci. Ne znam...

Opet, u trenutku je nemoguce znati sta se desava i ko tu kome. Vreme i dela uvek pokazu. Pa da sacekamo jos malo da vidimo sta ce stvarno biti.

Pritom zaista mislim da Stanoje i nije neki trener i da je Duki trebao da ostane do daljnjeg.

Snickers

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
250
Reaction score
1.189
Локација
Trinidad and Tobago
Napisana prozivka - " mozes da mi das pare za licencu ali ne mozes da me gazis".

Satro prozivka ustvari mu je rekao dao si nam pare za licencu.

zvalavi je u stanju da se svadja sa topalkom, ali bas ovo nije video.

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.896
Reaction score
7.699
Rekao je: država je pomagala klubu u smislu da je platila licencu, ove i prošle godine. Pomagala je upravu, ali to je Partizanu medveđa usluga.
Oni u upravi rade na mig odozgo.. (voditeljka: na mig predsednika Srbije?) - pa da...

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
910
Reaction score
4.471
Локација
Čačak
Jel ima negde snimak? Bas me zanima.

@manager23
Covek koji hoce silom da udje u Partizan ne sme javno da kaze ko je kriv??? Pa kako Dusko smeo jedini. Da ne kazem da je i Stanoje smeo. Doduse, nije dugo trajao i jos dobio preko picke. Preko drzavnih medija i onih sa nacionalnom frekvencijom se komunicira retardiranom ciganskom polusvetu. Kad hoce neko da posalje poruku nama, koristi se N1.
Ko hoće da uđe silom u Partizan? I gde je sad Dule? Ne daju mu da bude trener ni mladjih kategorija...nemojte biti smešni. Bez vlasti nema uprave, nažalost. Mi treba da se izborimo da vlasti bude što manje, ili da što manje utiče na dešavanja ako je ikako moguće...

A što se tiče tvog stanoja, i svega toga što je ispričao o prvoj žvali Srbije, o toj predstavi je sve jasno: odgovor nije dobio od žvale. Sad se podseti šta je Željko rekao posle kupa u februaru i koliko brzo je stigao odgovor. A rekao je 10 puta manje od onoga što je pričao naš dragi stanoje. Predstava za srećne narodne mase grobara (tzv. realni grobari)

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
7.340
Reaction score
37.494
Локација
Beograd
Rekao je: država je pomagala klubu u smislu da je platila licencu, ove i prošle godine. Pomagala je upravu, ali to je Partizanu medveđa usluga.
Oni u upravi rade na mig odozgo.. (voditeljka: na mig predsednika Srbije?) - pa da...
Neće biti da je baš tako. Mislim jeste i to, ali je sam, bez ikakvog provociranja ponovio da država pomaže i da niko osim Partizana nije kriv, čak je abolirao i savez. Ne kažem da može đonom na državu,ali ovo ostaje zapisano da kad sve ovo prođe(mislim na žvalu), ostaće zapisano da se nismo bunili i da smo sami krivi, a većina nas ovde bolesno u mozak i istripovano.