Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протест против управе ФК Партизан 16.6.2024.?

• Total voters
    176
  • Poll closed .

vukMKD

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
661
Reaction score
1.263
Локација
Tamo gde vecno sunce sja...
Razocarao me Djole Tomic, onakvo sljihtanje coveku koji nas je maltene sahranio, nikako ne moze da se opravda.

Samo da ova bagra ode, i da se formria kvalitetan sportski sektor, od omladinske skole, preko Teleoptika pa, sve do prvog tima, (velika steta za klub sto to nece uraditi bas Savo Milosevic, kako sto je to uradio u zavezu kad je Srbija postala prvak sveta), drugo me vise ne zanima.

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
760
Reaction score
3.936
Локација
Čačak
Sramota je šta neki pišu ovde za trenutne jedinog čoveka koji se kako tako bori za nešto. Valjda svi treba da pevamo Vučiću pederu uključujući i novu upravu kluba i tad ćemo procvetati. Ja stvarno ne mogu da verujem. Imate li mozga imalo pojedinci?

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.170
Reaction score
6.230
Локација
Slobodarska Skotska
Vidi ne valja ni Tomic sto nije rekao vucicu pederu na tv-u, vec je rekao da se Partizan sam ubio, da ga je skupstina sahranila, da drzava u to gleda i ne mesa se, da cuti, da se ceka mig vucica, da se pozivaju na njega, da pomazu da daju pare i da ustvari rade medvedju uslugu dajuci legitimitet ovim debilima.... Jebo mamu sta vi hocete? Evo javite se, izadjite ispred svih, recite sta treba javno, dokle cete da kenjate i omalovazavate svaku borbu??? Dodjite na stadion, dodjite 11.oktobra, branite Klub kako znate i umete a ne da kenjate i trazite dlaku u jajetu na svakom nastupu Tomica, Prekazija, Srdje, tribine ili bilo koga ko pokusa bilo sta.... sramota sta pisu neki, majke mi.
Polako, sefe. Razumijem ja da tebe nerviraju svi (ukljucujuci i mene) koji iskazuju misljenje a nemaju konkretne prijedloge. Ali razumi i one koji se iznerviraju kad neko kaze da drzava pomaze klub a Partizan se samounistio. Naravno da ce se iznerivrati kad deset godina gledaju kako se promovise Stub Srpstva, dok nas jebu kako stignu (sto ne znaci da nema tu i nase krivice), i onda neko u koga se toliko uzdas izadje i kaze da nas drzava, ustvari, pomaze.

A inace, uz sve kritike Tomicu, istina je da je ovo sve isto kao i izbori bilo gdje u svijetu - ne nadas se uzaludno da ce pobijediti neko ko je jako dobar, nego se nadas da ce otici oni koji su gori. I ja bi najvise volio da na mjesto predsjednika dodje Florentino Perez i sa sobom dovede Mbapea i Vinisijusa. Ali ovde nije izbor izmedju Ljajica i Pereza, nego izmedju Ljajica i njegove klike i Vucele/Vazure i njihove klike. Mislim da cemo se svi sloziti koje je bolje rjesenje. Prema tome, podrska promjenama, pa makar bile i za samo 10% bolje (ili manje lose, kako ko voli).

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.532
Reaction score
8.545
Локација
E-WEST
Evo pitanje:

Od kojih para se plaćaju plate zaposlenima i igračima?

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.170
Reaction score
6.230
Локација
Slobodarska Skotska
Evo pitanje:

Od kojih para se plaćaju plate zaposlenima i igračima?
Od para koje kroz porez placaju gradjani Srbije, plus od onoga sto donese dijaspora. Ili mozda Drzava-To-Sam-Ja-Vucic isplacuje plate iz svog dzepa?

Zivim u inostranstvu posljednjih 17 godina i nigdje osim kod nas nisam cuo to da se drzavi treba saginjati i hvaliti je na sva zvona jer je nekom u drzavnom preduzecu isplatila platu, ili se neko sjetio da od drzavnih para (koje se kupe od gradjana) sagradi neki put, umjesto da ih prisvoji sebi.

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
9.017
Reaction score
7.553
Локација
§§§§§
Vidi ne valja ni Tomic sto nije rekao vucicu pederu na tv-u, vec je rekao da se Partizan sam ubio, da ga je skupstina sahranila, da drzava u to gleda i ne mesa se, da cuti, da se ceka mig vucica, da se pozivaju na njega, da pomazu da daju pare i da ustvari rade medvedju uslugu dajuci legitimitet ovim debilima.... Jebo mamu sta vi hocete? Evo javite se, izadjite ispred svih, recite sta treba javno, dokle cete da kenjate i omalovazavate svaku borbu??? Dodjite na stadion, dodjite 11.oktobra, branite Klub kako znate i umete a ne da kenjate i trazite dlaku u jajetu na svakom nastupu Tomica, Prekazija, Srdje, tribine ili bilo koga ko pokusa bilo sta.... sramota sta pisu neki, majke mi.
Rekao je da od 2016. pričaju i traže promene, da žele od tada ove da sklone. Za 8 godina su prvi put sad progovorili i za 8 godina nisu uspeli da smisle i iznesu plan! Ni jedan konkretan predlog, ni za prvog čoveka, ni za sportskog direktora, za trenera, za školu... 8 godina i nemaju jedno ime iza kog će da stanu. Da nije bilo "ludih" navijača i Apela ne bi se ni znalo da se oni nešto bune. A zašto? Zato što će isto da ćute i trpe svašta, kao i ovi skotovi. Zato "država daje", Vučić je kriv što je davao jer nam činio medvedju uslugu (Haris Džinović style), zamisli tog bola mozga. Država ćuti i ne meša se, stvarno Djordje Tomiću? Zato što su kod nas postavili sistem samouništenja, sve ide po planu, a kad žele da reaguju javno to odrade kod skotova pored (ponoćno preuzimanje kluba je isto ćutanje države izgleda). Kao što i sada reaguju, da bi smirili tenzije i ne dozvole eskalaciju (koje neće ni biti) i promeniće ljude, pustiće nas jedno vreme da naprave privid normalnosti (kao prošli put kod Sotonoja koji je bio zadovoljan sudjenjem dok nije bilo potrebe da se guraju cigani). A onda nas isto ovo čeka. Djordje Tomić očigledno daje sebi za pravo da priča u ime svih potpisnika, možda je to dogovor, ne znam, ali nisam baš siguran da u MI MISLIMO odnosno MI NE MISLIMO DA JE DRŽAVA UNIŠTILA PARTIZAN zaista ima podršku svih sa spiska. I naravno da ne treba da kaže na TV-u Vučiću da puši kurac ali na jedinoj stanici gde se koliko toliko može nešto reći protiv vlasti i gde uglavnom ljudi iz opozicije prate te kanale, on pohvali državu (Vučića - jer država to sam ja) i kaže da smo se mi ubili sami. Super, to sve pričaju i na Pinku za lobotomiranu masu pa daj neka i donekle normalni počnu da misle isto to. Nije Vučić kriv, mi smo! Al u kurcu!

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.678
Reaction score
24.125
Локација
U Kinšasi
Sjebo nas je opet, svi su sumnjivi. Jebem te živote.
Ali u pravu je Đorđe, na vučića se ne ljutim, njemu je sve oprošteno jer i ja bih cigane dekretom ugasio da mogu. Ovi naši, naša deca koja su omladinsku školu prošla, Kralj, Iliev, svi ovi što su redaljku imali na klupi, svi ovi što ćute, ovi što iz crno belih pelena preleću kod cigana, e oni nas i jesu doveli do ovde. Sto vam majki jebem svima.

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
9.017
Reaction score
7.553
Локација
§§§§§
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.253
Reaction score
63.859
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Sjebo nas je opet, svi su sumnjivi. Jebem te živote.
Ali u pravu je Đorđe, na vučića se ne ljutim, njemu je sve oprošteno jer i ja bih cigane dekretom ugasio da mogu. Ovi naši, naša deca koja su omladinsku školu prošla, Kralj, Iliev, svi ovi što su redaljku imali na klupi, svi ovi što ćute, ovi što iz crno belih pelena preleću kod cigana, e oni nas i jesu doveli do ovde. Sto vam majki jebem svima.
Upravo ovo.
Partizan nikad ne bi mogao biti na ovim granama bez saradnika.
Jedan kkp da bi se oterao DV je morao da potroši pekovića kao saradnika.

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.532
Reaction score
8.545
Локација
E-WEST
Od para koje kroz porez placaju gradjani Srbije, plus od onoga sto donese dijaspora. Ili mozda Drzava-To-Sam-Ja-Vucic isplacuje plate iz svog dzepa?

Zivim u inostranstvu posljednjih 17 godina i nigdje osim kod nas nisam cuo to da se drzavi treba saginjati i hvaliti je na sva zvona jer je nekom u drzavnom preduzecu isplatila platu, ili se neko sjetio da od drzavnih para (koje se kupe od gradjana) sagradi neki put, umjesto da ih prisvoji sebi.

E pa vidiš, Partizan nije preduzeće koje treba da plaća plate iz državne kase, nego iz sopstvene, jer se klub bavi profitabilnim sportom, kao udruženje građana. Treba da bude samoodrživ, a od "države" može da dobije sponzorstvo od nekog javnog preduzeća koje opet treba da ima ekonomski interes kroz marketing, kao što i ima (mts i slično).

Partizan svakog meseca dobija uplatu od države da bi plaćao plate, jer bi u suprotnom svi igrači raskinuli ugovore i otišli. U klubu nema dinara. Jel to nije pomoć države?

A ĐORĐE TOMIĆ SE NIKOME NIJE ZAHVALIO I TO JE LAŽ.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.548
Reaction score
33.594
Локација
Beograd
Apropo pomoći države Partizanu, samo nekoliko pitanja:

Kako su Vazura, Vučelić i Velja Nevolja došli na pozicije u Partizanu?
Ko ih je tu doveo?
I dokle su oni doveli taj Partizan?

Jel Vazura možda pre direktorske fotelje u FKP kao bio neki stručnjak za fudbal, fudbalska legenda FKP, uspešan direktor, privrednik, biznismen, ekonomista, menadžer, šta?
Ili samo vepar iz SNS- a koji je dobio unosno radno mesto, sjebao Partizan, napravio milionske dugove, i naravno zbog svega toga nikad neće odgovarati nikome...

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
583
Reaction score
2.133
Rekao je da od 2016. pričaju i traže promene, da žele od tada ove da sklone. Za 8 godina su prvi put sad progovorili i za 8 godina nisu uspeli da smisle i iznesu plan! Ni jedan konkretan predlog, ni za prvog čoveka, ni za sportskog direktora, za trenera, za školu... 8 godina i nemaju jedno ime iza kog će da stanu. Da nije bilo "ludih" navijača i Apela ne bi se ni znalo da se oni nešto bune. A zašto? Zato što će isto da ćute i trpe svašta, kao i ovi skotovi. Zato "država daje", Vučić je kriv što je davao jer nam činio medvedju uslugu (Haris Džinović style), zamisli tog bola mozga. Država ćuti i ne meša se, stvarno Djordje Tomiću? Zato što su kod nas postavili sistem samouništenja, sve ide po planu, a kad žele da reaguju javno to odrade kod skotova pored (ponoćno preuzimanje kluba je isto ćutanje države izgleda). Kao što i sada reaguju, da bi smirili tenzije i ne dozvole eskalaciju (koje neće ni biti) i promeniće ljude, pustiće nas jedno vreme da naprave privid normalnosti (kao prošli put kod Sotonoja koji je bio zadovoljan sudjenjem dok nije bilo potrebe da se guraju cigani). A onda nas isto ovo čeka. Djordje Tomić očigledno daje sebi za pravo da priča u ime svih potpisnika, možda je to dogovor, ne znam, ali nisam baš siguran da u MI MISLIMO odnosno MI NE MISLIMO DA JE DRŽAVA UNIŠTILA PARTIZAN zaista ima podršku svih sa spiska. I naravno da ne treba da kaže na TV-u Vučiću da puši kurac ali na jedinoj stanici gde se koliko toliko može nešto reći protiv vlasti i gde uglavnom ljudi iz opozicije prate te kanale, on pohvali državu (Vučića - jer država to sam ja) i kaže da smo se mi ubili sami. Super, to sve pričaju i na Pinku za lobotomiranu masu pa daj neka i donekle normalni počnu da misle isto to. Nije Vučić kriv, mi smo! Al u kurcu!
Apsolutno potpisujem sve od a do s! Sramna izjava,toliko sam se razocarao da ne mogu opisati! Jebo vas vucic i drzava u cmarulju! Ej bre,glavnim i odgovornim das legitimitet,opravdanje i odbranis ih za najveci zlocin-unistavanje Partizana! Niko te nije terao da kazes bilo sta lose,pa cak i nesto diplomatski,ali ovakvo proseravanje,da nisu krivi drzava,savez i zvezda jbt?!?! Ako je to zvanicni stav,odmah zelim da povucem potpis svoj,kakav kurac apel,kakvi bakraci bre,ne podrzavam nista i nikoga ko ima takve stavove!
Sad su mi neke stvari jasnije.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.170
Reaction score
6.230
Локација
Slobodarska Skotska
E pa vidiš, Partizan nije preduzeće koje treba da plaća plate iz državne kase, nego iz sopstvene, jer se klub bavi profitabilnim sportom, kao udruženje građana. Treba da bude samoodrživ, a od "države" može da dobije sponzorstvo od nekog javnog preduzeća koje opet treba da ima ekonomski interes kroz marketing, kao što i ima (mts i slično).

Partizan svakog meseca dobija uplatu od države da bi plaćao plate, jer bi u suprotnom svi igrači raskinuli ugovore i otišli. U klubu nema dinara. Jel to nije pomoć države?

A ĐORĐE TOMIĆ SE NIKOME NIJE ZAHVALIO I TO JE LAŽ.
NIsam rekao da se Djordje Tomic zahvalio drzavi. To navodim kao primjer razmisljanja naseg covjeka. Ali je konstatovao da drzava nista nije kriva i da drzava pomaze Partizan.

Ako je to tako kao sto ti kazes, zasto onda drzava nije promijenila zakon i dozvolila privatizaciju Partizana? Bilo ih je koji su htjeli da preuzmu Partizan i da skinu taj ocigledno veliki teret drzavi sa grbace. Eno Filip Cepter, jedan od mnogih, je govorio da je htio da kupi/ulaze u Partizan, ali drzava nije dala. Nebitno kakav je to lik, samo navodim kao primjer. Je li mozda zato da bi se, preko te velike zahvalnosti koju klub duguje drzavi, taj isti klub mogao kontrolisati?

Uostalom, ako je sve to tacno, onda je sve ono sto sam citao ovde na forumu godinu i po koliko sam clan, sva ona "Vucicu pederu" uzvikivanja, sve ono prozivanje "Pickoustog"...Sve je to bila laz? Vucic, kao predstavnik te drzave koja nesebicno pomaze Partizan, zapravo Partizanu zeli dobro, jer je mogao isto tako te drzavne pare da preusmjeri negdje drugo i samo zahvaljujuci njemu jos smo zivi, nakon sto su neki neutralci, koji veze sa drzavom i vlasti nemaju, zasjeli na rukovodeca mjesta? Sami sebe postavivsi? Otkud onda toliki bijes prema Vucicu ovde ako su ljudi iz Partizana krivi za sve?

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
9.017
Reaction score
7.553
Локација
§§§§§
Pa ne znam, možda na primer da se raspusti skupština i da u nju udji ljudi koji vole Partizan? Kakav bi ti predlog hteo a da ti se svidi?
Nisam nikad čuo od ovih, a ni od svih prethodnih iz Uprave, da ne vole Partizan. Za ove znam ko su, mogu na internetu da pretražim ako me baš poimence interesuju imena a za te koje bi on hteo u skupštini ne znam ko su. Ovi nastupi imaju težinu kao nekog sa malo više pratilaca sa Twittera da su doveli, "ja bih da menjam ali nemam nikoga konkretno za zamenu da predložim", pa bi i moj predlog bio sličan. Razlika je što se ja time ne bavim a on da. Ali da sam se bavio time 8 godina pa bar bih imao čoveka kojeg bih predložio. Jedno ime bih smislio i izlobirao da bude ispred svih nas. Svidja se predlog - super! Ne svidja - ok. Ali bar se zna konkretno i ljudi kažu mišljenje o tome.
Ko je jos izasao javno da kaze nesto ili da se pojavi tamo gde je trebalo a da ima neki veci kredibilitet?
Golman Partizana, koji totalno suprotno misli od Tomića.

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
2.404
Reaction score
10.706
Napisao sam lepo, da ima veci kredibilitet...ne znam sta ti nije jasno? Ako nam je Jovanovic koga veoma cenim i postujem i koji je najbolji igrac ovog Partizana a sigurno zasluzuje i da bude deo nekog boljeg Partizana sutra, i titule itd... ako nam je trenutno on covek sa najvecim kredibilitetom od svih igraca u celoj istoriji FK-a onda nema sta da trazimo.