Rekao je da od 2016. pričaju i traže promene, da žele od tada ove da sklone. Za 8 godina su prvi put sad progovorili i za 8 godina nisu uspeli da smisle i iznesu plan! Ni jedan konkretan predlog, ni za prvog čoveka, ni za sportskog direktora, za trenera, za školu... 8 godina i nemaju jedno ime iza kog će da stanu. Da nije bilo "ludih" navijača i Apela ne bi se ni znalo da se oni nešto bune. A zašto? Zato što će isto da ćute i trpe svašta, kao i ovi skotovi. Zato "država daje", Vučić je kriv što je davao jer nam činio medvedju uslugu (Haris Džinović style), zamisli tog bola mozga. Država ćuti i ne meša se, stvarno Djordje Tomiću? Zato što su kod nas postavili sistem samouništenja, sve ide po planu, a kad žele da reaguju javno to odrade kod skotova pored (ponoćno preuzimanje kluba je isto ćutanje države izgleda). Kao što i sada reaguju, da bi smirili tenzije i ne dozvole eskalaciju (koje neće ni biti) i promeniće ljude, pustiće nas jedno vreme da naprave privid normalnosti (kao prošli put kod Sotonoja koji je bio zadovoljan sudjenjem dok nije bilo potrebe da se guraju cigani). A onda nas isto ovo čeka. Djordje Tomić očigledno daje sebi za pravo da priča u ime svih potpisnika, možda je to dogovor, ne znam, ali nisam baš siguran da u MI MISLIMO odnosno MI NE MISLIMO DA JE DRŽAVA UNIŠTILA PARTIZAN zaista ima podršku svih sa spiska. I naravno da ne treba da kaže na TV-u Vučiću da puši kurac ali na jedinoj stanici gde se koliko toliko može nešto reći protiv vlasti i gde uglavnom ljudi iz opozicije prate te kanale, on pohvali državu (Vučića - jer država to sam ja) i kaže da smo se mi ubili sami. Super, to sve pričaju i na Pinku za lobotomiranu masu pa daj neka i donekle normalni počnu da misle isto to. Nije Vučić kriv, mi smo! Al u kurcu!