Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Bio sam u guzvi pa se javljam tek sad. Gledao sam intervju Djordja Tomica i zakljucio da oni jesu razgovarali i to (ako se ne varam rece u pet navrata, kad god je bilo katastrofa) sa nekim predstavnicima vlasti oko toga da smijene ove koje su postavili. I da su ih zavlacili sve ove godine pa se nadaju da nece sada jer su spremni na radikalnije mjere. Mislim da je to najvaznije sto je rekao i da ona prica o tome sam pao, sam se ubio jeste ulizivanje ovima da bi sami preduzeli neophodne korake, ako ne zele da se suocavaju sa radikalizacijom. Otuda i jesu krenula i ta gostovanja (a bi li mogla da krenu i po ovim drugim medijima da ovi stvarno ne planiraju da sklone ove?) gde se najvise prica o tome kako su ovi nesposobni i slicno. Koliko god mi se zeludac okrene jer mrzim demagogiju i eufemizme, psihopate moras ubijediti da je to nesto sto zelis u stvari ono sto i on zeli (mesijanski sindrom).
Ali, da bi doslo dotle, iza ovih rijeci mora slijediti nesto ozbiljno ako ih ne sklone i ne dozvole ljudima koji su pokrenuli Apel da se ukljuce u Skupstinu i upravu.

Ovo što Rasim priča i pije i ne pije vodu.

Sa jedne strane, potpuno ga razumem jer ne želi da udje u klub gde će da bude marioneta, već hoće da se pita nešto, a za to mu treba promena statuta.

Sa druge strane, ko će da promeni taj statut kada u skupštini sede sve vazurini ljudi (da ih tako nazovem, iako ih ne smatram za iste)? To meni nema logike.

Treće, majstore ti tek sada okupljas ljude i tim?! Pa to si trebao da uradiš odavno i kada ti se ukaže prilika da prezentujes gotovo rešenje. Ako neko mora da zna tačno stanje i ne želi da udje u klub sa namerom da pomogne, hvala doviđenja.

I četvrto, da je rekao da treba da se promene statut i skupština, i da se raspišu izbori, pa ako pobedi bice predsednik, zaslužio bi postovanje. Ovako...

• Like
Reactions: Zex
Da podsetim, napisao pre desetak dana:
OKG SNS za ovih 12 godina nije odustala ni od jednog svog plana, pa neće ni od hipoteke na stadion. Sve što se sada dešava oko Partizana neće ugroziti njihov plan. Trenutno igraju na kartu "svakog čuda za tri dana". Suspendovaće tribine, bura će se stišati i sve po starom. Ako im ne uspe to, imaju plan B - zamena V i V nekim novim V i V koji će nastaviti posao.
Jedini način je Đorđe Tomić i ekipa sa 10.000 Grobara ispred prostorija. Sami ocenite da li je to realna situacija.
Da sam novinar pitao bih Rasima:
Zašto je obavezujuće da u upravi FK Partizan sede političari, a u ostalim klubovima to nije obavezno?

Sta ja znam, meni ovaj Rasimov intervju ne djeluje previse lose, tj. ne vidim u njemu nista alarmantno. Dobro, smeta mi jedenje govana, slicno Ostojinom, tipa "kad su ovi oko mene culi da hocu da se prihvatim toga, rekli su mi da sam lud, ali ja sam divan covjek, te cu se zrtvovati i uniziti da budem predsjednik Partizana". Ali sto se ostalog tice... Prvo, da je u pitanju samo kozmeticka promjena, ne vidim zasto bi Rasim pricao o svemu sto je spomenuo, ukljucujuci i promjenu statuta. Da je htio da bude Vucela umjesto Vucele, bilo bi logicnije da ovde sladi i medi, prica kako ce sve biti super, preuzme klub 11og i sve se nastavi po starom. Prema tome, meni je to vise znak da ce doci do promjena nego da nece. Drugo, opet to sto hoce da se ovlasti predsjednika povecaju, tj. da predsjednik ima vecu odgovornost, mi je znak da ipak zeli toga ozbiljno da se prihvati, a ne da se sakriva iza direktora. Jer ako si predsjednik sa sirokim ovlastenjima, onda znas da ce se bijes sviju sliti na tebe ako ne popravis stvari, jer ne mozes da se vadis da ne mozes nista promijeniti, da je po statutu sve u vlasti direktora itd itd. A to sto sere oko svoje stranke - pa bio je upitan o tome u intervjuu. To me previse ne interesuje. Dakle, ja cu ipak i nadalje biti vrlo oprezni optimista.

Može biti da traži promenu statuta (od Vazurinih delegata) baš zato što zna da je neće dobiti. Po instrukcijama Oskara.

Ma dobro, jebiga, uvijek postoji opasnost da je sve to farsa i namjestaljka, ali postoji sansa i da nije. Ne vidim koju drugu opciju trenutno imamo. Da dodje neko od ovih potpisnika apela? I sta onda, kad im Oskar bude trazio tih 60 miliona? Da bude bankrot, katanac i treca liga? Sto neko rece nedavno, to poslije vise nece biti Partizan, i apsolutno svaka opcija je bolja od te. Ja mislim da je trenutno jedina sansa da dodje neko ko Rasim, ili kao Ostoja u kosarci, pa da se preganja sa Oskarom i uvlaci mu se u dupe da bi klub opstao. Ovo vise nije borba za neki evropski Partizan ili za Partizan od prije 40 godina. Ovo je borba za golo prezivljavanje.

Kacam Rasim je na prvom mestu politicar, a politicari govore stvari iz interesa. Ako stvarno pokusavaju da mu uvale genseka onda je njegov istup odlican za njega pre svega jer podize pritisak na gmazuru. Ne bio mu niko u kozi ako odlozi skupstinu jer u tom trenutku ce postojati kriticna masa koja nikome ne odgovara da izadje na ulicu. Verujem da je igranka u tome da Rasim dovede svog genseka ili neka ovi ostanu... ako smeju... svakako desice se nesto 11. Oktobra, a sta zavisi mozda malo i od nas.

Ako bude radna grupa, znači prelazno rešenj do novih izbora, nadam se i sa novim članovima skupštine i statutom.
Samo da Vazura ili neko njegov sledbenik ne budu deo te radne grupe.