RotoShack
Grobarčina
- Учлањен(а)
- 02.12.2012
- Порука
- 6.385
- Reaction score
- 3.544
Bio sam u guzvi pa se javljam tek sad. Gledao sam intervju Djordja Tomica i zakljucio da oni jesu razgovarali i to (ako se ne varam rece u pet navrata, kad god je bilo katastrofa) sa nekim predstavnicima vlasti oko toga da smijene ove koje su postavili. I da su ih zavlacili sve ove godine pa se nadaju da nece sada jer su spremni na radikalnije mjere. Mislim da je to najvaznije sto je rekao i da ona prica o tome sam pao, sam se ubio jeste ulizivanje ovima da bi sami preduzeli neophodne korake, ako ne zele da se suocavaju sa radikalizacijom. Otuda i jesu krenula i ta gostovanja (a bi li mogla da krenu i po ovim drugim medijima da ovi stvarno ne planiraju da sklone ove?) gde se najvise prica o tome kako su ovi nesposobni i slicno. Koliko god mi se zeludac okrene jer mrzim demagogiju i eufemizme, psihopate moras ubijediti da je to nesto sto zelis u stvari ono sto i on zeli (mesijanski sindrom).
Ali, da bi doslo dotle, iza ovih rijeci mora slijediti nesto ozbiljno ako ih ne sklone i ne dozvole ljudima koji su pokrenuli Apel da se ukljuce u Skupstinu i upravu.
Ali, da bi doslo dotle, iza ovih rijeci mora slijediti nesto ozbiljno ako ih ne sklone i ne dozvole ljudima koji su pokrenuli Apel da se ukljuce u Skupstinu i upravu.