Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протест против управе ФК Партизан 16.6.2024.?

• Total voters
    176
  • Poll closed .

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.532
Reaction score
8.545
Локација
E-WEST
Meni deluje da će Tole biti uključen barem u ovu radnu grupu, prelaznu vladu ili kako god se zove.

Rasim Ljajić je veliki gospodin, čovek sa manirima, vaspitanjem, držanjem. Takvog čoveka ne može niko da zove telefonom da mu jebe mamu, jer ni on tako ne razgovara sa svojim saradnicima. Sarađivao sa svakom vlašću verovatno zbog svog imena i prezimena, a zašto? Kao prvo sve te manjinske zajednice moraju da imaju predstavnike u vlasti, a on je očigledno najkvalitetniji u svojoj i najnormalniji.

Znate li za neku veliku aferu ili skandal u kom je učestvovao Rasim Ljajić?

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
579
Reaction score
3.175
Локација
Панчево
Meni deluje da će Tole biti uključen barem u ovu radnu grupu, prelaznu vladu ili kako god se zove.

Rasim Ljajić je veliki gospodin, čovek sa manirima, vaspitanjem, držanjem. Takvog čoveka ne može niko da zove telefonom da mu jebe mamu, jer ni on tako ne razgovara sa svojim saradnicima. Sarađivao sa svakom vlašću verovatno zbog svog imena i prezimena, a zašto? Kao prvo sve te manjinske zajednice moraju da imaju predstavnike u vlasti, a on je očigledno najkvalitetniji u svojoj i najnormalniji.

Znamo, slao pare ljubavnici u Tursku, tako nešto. Mislim, ne branim Ljajića, da ne bude zabune, mada jeste tužno da nam potencijalno ozdravljenje kluba zavisi od toga da li će Rasim da nam uđe ili neće da nam uđe, da prostite. Samo kažem da nema čistih ni savršenih. Na našoj političkoj sceni pogotovo. Ovo političkoj shvatiti uslovno, sve su to bukači, ulizice i kokošari. A i da si čist, nešto će služba da ti namesti, baš zato što si čist. Na kraju, mi smo takvi pa ćemo naći manu i sve i da neki anđeo siđe sa nebesa. Ima krila, gde si bio do sad, katolički anđeo, i tako to.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.370
Reaction score
31.428
Локација
Beograd

U Bg je 2012. je javno obećao da nikad neće uskratiti podršku DS-u u Bg i glasati za SNS.

Što je prdež na vetru u odnosu šta se sve događa na sceni, ali nije da je anđeo...

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
2.052
Reaction score
8.352
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
"Prerano je za priču o formiranju nove Skupštine FK Partizan, ali, izvesno je da će u njoj novi članovi da postanu ljudi koji su prethodnih godina sami izašli ili bili izbačeni kao na primer Nenad Bjeković, Ljubiša Tumbaković, Gordan Petrić."

Jebote nismo spremni za ove korenite promene

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.693
Reaction score
41.843
Локација
Novi Sad

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
9.017
Reaction score
7.553
Локација
§§§§§
Zato kazem, nemojte da slavimo pre kraja.
"ali i zaslužni za aktuelne promene – Đorđe Tomić, Goran Trobok, Vudimir Vujačić, Vuk Rašović i drugi koji su potpisali zahteve za promene..."

Kakva je ovo sramota, ja reči nemam. Kurcem mrdnuli nisu tolike godine i potpišu apel i op, eto ih u klubu. Bukvalno se nije znalo za to neko udruženje bivših igrača i trenera do pre par meseci, nisu se čuli dok nije dat "mig" da ovi uskoro lete. Ja vam garantujem da na ovom forumu ima par ljudi koji su se cimali više nego 95% tih bivših. Al opet kad pogledam, pa mi i nemamo 20 ljudi koji nisu radili sa ovima ili su nekad javno bili protiv njih. To je šema i uspostavljan sistem odavno, nema leba do privatizacije a to tek državi nije u interesu.

Što se tiče Rasima, on nije u vlasti zato što je manjinska stranka. Od 2016. godine je aktivno u koaliciji sa SNS.

@Detelinarac90
Sad vidim da sam na tvoj post pisao umesto onaj gde je link Žurnala. :)

Уличар

Početnik
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
140
Reaction score
626
Локација
Србија
Случајно или не, следеће коло у Пазару (додуше још увек незванична информација око термина) играће се 21. и поклопиће се са одржавањем Скупштине клуба.