Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ima se jos 7 dana, moze da se organizuje svako, ja sam uzeo slobodan dan.... Za svaki slucaj treba se tamo naci, da se vidi ko su ti sto su bili do sad, ko planira da se muva tuda i koja budala misli da ce dobiti podrsku da ostane.Ocigledno pozivnica da se dodje u sto vecem broju na tu skupstinu 21.
Ovo zasedanje neće biti toliko bitno jer su ovi bivši. Kad bude izborna skupština treba vršiti pritisakIma se jos 7 dana, moze da se organizuje svako, ja sam uzeo slobodan dan.... Za svaki slucaj treba se tamo naci, da se vidi ko su ti sto su bili do sad, ko planira da se muva tuda i koja budala misli da ce dobiti podrsku da ostane.