Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протест против управе ФК Партизан 16.6.2024.?

• Total voters
    176
  • Poll closed .
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
361
Reaction score
1.645
Локација
Trebinje
Мислио сам да ову вијест никад нећу дочекати, али Бог ће дати да је ово истина:
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1987...ан препорода фудбалске секције нашег Клуба!!!

Последња измена:

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.137
Reaction score
6.052
Локација
Slobodarska Skotska
Ja lično neću biti zadovoljan dok na mjesto predsjednika ne dođe Florentino Perez i u klub ne dovede Mbapea i Jamala.

Mislim, ljudi, šta ko ovde očekuje? Da će Vučić da shvati pogrešnost svojih puteva i da će odustati od pritisaka na Partizan i dopustiti mu da procvjeta? I da skine kučku u koju je uloženo dosad već stotine miliona sa prvog mjesta?

Što se mene tiče, ovo je trenutno borba za goli opstanak kluba. I biće sve dok je Psihopata tu gdje jeste. Nije uopšte pitanje da li je Rasim idealan predsjednik i da li će svi stari, uključujući i Mišu Pilatesa napustiti klub. Pitanje je da li je Rasim makar malo bolje rješenje od ove falange koja deceniju svjesno uništava klub. I da li imamo veću šansu da opstanemo sa Rasimom. Mislim da je odgovor na oba pitanja potpuno jasan, te stoga Rasim ima moju punu podršku. Jebe mi se za njegovu političku prošlost - kakva god da je, sigurno nije gora od Vučeline.

Mr Cempi

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
115
Reaction score
298
Локација
Kragujevac
"Pominje se da će sigurno svoje pozicije zadržati Žarko Zečević, Ivan Ćurković, Ivica Iliev, ali da će biti pridruženi Gordan Petrić, Ljubiša Tumbaković i Nenad Bjeković."

Znači ostaju uništitelji Partizana i dalje klubu. Sve je isto samo Vazure nema.

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.640
Reaction score
41.239
Локација
Novi Sad

MacManus

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
434
Reaction score
1.430
Локација
Boston
Ima se jos 7 dana, moze da se organizuje svako, ja sam uzeo slobodan dan.... Za svaki slucaj treba se tamo naci, da se vidi ko su ti sto su bili do sad, ko planira da se muva tuda i koja budala misli da ce dobiti podrsku da ostane.
Ovo zasedanje neće biti toliko bitno jer su ovi bivši. Kad bude izborna skupština treba vršiti pritisak

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.395
Reaction score
18.323
Локација
Храм фудбала
За сад "сјајне" најаве, из гована ће нас чупати исти људи који су нас у иста и увалили.
Дајте барем да Вазура буде неки почасни члан.
30+ година су Зец, Бик, Тумбаковић, у свим комбинацијама и дјелује да ће и наредних 30 исто бити.
Па де идите играјте се са унучићима, плаћајте неке курве да вас мазе по олињалим јајима, путујте у три лепе пизде материне више, само се клоните Партизана.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.137
Reaction score
6.052
Локација
Slobodarska Skotska
Kakvi jebeni Zecevic i Curkovic?!? Iliev?? Bjekovic da se pridruzi??? Ovi izgleda bas namjerili da potpuno pokopaju moj entuzijazam i natjeraju me da se poklopim usima zbog onih optimisticnih gluposti koje sam pisao.