Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протест против управе ФК Партизан 16.6.2024.?

• Total voters
    176
  • Poll closed .

Helsinki

Grobarčina
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
1.170
Reaction score
7.538
Локација
Nis
Niko nista znaci nece da daje jer su dugovi ogromni i ko nas jebe jer smo bolesnici hronicni

Dok postoji drugi klub koji duguje duplo,ne zna se cifra,ko zna gde i kome i koliko mu tek dolazi na naplatu

Taj drugi klub nije hronicni bolesnik i u njega svi hoce da ulazu jer je zdrav klub

Interesantno

LuizEverton

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2020
Порука
456
Reaction score
2.467
Локација
Novi Sad
Niko nista znaci nece da daje jer su dugovi ogromni i ko nas jebe jer smo bolesnici hronicni

Dok postoji drugi klub koji duguje duplo,ne zna se cifra,ko zna gde i kome i koliko mu tek dolazi na naplatu

Taj drugi klub nije hronicni bolesnik i u njega svi hoce da ulazu jer je zdrav klub

Interesantno
Ali brate oni prihoduju 80 miliona od uefe :D

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.932
Reaction score
4.312
"Pominje se da će sigurno svoje pozicije zadržati Žarko Zečević, Ivan Ćurković, Ivica Iliev, ali da će biti pridruženi Gordan Petrić, Ljubiša Tumbaković i Nenad Bjeković."

Znači ostaju uništitelji Partizana i dalje klubu. Sve je isto samo Vazure nema.
U jednu ruku razumem da je Zvalavi i dalje na vlasti i da se on o svemu odlucuje i da nama nece biti dobro sve dok to govno upravlja drzavom (a veeeliko pitanje je hoce li i posle njega ali o tom potom), medjutim... zeka i bik, ivica ?! Paaaa nemojte me je*ati
Prokleti da su svi zajedno

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.601
Reaction score
2.911
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Malo mi je nejasno ovo oko zeca i bika, prema nekim informacijama koje sam cuo njih dvojica ne govore vec duze vreme(ne znam jel se nesto tu promenilo u medjuvermenu) tako da nisam siguran da li bi pristali da rade jedan sa drugim. Opet vracajuci film unazad i gledajuci kakav je Partizan bio dok su oni bili u upravi (ne kazem da je bilo bog zna kakvo zlatno doba i ne divim se njihovom radu samo poredim) i kakav je danas ako moram da biram izmedju dva zla matori&krmak vs zec&bik pre bih izabrao ovu drugu varijantu, ako nista drugo zbog njihovog iskustva koliko su dugo u sportu.
Mada najpre bi se slozio sa recima Gorana Bogdanovica:

Goran3.jpg

Upravu kluba i članove skupštine trebalo bi da čine novi ljudi.
- Ovo što čitam po novinama i po portalima, Rasim Ljajić je predsednik kluba. Znam da je fudbalski čovek, da je veliki partizanovac što je veoma bitno, ali i čovek države da se ne lažemo. Voleo bih da on dođe. Samo da zna da je i on zamenjiv, ako ne bude bilo rezultata. Voleo bih da u upravi bude mesta za Predraga Mijatovića i Slavišu Jokanovića... Od ovih mlađih za Đorđa Tomića, jer je bio incijator našeg okupljanja i zalegao najviše za celu stvar. Tu su i Goran Trobok, Dževad Prekazi, Nikica Klinčarski, Nenad Stojković, Zvonko Varga...

Podele među onima koji je Partizan važan su ono čega se plaši Bogdanović.

- Ali hajde da se prvo mi partizanovci ujedinimo i pustimo onog ko dođe, da radi na miru. Mi želimo dobro klubu. Da se finansijski sve to dovede kako treba, ako može... I Zvezda je bila u minusu, pa su uspeli da se vrate i naprave veliku stvar. I mi moramo da budemo pametni i da radimo u interesu FK Partizan. Važno je da se kaže, Partizan će ostati i kad nas ne bude bilo... Partizan je svima nama pomogao, da zaradimo velike pare i postanemo javne ličnosti... Hajde da mu vratimo.

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
6.119
Reaction score
29.901
Ko se vratio? Kako se vratio? Na koji nacin pravi velike stvari? Tvorzan domacin i menadzer?! Kako bese ime one banke sto im oprostila dug od 10 miliona, jerbo klijent nema pare da vrati? Dusica jedna od banke, topla ljudska prica.

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.601
Reaction score
2.911
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Ljudi ne hvatajte se za jednu recenicu, jebes sta je rekao za cigane, ono sto je bitno u njegovim recima je da treba da se ujedinimo, da vratimo Partizan tamo gde mu je mesto, i da u klub dodju pravi Partizanovci. Lepo kaze na kraju svima njima Partizan je dao sve, red je da mu vrate.

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.792
Reaction score
2.952
Rasime spasi me ne mene nego Partizan treba coveku dati podrsku sto se prihvatio rudarskom poslu ali i ne deluje sa puno optimizma puno vremena ce biti potrebno da klub stane na noge.

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
832
Reaction score
3.101
Локација
Beograd
Nemojte tako, pa sve je bilo pošteno i čisto kao suza.
Postupajući sudija u stečaju Agrobanke Dragan Milošević, ali istovremeno i predsednik nadzornog odbora FK CZ, objanio je kako je dug od 17 000 000 € pošteno otplaćen za 700 000 €, kao i
kako je dug Marfin banci od 6 500 000 € pošteno otplaćen za 1 000 000 €. Takodje je objasnio i kako su pošteno otplaćeni i dugovi prema Poštanskoj štedionici, Banci Intesi, Erste banci, Eurobanci i mnogim drugim bankama.
E sad, postoji samo jedan problem, a to je što nije dao objašnjenje i za nas sa mozgom.

Последња измена:

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
673
Reaction score
396
Локација
kod Zmaja
Agrobanka im oprostila 17 miliona evra ukupno sa kamatama.
Marfin banka im izbrisala 5.5 miliona nakon sto su navodno uplatili 1 milion, a nas KK su klali deceniju za 5 puta manji dug, gde nisu pristajali na slicnu varijantu i to da vratimo oko pola duga.
A ono sto im je dopusteno da urade sa UPPR-om i cirkusom sa menjanjem imena klubova je verovatno nezabelezen slucaj u svetskom sportu.
Fudbal je profitabilniji od kosarke i mogao bi nas FK da se oporavi u narednoj deceniji, ali bi morali da ga vode ljudi koji ce zaista zeleti da klub napreduje.
Uzevsi u obzir trenutno drustveno stanje, politicku sliku, nisam optimista.
Pojava Zeljka Obradovica u KK-u je dar sa neba, jer da nije njega i pozitivne price koja je sa njim dosla, sto su navijaci prepoznali i tu bi nas doveli do pred gasenje i u zivotu odrzavali na aparatima samo kako bi im sluzili kao vreca za udaranje.

Helsinki

Grobarčina
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
1.170
Reaction score
7.538
Локација
Nis
I nama ce da oproste banke i firme drzavne

Plus ce da nam dodaju preko koliko treba da se izvadimo iz govana

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.298
Reaction score
3.151
Zna li se kad je sutra skupstina? Cudo tribina nije pozvala na skup. Ovo je utakmica decenije.

• Like
Reactions: BiP

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.433
Reaction score
33.064
Локација
Beograd
Paaa...nije mi namera da pojedincima rušim sneška, ali priliku za tu utakmicu smo davno propustili...uostalom mnogi su sneški odavno porušeni...

Pritisak je trebalo praviti onda i tamo gde bi to nekome smetalo, ali...
Jedni su čekali da ih neko drugi povede, drugi su tražili da neko bude vođa, treći bivše fudbalera, četvrti legende, peti tribinu, tribina ovo i ono, a neki su baš tad morali da tetki odnesu lek...
Jesmo se dva puta okupili, ali...i ništa puno više od toga.

I tako su govna otišla bez pravog i velikog pritiska, tek kad je vrhovni ajatolah Srbije odlučio da su se malo previše zaneli i preterali, pa nam je, eto tu negde, pred i posle Dana oslobođenja Beograda poklonio Rasima Spasima...da nas spasava, ali ne znam da li i da nas oslobađa...

Dakle nismo mi oterali govna, nego je Ajatolahu dosadilo da ih gleda, i sad, kad je sve gotovo, šta da radimo ispred te skupštine, gde god i kad god da se održava?

Da slavimo ono što nismo mi učinili? Da pozdravimo spasioca za koga ne znamo hoće li nas spasiti?

Što se tiče dečije naivnosti da sad treba otpustiti sve koji obitavaju u Partizanu, Rasim nije glup čovek pa zna da je to nesvrsishodno - ne možeš da otpustiš ljude koji kako-tako znaju kako se neki posao radi, bar ne, dok ne dovedeš one koji to znaju bolje...

A i za sve loše što se događalo...nisu samo bili krivi neki unutra, nego i svašta nešto spolja...
Uostalom, uvek je bilo i biće, kol'ko para tol'ko muzike, i zajednička kobila u blatu leži.

Što se mene lično tiče, dva puta sam ustajao sa sedišta na Zapadu i odlazio do svečane lože da im kažem par reči.

Treći put, a bilo je to za vreme poslednjeg derbija, nisam otišao do lože, ali...umalo tada bukvalno nisam dobio infarkt, što zbog govana u loži, što zbog pički od navijača koji znaju da nešto seru, ali ne i da sami nešto urade.

Eto, ni ja nisam uradio ništa bitno, ali ipak mi se čini da je to bio neki moj tadašnji maksimum. Video me je neki moj poznanik na tom derbiju, rekao mi je posle da sam bio ,,izvan sebe,,...
Da sam krenuo još korak dalje...možda ne bih sad bio u mogućnosti da vam pišem ove redove...

Ali, eto...nek Partizan krene korak po korak bolje, i daj da pokušamo da pomognemo, koliko ko može.
I da pokušamo da ne odmažemo.