GORAN-BL
Grobar
Koji kurac će Tomašević
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
On je kum Pedje Mijatovića.Koji kurac će Tomašević
I narodni poslanik u skupstini...On je kum Pedje Mijatovića.
Jel to onaj sto igra kolo sa babamaI narodni poslanik u skupstini...
Tribina nije pozvala ali ce se pojaviti odredjen broj ljudi.... ja idem svakakoHoće li nas biti u Zemunelu..da znam da li da krećem za Bg,posto mi treba dosta da stignem?
Deluje da informacije koje imas i nisu bas tačne.Ovo je sve bullshit i izmišljotina.
"Izbori će, kako saznajemo, biti održani po završetku sezone da u toku šampionata crno-beli ne bi pažnju i energiju odvlačili na drugu, jako bitnu, ali stranu koja je ipak u senci rezulatata tima Sava Miloševića."
Kakva je ovo budalaština? Izbori na kraju sezone, da se ne odvlači energija od rezultata? Kakvih rezultata? Jel se to spremamo za osminu finala Lige ŝampiona pa moramo da se koncentrišemo na to? Evropa izgubljena, titula izgubljena, tako da mi stvarno nije jasno o čemu pričaju. Valjda da sledeća uprava dođe na kraju sezone, pa da možemo sa otpišemo i sljedeću sezonu, na ime toga što ćemo imati novu upravu kojoj će trebati vremena da se snađe.