Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протест против управе ФК Партизан 16.6.2024.?

• Total voters
    176
  • Poll closed .

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.417
Reaction score
16.236
Локација
U pizdi materini
Je l' zec ostaje ili ga samo smrt može rastaviti od FKP ? Pod smrt mislim na naš FK. Ako je i dalje tu a sudeći po iglici da ne namerava da ode džaba smo krečili jer je svinjurin odlazak upravo to - Šminkanje mrtvaka.

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.152
Reaction score
5.861
Локација
Beograd
Nije Ostoja, nije VV tandem.. verovatno može gore ali iritantnije teško.

Ako je Mijat zaista pristao, onda nije naivno. Viđao sam i gore sastave (mada bode oči to što je Tumba tu)..

Da vidimo

• Like
Reactions: Zex

Helsinki

Grobarčina
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
1.169
Reaction score
7.532
Локација
Nis
Kad vidim imena Lazovica,Tumbakovica,Petrica,Tomasevica i jos nekih,potencijalni dolazak Pedje mi nesto ni ne znaci mnogo.Pogotovo funkcija koja se pominje da bude skaut za inostranstvo.To i nije pozicija koja se pita za bitne stvari u jednom klubu

Da dodje Mijatovic kao direktor generalni ili neko ko ce donositi vecinu odluka lakse bih ove govnare ostale progutao

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.565
Reaction score
12.400
Hoće li nas biti u Zemunelu..da znam da li da krećem za Bg,posto mi treba dosta da stignem?

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.336
Reaction score
7.115
Локација
100 кураца
Tribina je posle onog odgadjanja za 21 oktobar pozvala da se dodje tad, samo sto je jako neozbiljno sto nije potvrdjen dolazak u medjuvremenu. Kako, zasto i zbog ceka je to tako ne znam, ali je svakako jako zalosno. Lomi ti se sudbina kluba a ti dozvolis da 10 dana navijaci ne znaju da li ce biti ozbiljnog skupa na Teleoptiku.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.137
Reaction score
6.052
Локација
Slobodarska Skotska
"Izbori će, kako saznajemo, biti održani po završetku sezone da u toku šampionata crno-beli ne bi pažnju i energiju odvlačili na drugu, jako bitnu, ali stranu koja je ipak u senci rezulatata tima Sava Miloševića."

Kakva je ovo budalaština? Izbori na kraju sezone, da se ne odvlači energija od rezultata? Kakvih rezultata? Jel se to spremamo za osminu finala Lige ŝampiona pa moramo da se koncentrišemo na to? Evropa izgubljena, titula izgubljena, tako da mi stvarno nije jasno o čemu pričaju. Valjda da sledeća uprava dođe na kraju sezone, pa da možemo sa otpišemo i sljedeću sezonu, na ime toga što ćemo imati novu upravu kojoj će trebati vremena da se snađe.

guzakom

Grobar
Учлањен(а)
15.12.2007
Порука
442
Reaction score
1.158
Локација
Pozarevac
Jel se zna u koliko počinje skupština, verovatno će se održati pre utakmice sa Pazarom.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.169
Reaction score
6.317
Локација
Beograd
"Izbori će, kako saznajemo, biti održani po završetku sezone da u toku šampionata crno-beli ne bi pažnju i energiju odvlačili na drugu, jako bitnu, ali stranu koja je ipak u senci rezulatata tima Sava Miloševića."

Kakva je ovo budalaština? Izbori na kraju sezone, da se ne odvlači energija od rezultata? Kakvih rezultata? Jel se to spremamo za osminu finala Lige ŝampiona pa moramo da se koncentrišemo na to? Evropa izgubljena, titula izgubljena, tako da mi stvarno nije jasno o čemu pričaju. Valjda da sledeća uprava dođe na kraju sezone, pa da možemo sa otpišemo i sljedeću sezonu, na ime toga što ćemo imati novu upravu kojoj će trebati vremena da se snađe.

Nesto ne verujem da ce ta naredna uprava biti mnogo drugacija po sastavu od ove privremene, tako da sustinski i nije neka razlika.

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.594
Reaction score
22.211
Локација
Kej Republika
Dve opcije samo imamo.

Prva, ogrejaće, obasjaće sunce iznad Humske ulice.
Druga, sjaši VV da uzjaše RLj.

Videćemo...
Nadam se bar mestimično sunčanom vremenu, za početak.

• Like
Reactions: BiP