Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протест против управе ФК Партизан 16.6.2024.?

• Total voters
    176
  • Poll closed .

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
842
Reaction score
3.136
Локација
Beograd
U životu vas obično najviše oduševe oni od kojih to niste očekivali.
Rasim me oduševio, Mijat me oduševio, Danko takodje, ali Milka najviše.
Davili su je mnogi prethodnih dana sa pitanjima "Šta ćeš ti u Partizanu?", "Što ti to treba?", "Zašto kvariš karijeru?", i slično.
Odgovor je usledio u sedam tačaka, što ću ja svesti u jednu, a ona glasi: "Jedite govna. Partizan je moj klub!".
Kratko i jebitačno. Bravo sestro! Bravo, bravo.

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.532
Reaction score
8.545
Локација
E-WEST
они су отишли кад је фирер одлучио да оду.

Jeste odlučio, pod pritiskom navijača, medija, bivših igrača itd...
Pokajaće se za 2 godine kad im uzmemo titulu, ali opet bolje zadržati rejting, nego čuvati zvezdine titule po svaku cenu.

Mijat i Milka dokazani ljudi, nema spora. Danko je već mačka u džaku, 50x su nas razočarali bivši igrači nakon karijere. Nadam da se da neće razočarati.

Imaće klub ozbiljne ambcije već sledeće sezone, da se ne lažemo.

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
578
Reaction score
3.164
Локација
Панчево
U životu vas obično najviše oduševe oni od kojih to niste očekivali.
Rasim me oduševio, Mijat me oduševio, Danko takodje, ali Milka najviše.
Davili su je mnogi prethodnih dana sa pitanjima "Šta ćeš ti u Partizanu?", "Što ti to treba?", "Zašto kvariš karijeru?", i slično.
Odgovor je usledio u sedam tačaka, što ću ja svesti u jednu, a ona glasi: "Jedite govna. Partizan je moj klub!".
Kratko i jebitačno. Bravo sestro! Bravo, bravo.
Nisam siguran, ali mislim da je Milka već imala epizodu u vaterpolo klubu našem...

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
916
Reaction score
2.607
Evo nešro o našem novom članu rukovodstva kluba Milki Forcan. Možete čuti način njenog razmišljanja a i nešto o njoj.
Simbolike radi, konferencija je održana 2017god. kada je bila i naša poslednja titula. Neka sada ova 2024 bude prekretnica na putu uspeha i novih titula.

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.601
Reaction score
2.911
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Nisam siguran, ali mislim da je Milka već imala epizodu u vaterpolo klubu našem...
Nije Milka, imala je Tatjana Rakas, bila u vaterpolo klubu i u FK. Inace iz perioda kada je Bogoljub Karic drzao Mobtel (danasnji Yettel) bila je jedna od direktorki, samoziva, prepotentna i bahata osoba, kojoj nista nije sveto. Neko meni blizak u Mobtelu je debelo najebo zbog njenih stvari pa iz tog perioda jos znam je zlo. Izvinjavam se za off.

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
578
Reaction score
3.164
Локација
Панчево
Nije Milka, imala je Tatjana Rakas, bila u vaterpolo klubu i u FK. Inace iz perioda kada je Bogoljub Karic drzao Mobtel (danasnji Yettel) bila je jedna od direktorki, samoziva, prepotentna i bahata osoba, kojoj nista nije sveto. Neko meni blizak u Mobtelu je debelo najebo zbog njenih stvari pa iz tog perioda jos znam je zlo. Izvinjavam se za off.
Hvala. Nisam bio siguran, izvinjavam se.

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.402
Reaction score
1.096
Da, i ja sam za nju iz prve ruke cuo sve najgore. Uzas od osobe. Mislim na ovu Rakas

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.535
Reaction score
4.145
Локација
Tamo gde su Grobari
A zasto je to bitno sada toliko? Neko ce reci budala si sto si isao na Jna, nekoce reci trebao si.... Neko ovo neko ono.... Svako je radio kako je mislio da treba jbg.... Ajmo sada kada je vec kraj bojkota da napunimo Jna.... A ne opet "rasprava" sta je bilo dobro sta ne zasto kako.....
Meni je bitno. Apel nema ništa sa bojkotom. Nemojte da nas pravite budalama.

Milan Pa80

Grobar
Учлањен(а)
04.08.2018
Порука
235
Reaction score
772
Локација
Pancevo

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.692
Reaction score
41.808
Локација
Novi Sad
У склопу мера за санацију катастрофалног стања у Партизану, донета је одлука да се прода Ауди који је користио Вазура.

-Ауди А8 је једина исправна ствар у Партизану коју смо ја и моји сарадници затекли. Ако га продамо - имаћемо новца бар да покрпимо део дуга за струју, воду... А и не иде да се возикамо аудијем А8, а у дуговима смо 60 милиона, не видимо светлост из бунара у којем се налази Партизан тренутно. Свако од нас има свој ауто, па ћемо убудуће долазити својим возилима у Хумску - Расим Љајић

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.692
Reaction score
41.808
Локација
Novi Sad
Да ли знате да је Мијатовић донео одлуку о забрани пушења у канцеларијама на стадиону, као и да се поштује дрескод. Први дођу у 08 ујутро, последњи оду након што се иде по канцеларијама и гаси светло...

Да, Пеђа Мијатовић осим што зове Чеферина око Партизана ради и ово...

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.692
Reaction score
41.808
Локација
Novi Sad
Neverovatno kakvog su se posla uhvatili ljudi.... Bukvalno je ovako, dodju ujutru u 8 i odlaze posle podne oko 17h, prvi dan posle 13h nisu mogli da nadju nikoga po kancelarijama, navikla bagra da dodje, pljune i ode.... Pedja je neki dan izlazio poslednji sa stadiona, oko 18h, isao po kancelarijama i gasio svetlo jer ni to nisu u stanju da ispostuju.

Juce i danas su donete neke osnovne odluke, prva je da se postuje radno vreme i dreskod na poslu, da imaju jednu pauzu za hranu od pola sata, da moraju da budu tu do kraja radnog vremena, da ako izlaze van kancelarija moraju da obaveste nadredjenog u svom sektoru sa obrazlozenjem....

Ozbiljno su se posla uhvatili, od ovakvih sitnica do nekih stvari koje jos uvek nisu za javnost ali se radi svaki dan, punom parom. Prosto je neverovatno da jedan Pedja ima ovoliko elana, zelje i motiva za ovo nakon sagledavanja skoro kompletne slike stanja u Klubu. Neverovatan lik....

Zato u subotu kupi kartu, dodji na stadion, da pocnemo sa necim novim, dugo ce trajati ali bitno je da se radi i da ce svaki dan biti bolji od prethodnog!

OGREJACE, OBASJACE!