Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протест против управе ФК Партизан 16.6.2024.?

• Total voters
    176
  • Poll closed .

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.189
Reaction score
6.478
Локација
Beograd
Pedja je resio da nam potpuno ogadi klub...ja vise nemam ni reci ni opravdanja, ides kod jebene Jovane Jeremic, tog hobita debila...i opet ce da budu hvalospevi Vucicu...bez teksta sam ostao

Siguran sam da ce se pricati o planovima za predstojeci prelazni rok, a ne o tome kako je drzAVa super i kako pomaze Partizanu.

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.439
Reaction score
1.173
Локација
Niš
Шта ли би тек било да му Детелинарац није преносио мишљење навијача...

Нека ти да вођа воду, од мене можеш да добијеш само курац.

Јебо ти Вучић матер.

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.610
Reaction score
1.363
Bar na ovom forumu nemojte biti slepi kod očiju i pravdati Mijatovića kako ne zna gde je došao.
Čovek nas ozbiljno urušava jer pravdanjem ovog 12- godišnjeg uništavanja daje im argument.
A sve što priča nije slučajno.Kum mu je Dejan Tomašević samo dno SNS-a mala njihova krpica( Željko Rebrača bar uzima veće pare) i prijatelj mu je Gordan Petrić SNS kombinacija i građevinski partner Neimara sa Severa.
Ozbiljno šteti Partizanu i toga morate biti svesni. Još ga niko i ne pljuje zbog njegovog velikog imena i ozbiljno mu se gleda kroz prste od svih navijača, i ja isto.
Međutim šteta je velika a bojim se po ponašanju sudija biće još veća.
Mislim da i finansijska pomoć za preživljavanje će biti bedna.
Brzo će i sam shvatiti koliko se zajebao jer AV hoće da nas totalno uništi.
Naravno da ne treba da pljuje vlast, ne treba ni da im nešto zamera, treba da pozove da se navija za Partizan i da se niko ne vređa ni iz države i to je sve ok.
Može i da se zahvali državi i presedniku, ni to nije strašno.
Pa čak i da kaže da AV pomaže, jednom.

Ali brate preteraga.
Pa Vučelić i Vazura za tolike godine se nisu toliko zahvaljivali i pričali kako im AV pomaže koliko on za 1 mesec.

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.619
Reaction score
22.642
Локација
Kej Republika
Ćoravi je išao i obilazio 4 skakaonice po televizijama. Mijat rešio i Vođu da premaši, iz frižidera će da iskače. Ali onog najgoreg frižidera, što vonja, na trulež. Sa sve sns etiketom po sred.

Za sve u životu imam neke linije, preko kojih ne idem. Otvorena saradnja i promovisanje najveće sekte i zla ove zemlje, za mene je neprihvatljivo. Ja znam da mi kao državni klub zavisimo od dobre volje države, njegove dobre volje. Mali nisam. Ali. Otac da mi radi ovo što radi Mijat, odrekao bi ga se. Jebe mi se što će FK-u biti bolje, ako ćemo da budemo cigankin mlađi brat. Kum terzan bar ima za šta da se zahvali Kumari. Stotine miliona su već obrnuli.
Kao legenda kluba ima kredit. Poverenje.
Ali neka granica, crta, mora da postoji.

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.421
Reaction score
4.608
Локација
NBG
У Арени је вечерас преко 20.000 људи! На фудбалу на прошлој утакмици једва 3.000. Морате да се освестите (укључујући и дијаспору) и да куповином сезонских улазница (које коштају за целу сезону као једна карта за утакмицу Евролиге) покажете да сте уз фудбалски клуб када је најтеже!

Гробари су вечерас по киши делили флајере испред Арене често се сусрећући са људима које апсолутно не интересује Фудбалски клуб!

Купи сезонску, чак и ако не идеш на утакмице! Купи сезонску, чак и ако живиш далеко (и јави се да ти @partizannet помогне око слања).

www.ticketline.rs/partizan

Svaka čast za trud i cimanje.

I onda se pojavi ovo dole izvadi kurac i popiša vas po faci i vašem trudu.

Pokradu nas protiv Napretka nema reakcije.

IMG-0bbb5856f4f314f0d811f24ddbbbdd16-V.jpg

Predrag Mijatović, urbana legenda Partizana.

Helsinki

Grobarčina
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
1.206
Reaction score
7.909
Локација
Nis
Biti u istoj prostoriji sa jovanom jeremic ne znam kako opisati

Kakav blam i kakvo dno.Uopste me interesuje ni sta tamo prica.Dovoljno mi je sto ide tamo.A tamo ako neces da pusis kurac despotu ne mozes ni uci

Katanac pre nego ovo