Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протест против управе ФК Партизан 16.6.2024.?

• Total voters
    176
  • Poll closed .

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.565
Reaction score
12.400
Da mi je neko pričao da će Mijat da bude najveće poniženje za svakog Grobara, pa samim tim i klub pre godinu dana, verovatno bih ga nabo...
Jebem ti život..

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.433
Reaction score
33.064
Локација
Beograd
Pa, nek čestita i dane državnosti ostalim entitetima/državama (osim Kosova) nastalim posle raspada YU, pa da kažemo da je to, eto...tako, protokolarno...
Mada on nije predsednik neke republike ili pokrajine, ili entiteta, pa da se petlja u to, ali...ajd sad...

Videćemo kakav će biti kad počne da se petlja u ono što mu JESTE posao...
Oporavak FK Partizana, prelazni rok, uspešan trener, stručni štab, tim, igra i rezultati.

Urije

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2010
Порука
1.818
Reaction score
4.316
Локација
PRIJEDOR-CRNO BELI GRAD
Pa, nek čestita i dane državnosti ostalim entitetima/državama (osim Kosova) nastalim posle raspada YU, pa da kažemo da je to, eto...tako, protokolarno...
Mada on nije predsednik neke republike ili pokrajine, ili entiteta, pa da se petlja u to, ali...ajd sad...

Oporavak FK Partizana, prelazni rok, uspešan trener, stručni štab, tim, igra i rezultati.
Jeste Gorane samo smo mi taj entitet, kako ti nazivas bastion srpstva.
Nista ruzno nisam mislio. Volim Partizan!

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.433
Reaction score
33.064
Локација
Beograd
Па, поштујем ја то што ти кажеш, али Црногорац Мијатовић је само тренутни вршилац дужности у фудбалском клубу, и његово је да се бави фудбалским клубом, а не ентитетима и државностима, било чијим...
Према свецу и тропар, како се то код нас каже, ако ме разумеш...

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
533
Reaction score
2.827
Локација
Novi Sad
IMG_5339.jpeg
Nadam se da je učiteljica, koja ga je naučila da slovo P piše tako što nacrta kružić i ispod samo povuče crtu, na vreme dobila otkaz

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.461
Reaction score
639
Локација
Република Српскa

Slušaj druže da ja tebi nešto kažem, zaboli me kurac kome će on čestitati dan državnosti. Ali popišam i njega i dodika. Moj ćaća je 4. God. trunuo u rovu za te ,,entitete" kao što ti kažeš. Slava palim borcima i svim ostalim u stvaranju Republike Srpske.

Па, поштујем ја то што ти кажеш, али Црногорац Мијатовић је само тренутни вршилац дужности у фудбалском клубу, и његово је да се бави фудбалским клубом, а не ентитетима и државностима, било чијим...
Према свецу и тропар, како се то код нас каже, ако ме разумеш...
On nije crnogorac, on je jedno obično govno bez časti i obraza. Crnogorci cu časni i pošteni ljudi.

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.428
Reaction score
4.473
Локација
Kobasicarija "Venac".
evo ovako sad, da i ja otvorim dusu:nikad mi taj pedja mijatovic nije bio nesto posebno vezano za moj partizan. da ne dubim pricu sad kajo i zasto. uzece, boj se dosta vremena. ende.

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.187
Reaction score
5.532
Локација
Nomad

Koga boli kurac za ostale entitete?

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.433
Reaction score
33.064
Локација
Beograd
Друже, не ради се о томе кога боли курац за неког другог, него зашто Мијатовић ради оно што му није у опису посла...
И, ако је већ тако кренуо, хоће ли и да настави...?

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.565
Reaction score
12.400
Brate,ako ne vidis ništa loše u lizanju čmake kojekakvim Žvalama i Dodicima,onda ne znam šta da ti kažem.
Nek jebeno radi posao SD sto valjda i jeste..a na tom polju je gromoglasno nem.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.433
Reaction score
33.064
Локација
Beograd
Brate, nije loše, nego...
Voleo bih da umesto što kucamo ,,na daljinu,, po tastaturama, svi zajedno sedimo u nekoj kafani, pa da se ispričamo i o Partizanu, i o MIjatoviću, i o Rapublici Srpskoj, i o svemu ostalom...bolje bismo se razumeli.
Nadam se.

Ovako...k'o ping-pong: jedan post ja, jedan neko drugi, jedan post ja, jedan neko drugi...

Dakle:

Zvaničan sajt FK Partizana kaže da je Mijatović trenutno tek samo ČLAN RADNE GRUPE FK Partizan...i sad on kao takav, čestita Dan Republike predsedniku pomenute...
Meni je logično da nekoj republici (bilo kojoj), nekoj državi (bilo kojoj) nešto čestita PREDSEDNIK neke druge republike ili države, jer su, da kažemo, u istom rangu.

Mijatović čak nije ni predsednik FK Partizana, ali, evo, da kažemo, preuzeo je tako neku dužnost (pa kao da jeste), i, po meni, na toj funkciji logično je da nešto čestita nekim drugim klubovima, a ne republikama (Republici).
Na primer, čestita KK Partizanu kad osvojimo ABA ligu, ili čestita FK Real Madridu, ili FK CSK iz Moskve, kad osvoje nešto, ili čestita neki npr. jubilej TSC-u, Čukaričkom, Vardaru iz Skoplja, Željezničaru iz Sarajeva, Budućnosti iz Podgorice...tako nešto...

Naš klub je u rangu drugih klubova, ne u rangu država i republika.
Ali, dobro, ako Peđa hoće da čestita predsedniku Republike Srpske Dan te Republike, onda čekamo da vidimo kojem će sledećem predsedniku neke republike čestitati to isto. A onda već NEPOTREBNO ulazi u politiku, jer kad nekome nešto čestitaš, a nekom drugom ne čestitaš to isto, onda se već svrstavaš na nečiju stranu...

A nama, kao navijačima, je pričao da ne želi politiku na stadionu...

Dakle, ako je nešto čestitao Dodiku, hoće li to isto čestitati i Vučiću? A ako to (Dan Republike) čestita Vučiću, hoće li, recimo, to isto čestitati i predsedniku Crne Gore? Ili (Severne) Makedonije? Ili predsedniku Federacije BiH? Ili Brčko Distriktu? Ili kome još? Ako hoće, postaviće se pitanje zašto hoće, ako neće, postaviće se pitanje zašto neće...

Ja pretpostavljam da će se ograničiti samo na ,,srpske zemlje,, (Republiku Srpsku i Republiku Srbiju), jer je Partizan ... kako mnogi sad vole da kažu ,,srpski klub,, ... i ...

Neću dalje, jer onda idemo i u temu da li je Partizan baš samo srpski klub, i u temu o srpskim zemljama, itd, itd, itd...