Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Uprava i marketing

Kažu Nikola Petrović i Milija Babović dali po 500k i 100k

Milka odgovorila da je naveo ozbiljne sume od prodatih igraca koje nisu usle u klub.
Zanimljivo…
I glupi Iglica je sada na sud prakticno doveo i Gmazuru i Vucelu jer ce se klub braniti preko njih i njihovih lopovluka. Eto jos jedan lep par da se pusti niz vodu oko Sretenja i zamazu oci narodu u jeku najveceg protesta u novijoj istoriji Srbije.

Milka odgovorila da je naveo ozbiljne sume od prodatih igraca koje nisu usle u klub.
Zanimljivo…
Ово је одлична ситуација, јер ће ово нови хтјели не хтјели морати да на рочишта у својству свједока звати старе говнаре!!!

Зар није ово довољно за контра тужбе против говнара и Иглица као главни свједок (сарадник).
Није, наравно.
А можда па'ну у овој великој акцији против корупције и криминала :puke:

Odgledao sam sve u dahu, rolekoster emocija opet.
Objektivno skroz su ok pricali jedino bode usi taj deo sto ih kao svi napadaju a nisu oni nista krivi.... pa dajte papire i imena ko je kriv, ko je potpisivao ugovore, ko je dovodio koga za kakve procente, koje pare... a ne ovo, nemojte vi nas (a mi necemo njih).
I jos jedna stvar, pred kraj su pricali, kao eto da im se samo potvrde mandati da oni ostaju u upravi. Ja ne znam odakle ljudima ideja pa da budu toliko sigurni da ce da vode klub i dalje posle skupstine. Jedino da promene statut i skupstinu pa da budu regularno izabrani, onako kako treba i kako je normalno, bude li opet slicnog glasanja i izjasnjavanja kao u doba smradine - vadimo majice uprava napolje pa opet nazad na zapad pod lozu :D

Moraju da se promene Statut i delovanje tj izgled Skupštine i biranje članova i moraju da se daju na uvid javno sve mutne radnje (pa i one zastarele). Ne moraju oni da ih tuze ni kao uprava Kluba, nek tuzilastvo samo odradi posao (valjda ce doci i to vreme da institucije rade svoj posao (ajdeee studenti)).

Kaže Rasim da je smanjen dug na 48 miliona. Iskreno ne znam od kojih para uzimajući u obzir ogromne tekuće obaveze.

U ta frljanja ciframa ne verujem ni trunku. Zvuči mi nekako kao ona ciganska žvaka kad potpišu igrača za 3 miliona pa ga ranije šutnu i kažu kako su zaradili 2.

Samo da se resimo ovih repova proslosti tipa nakot iliev i veprina + metuzalem pa da vidimo sta moze da se uradi na leto.

Nov internat za decu FK. Ovo je konačno stvar dostojna svakog iole pristojnog kluba, a ne nekog ko pretenduje da živi od omladinske škole.
Ako se napravi sistem za veliki smeštaj dece, veliki posao je urađen.